Αλλαγή Server - διακοπή λειτουργίας

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
echo2011 said:
Γιατί σε καμία από τις ταξιδιωτικές ιστορίες που έχω ανεβάσει δε φαίνονται πια οι φωτογραφίες; Διορθώνεται αυτό;; Ευχαριστώ!
Οι φωτογραφίες που έχεις βάλει είναι από το Facebook οπότε από εκεί είναι το πρόβλημα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε βλέπω κάποιο πρόβλημα, μήπως ήταν κάτι προσωρινό; κοίταξα το σάιτ και ως μέλος και ως guest και τα βλέπω όλα κανονικά.

echo2011

Member
Μήπως τις έκανες private η κάτι τέτοιο;
όχι, δεν άλλαξα τίποτα.. Συμβαίνει και σε άλλες ιστορίες αυτό που έχουν φωτος ανεβασμένες απ'το facebook οι μόνο στις δικές μου; Υπάρχει δυνατότητα να μπω να επεξεργαστώ κάποια ιστορία μου να ξαναβάλω τις ίδιες φωτογραφίες μήπως και το facebook τους άλλαξε θέση;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε το facebook, γενικά δεν είναι καλή ιδέα να βάζουμε φωτογραφίες που έχουμε σε άλλα sites -και ειδικά στο facebook- γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε, όπως και τώρα. Δυνατότητα να επεξεργαστείς παλιά μηνύματα δεν υπάρχει ,αλλά αν στείλεις τα λινκ των φωτογραφιών σε κάποιον συντονιστή μπορεί να αντικαταστήσει αυτά που δε λειτουργούν.

echo2011

Member
Δεν ξέρω τι μπορεί να έκανε το facebook, γενικά δεν είναι καλή ιδέα να βάζουμε φωτογραφίες που έχουμε σε άλλα sites -και ειδικά στο facebook- γιατί πολύ απλά δεν μπορούμε να τις ελέγξουμε, όπως και τώρα. Δυνατότητα να επεξεργαστείς παλιά μηνύματα δεν υπάρχει ,αλλά αν στείλεις τα λινκ των φωτογραφιών σε κάποιον συντονιστή μπορεί να αντικαταστήσει αυτά που δε λειτουργούν.
Δε λειτουργεί κανένα λινκ και οι φωτογραφίες συνολικά είναι πάρα πολλές.. Δε νομίζω να εχει το χρόνο κάποιος mod να ξαναπροσθέσει λινκ σε τόσες φωτογραφίες.. Έβαζα λινκ από το facebook γιατί ήθελα να φαίνονται μέσα στην ιστορία και όχι να πατάς και να ανοίγουν αλλού και ήταν πολύ γρήγορο έτσι.. Πάντως πριν την αλλαγή server όλα τα link λειτουργούσαν κανονικά.. Τώρα δε μπορεί να γίνει τίποτα; Εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Δε λειτουργεί κανένα λινκ και οι φωτογραφίες συνολικά είναι πάρα πολλές.. Δε νομίζω να εχει το χρόνο κάποιος mod να ξαναπροσθέσει λινκ σε τόσες φωτογραφίες.. Έβαζα λινκ από το facebook γιατί ήθελα να φαίνονται μέσα στην ιστορία και όχι να πατάς και να ανοίγουν αλλού και ήταν πολύ γρήγορο έτσι.. Πάντως πριν την αλλαγή server όλα τα link λειτουργούσαν κανονικά.. Τώρα δε μπορεί να γίνει τίποτα; Εγώ δε μπορώ να κάνω κάτι;
Και για μένα ισχύει αυτό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα