tkaramp
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Είναι geoblocked και δεν είναι διαθέσιμο για Netflix στην Ελλάδα το 4 estaciones.
Κι εγώ το έψαξα και δεν το βρήκα και με τον ισπανικό τίτλο και με τον αγγλικό.Το έχεις ξαναπροτείνει νομίζω.Το είχα ψάξει και δεν το βρήκα τότε.Ούτε τώρα το βρίσκω και με τους δύο τίτλους που έδωσες.
Κάθε άλλο.Είναι σίγουρο ότι υπάρχει.Αλλά όταν ψάξεις μέσω google από τον σύνδεσμο που δίνει ή κατευθείαν μέσα από τον λογαριασμό σου δεν βρίσκει την σειρά.΄Ηταν παλαιότερα;΄Εχει αποσυρθεί τώρα;Ξέρει κάποιος περισσότερα;Δε θα με βγάλετε και τρελό! View attachment 286598
Επομένως να μην το ψάχνουμε άδικα.Είναι geoblocked και δεν είναι διαθέσιμο για Netflix στην Ελλάδα το 4 estaciones.
MΕ vpn δεν μπορεί να το κατεβάσει κανείς;Είναι geoblocked και δεν είναι διαθέσιμο για Netflix στην Ελλάδα το 4 estaciones.
Ναι αν και δεν δουλεύουν όλα τα vpn με το Netflix αρκετά τα καταλαβαίνει και δεν σου δίνει το content.MΕ vpn δεν μπορεί να το κατεβάσει κανείς;
Γιατί να είναι μπλοκαρισμένη η σειρά λες;Ναι αν και δεν δουλεύουν όλα τα vpn με το Netflix αρκετά τα καταλαβαίνει και δεν σου δίνει το content.
Όντως δική τους παραγωγή είναι.Όταν παιρνεί την άδεια από τον κάθε ιδιοκτήτη δικαιωμάτων της σειράς να την προβάλει μέσω της πλατφόρμας, μπορεί η συμφωνία να έχει γίνει για συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.
Πάντως για την συγκεκριμένη σειρά, όπως λες η παραγωγή φαίνεται να είναι του ίδιου του netflix οπότε δεν έχω ιδέα γιατί την κόβει .
Τι θέμα έχει;Ξεκίνησα το Hot Zone και φαίνεται κάτι παραπάνω από καλό! Απίστευτη αγωνία από το πρώτο επεισόδιο!