• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

ikarialover

Member
Το how I met your mother είναι πάρα πολύ καλό, δώσε μία ευκαιρία..Βέβαια, γούστα είναι κι αυτά..Αν δεν ήταν ο μπάρνευ στη σειρά βέβαια δεν θα είχε το γέλιο που έχει..

Last edited by a moderator:

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Τώρα κατάλαβα ότι δε σου άρεσε ποτέ. Αν δε σου άρεσε από την αρχή, τότε δεν έχει κανένα νόημα να το συνεχίζεις.

Όσο για τη mother,άδικα περιμένεις να δεις ποιά είναι και πώς τη γνώρισε. Πρόσχημα είναι όλη αυτή η ιστορία, για να διηγηθεί όλα τα υπόλοιπα.
Αν μας δείξει ποιά είναι και πότε τη γνώρισε, τότε να είσαι σίγουρη ότι θα είναι και το τελευταίο επεισόδιο. :D

Αμήν και πότε!
Σαν τα φιλαράκια δεν υπάρχει!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αμήν και πότε!
Σαν τα φιλαράκια δεν υπάρχει!
Όπως λέει και η ikarialover, γούστα είναι αυτά.
Εμένα πχ. μου αρέσει περισσότερο το how i met στα καλά του, από το Friends στα αντίστοιχα καλά του.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Δεν έχεις βρεθεί σε περιβάλλον με φύτουλες, γι'αυτό ίσως δε σου λέει κάτι. Δυστυχώς για εμάς τελειώνει και το Entourage...Ari Gold, από τους καλύτερους χαρακτήρες στη TV, ever..

αυτο το Entourage μου αρεσει παρα πολύ ...
να δω τωρα που εκοψα το nova που θα το βλεπω !!

Last edited by a moderator:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Από Rapidshare και τέτοια κατέχεις? Να βοηθήσουμε αν είναι (αλλά με π.μ.)
δεν κατεχω , αλλά εχω φιλη 'χακερ" και θα βρει ακρη ...
ευχαριστω πολυ , θα σου στειλω πμ , οταν χειμωνιάσει (φτου κακά ) και κλειστω σπιτι ....

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μετά το Lost που με κουρασε στο τέλος, έχω πάθει πόρωση με το True Blood.
Είδα τον πρώτο κύκλο του Waking Dead και φαίνεται ενδιαφέρον.
Μου είχε αρέσει μια σειρά που είχε ξεκινήσει το BBC Survivors -ένα remake μιας παλιάς τηλεοπτικής σειράς- το οποίο προέβαλλε μόνο δύο σειρές και νομίζω οτι έχει μείνει στη μέση, δυστυχώς: Μοιάζει λίγο με το Waking Dead: μια φρικτά μολυσματική ασθένεια σκοτώνει το 98% του πληθυσμού και καταστρέφεται ο ανθρώπινος πολιτισμός. Η πρώτη σεζόν ήταν σαφώς πιο ενδιαφέρουσα, αλλά έλπιζα οτι θα υπήρχε και τρίτη.
H κόρη μου έχει πορωθεί με τo Breaking Bad και μου υποσχέθηκε να μου το κατεβάσει!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom