Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Πέσμου ένα παράδειγμα please.
τελικα μετα απο πειραματα γινεται σε ολα τα λινκ που προσπαθησα να μπω στο σοσιαλΠέσμου ένα παράδειγμα please.
Πέσμου ένα παράδειγμα please.
http://www.todayonline.com/World/Quirkyworld/EDC121009-0000072/Man-dies-after-winning-cockroach-eating-contest
Έχεις δίκιο,αλλά το κινητό είναι χθεσινό,ορίστε δεν ξέρω να βάλω παρένθεση,δηλαδή καινούριο και δεν ήξερα τι και πως και μπερδεύτηκα κ με το παλιό!Μια χαρά λειτουργούν όλα.Defkalion said:Δε καταλαβαίνω τι μου λες. Το htc σου δείχνει το site όπως είναι και στο web.
Επιλογή "απάντηση" δεν υπάρχει σε κάθε ποστ, μόνο στο τέλος του τόπικ, έτσι δούλευε πάντα. Εκτός αν εννοείτε κάτι άλλο.
Τα νέα μέτρα της τρόικας φταίνεΑπο χθες ο πινακας ελεγχου μου δε δεχεται την αντιστροφη μετρηση που παω να βαλω .
Ενω παταω τα σωστα κουμπακια και την αποδοχη αλλαγων , οταν παω να γραψω σε τοπικ εμφανιζεται μονο η υπογραφη μου.
Γιατρε τι εχω ? Ειναι σοβαρο?
Έχει δίκιο ο mad4paok, αλίμονο αν είναι να βάζουμε αβέρτα αντίστροφες μετρήσεις και να ξεπορτίζουμε. Για συμμαζευτείτε, χαράτσια έχουμε.Απο χθες ο πινακας ελεγχου μου δε δεχεται την αντιστροφη μετρηση που παω να βαλω .
Ενω παταω τα σωστα κουμπακια και την αποδοχη αλλαγων , οταν παω να γραψω σε τοπικ εμφανιζεται μονο η υπογραφη μου.
Γιατρε τι εχω ? Ειναι σοβαρο?
Εχουμε χρονο μεχρι τοτε!Ρε δε θα ξυπνησει ο αφεντικός ??
Ολους θα σας κανονισει , ολους!!