KIKI
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αφρική Ναμιμπια
Το Toy boy βλέπεται για άλλους λόγους απο τις γυναίκες!
Μεγάλη πατάτα μου φάνηκε.
Είναι πολύ καλό και με αληθινά γεγονότα.Μολις τελείωσα το The Spy παραγωγης netflix.Ειναι η αληθινή ιστορία του Eli Cohen ισραηλινου κατασκοπου στην Συρια από το 1961-1965. Πρωταγωνιστεί ο Σάσα Μπάρον Κοέν, 6 επεισόδια.
Το δικό μου τοπ10 θες; Δεν ξέρω, ποτέ δεν έκατσα να τις βάλω σε σειρά όλες τις σειρές που έχω δει, αλλά θα σου πω ποιες θεωρώ καλύτερες ξεκινώντας από τις αμερικάνικες.Δεν μας κάνεις όταν τοπ-10 σειρών εσύ που τις αντεχεις; και ευρωπαϊκών και ξένων.
Έχω την αδερφή μου, δε σταμάτησε να μου λέει για τον Jose de la Torre χαχα. Βλέπεται, αλλά συμφωνώ απόλυτα ότι δεν λέει και πολλά.Το Toy boy βλέπεται για άλλους λόγους απο τις γυναίκες!
Casa de Papel και Elite έχουν πάνω κάτω το ίδιο fanbase, είναι και πάρα πάρα πολύ διαφημισμένα και τα 2, λογικό να έχει δημιουργηθεί τέτοιος ντόρος. Συμφωνώ και για 13RW και για Riverdale.Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κακέκτυπο του - εξαιρετικού κατά τη γνώμη μου- 13 reasons why είναι το elite. Το ξεκίνησα προχθές, αλλά ήδη νομίζω πως είναι πολύ υπερεκτιμημενο κ μάλλον soap. Και όπως σωστά είπες "τρέχει" υπερβολικά. Ίσως η δημοφιλία του να οφείλεται στην ύπαρξη των ηθοποιών που έκαναν τους Ρίο κ Ντενβερ στο casa de papel. Όντως παραπέμπει λιγο κ στην πρώτη σεζόν του Riverdale (αυτό πάλι στα μισά της δεύτερης μου φαινόταν ηδη ανυπόφορο κ το άφησα)
χαχαχα το ιδιο σκεφτομουν και εγω για τη βροχη.Στο vivir sin permiso προσπαθώ να καταλάβω πώς γύρισαν σειρά στη Γαλικία χωρίς έστω μια σταγόνα βροχής, ένα πλάνο από τα islas Cies , μια εναέρια λήψη του Σαντιάγο ή ένα τυχαίο horreo. Σα να γυρίζω ταινία στο Παρίσι και να μην έχει ένα καφέ...
Γαλικία χωρίς Horreo και κέλτικους σταυρούς, δεν είναι Γαλικία.χαχαχα το ιδιο σκεφτομουν και εγω για τη βροχη.
Καλοκαιρι παλιά που εμενα Βορρά ειχα σιχτιρίσει που όλο εβρεχε.
Τι είναι το horreo ;
Τους δράστες τους απαγχόνισαν πριν λίγες μέρες (τους 5, γιατί ο 6ος όταν έγινε ήταν ανήλικος).Delhi Crime: Βασίζεται σε αληθινή ιστορία, σε ένα αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε το 2012 όταν και μία 23χρονη φοιτήτρια έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 6 άνδρες την ώρα που βρισκόταν σε ένα λεωφορείο αφού πρώτα οι 6 άνδρες είχαν ξυλοκοπήσει τον φίλο της. Η υπόθεση ξεκινάει με την αστυνομία να βρίσκει το νεαρό ζευγάρι γυμνό και κακοποιημένο στην άκρη ενός δρόμου και στα 7 επεισόδια που διαρκεί, η σειρά επικεντρώνεται στην πλευρά της αστυνομίας και στο πως θα καταφέρει να συλλάβει τους δράστες αλλά και στην αντίδραση του κόσμου στην είδηση ενός τέτοιου φρικαλέου γεγονότος. Συγκλονιστική ιστορία, θέλει γερό στομάχι.
Τέσσερις. Ο ένας βρέθηκε νεκρός στο κελί του το '13 κι ο άλλος όπως σωστά αναφέρεις ήταν ανήλικος και αφέθηκε ελεύθερος το '15.Τους δράστες τους απαγχόνισαν πριν λίγες μέρες (τους 5, γιατί ο 6ος όταν έγινε ήταν ανήλικος).