bandit650
Member
εμενα μου αρεσαν και οι 2 σεζον.Για πείτε τη γνώμη σας για το westworld.
ξεκινησα να βλεπω το the new pope. πολυ καλο.
επισης sex education , rusian girl , undone.
εμενα μου αρεσαν και οι 2 σεζον.Για πείτε τη γνώμη σας για το westworld.
Υπέροχη 1η σεζόν. Ειδικά τα πρώτα 8 επεισόδια.Για πείτε τη γνώμη σας για το westworld.
Μπερδεύτηκες και δεν είπες ότι τις κατέβασες κανονικά από την εφαρμογή...Τις κατέβασα από την βιβλιοθήκη . Που το ήξερες ότι έχω θείο στην Αμερική;
Δεν ξέρω από αυτά.Εγώ είμαι παραδοσιακός βιντεοκασέτες dvd κλπ.Μπερδεύτηκες και δεν είπες ότι τις κατέβασες κανονικά από την εφαρμογή...
Συμφωνώ, πολύ καλή σειρά. Εκτός από την υπόθεση, βρήκα τρομερά ενδιαφέρουσα και την απόδοση της εποχής, τόσο ως προς την αισθητική (πχ. ρούχα, τεχνολογία, το κάπνισμα στο αεροπλάνο, δίπλα σε παιδάκια, κτλ), αλλά και και ως προς τη νοοτροπία. Καλή μουσική επίσης.Βλέπω το Mindhunter του Ντειβιντ Φίντσερ.
Πολύ καλή σειρά, δεν περίμενα και τίποτα άλλο από Φίντσερ, και είναι του Netflix.
Ακολουθεί την πορεία δύο πρακτόρων του FBI τη δεκαετία του 70, οι οποίοι ήταν ουσιαστικά οι πρωτεργάτες της δημιουργίας προφίλ εγκληματιών, και οι πρώτοι που καθιέρωσαν τον τίτλο "serial killer". Οι συνεντεύξεις που παίρνουν κατά την διάρκεια των επεισοδίων βασίζονται σε πραγματικές συνεντεύξεις (τις οποίες τις έψαξα και βρήκα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες, δεν ξέρω αν το συστήνω).
Η σειρά δεν έχει καθόλου δράση μεν, αλλά σε κρατάει σε τρομερή αγωνία, ειδικά στις συνεντεύξεις δε. Οι πρωταγωνιστές άγνωστες φάτσες αλλά πραγματικά συγκλονιστικοί.
Το κακό δυστυχώς είναι ότι η σειρά αν και προοριζόταν για 5 σεζόν, μπαίνει προσωρινά (?) σε πάγο. Δεν ανακοινώθηκαν χαμηλά νούμερα αλλά ότι ο Φίντσερ έχει βαρύ πρόγραμμα λέει, και θέλει να κάνει μια ταινία στο νετφλιξ λέει, και μια άλλη σειρά ταυτόχρονα λέει.
Αν "ξεφορτώσει" ίσως επανέλθει στο πρότζεκτ. Μάααααιστα.
Οπότε μένουμε με τις 2, πολύ καλές όμως, σεζόν.
Καλά ναι! Αυτό το έχουν πετύχει τέλεια. Κακώς δεν το ανέφερα, σωστή παρατήρηση. Αυτό με κάπνισμα ειδικά, στο τέλος κάθε επεισοδίου μου έρχεται να ανοίξω το παράθυρο να ξεμυρίσει το σπίτι!τρομερά ενδιαφέρουσα και την απόδοση της εποχής
Η τέταρτη σεζόν δεν μου πολυάρεσε.Αντίθετα η πέμπτη είχε καλύτερους διαλόγους,πράγμαΛατρεύω grace and frankie κ ειδικά την λιλι τομλιν. Ξεκίνησα προχθές την 4η σεζόν στο νετφλιξ
Το scandal μάλλον θα το ξεκινήσω σύντομα. Έμαθα επίσης πως το grace & frankie θα πάρει 7η σεζόν, η οποία θα είναι κ η τελευταία τουΗ τέταρτη σεζόν δεν μου πολυάρεσε.Αντίθετα η πέμπτη είχε καλύτερους διαλόγους,πράγμα
που με ανάγκασε να το ψάξω και είδα ότι όντως έγινε αλλαγή στους κειμενογράφους.
Κρίμα όμως που η βασική κειμενογράφος απεβίωσε και φαίνεται στο τελευταίο επεισόδιο
που κατά την γνώμη μου είναι χάλια.
Έκτη σεζόν αρκετά βαρετή και αν βγει και έβδομη δεν θα ακολουθήσω.
Νομίζω ότι έκλεισε τον κύκλο της.
Άρχισα την σειρά SCANDAL.
Η πρώτη σεζόν μου θύμισε Ray Donovan,Μέτριο παίξιμο από την βασική πρωταγωνίστρια.
Μου φαίνεται 'λίγη' για τον ρόλο της.
Θα δω και την δεύτερη σεζόν και θα αποφασίσω για την συνέχεια.
Πολυ καλη σειρα!!! Εαν σου αρεσει η επιστημονικη φαντασια αξιζει να την δεις, εχει αρκετες ανατροπες και σκαλια ανωτερη η σειρα απο την ταινια του 1973, καθως η ιδεα προερχεται απο αυτη την ταινια, βεβαια για το 1973 η ταινια ηταν πολυ μπροστα για την εποχη της. Στην σειρα παιζουν μεγαλα ονοματα οπως Anthony Hopkins, Ed Harris και αλλοι. Βεβαια και χωρις αυτους παλι θα την εβλεπα την σειρα γιατι ειναι καλογυρισμενη.Για πείτε τη γνώμη σας για το westworld.
Απογοητεύτηκα πλήρως.Δεν έχω ξαναδεί πιο χάλια παίξιμο και κακή σκηνοθεσία.Το scandal μάλλον θα το ξεκινήσω σύντομα.