Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Σου βγάζει κάποιο μήνυμα;
Οχι.Εμφανιζετε στιγμιαια η φωτογραφια και αμεσως εξαφανιζετε.Σου βγάζει κάποιο μήνυμα;
Free Countdown Timer - CNET Download.comΜε συγχωρειτε που μπαινω στη μεση , αλλα το δικο μου θεματακι με την αντιστροφη μετρηση θα το φτιαξετε ?
Μπορείς να μου πεις ποια έκδοση firefox χρησιμοποιείς.Επι τη ευκαιρία να ρωτήσω κι εγώ κάτι..
Εδώ και αρκετό καιρό έχει εξαφανιστεί το tab αναζήτηση.Δηλαδή πάνω στην μπάρα έχει μέχρι το 'προσφορές' και γενικά προεξέχουν κάποια σημεία στη σελίδα δεν εμφανίζεται απόλυτα σωστά.
Χρησιμοποιώ mozilla.Στον explorer εμφανίζονται όλα κανονικά.
Όπως λέει και ο sporos όλα είναι εντάξει και στον δικό μου firefox. Μήπως απλά έχεις πατήσει το zoom στον firefox σου;Επι τη ευκαιρία να ρωτήσω κι εγώ κάτι..
Εδώ και αρκετό καιρό έχει εξαφανιστεί το tab αναζήτηση.Δηλαδή πάνω στην μπάρα έχει μέχρι το 'προσφορές' και γενικά προεξέχουν κάποια σημεία στη σελίδα δεν εμφανίζεται απόλυτα σωστά.
Χρησιμοποιώ mozilla.Στον explorer εμφανίζονται όλα κανονικά.
Ε; και τι εμφανίζεται στη θέση της; δώσε μου λίγες πληροφορίες παραπάνω, και δώσμου και 2-3 link που σου συμβαίνει αυτό, εγώ βλέπω κανονικά φωτογραφίες.Οχι.Εμφανιζετε στιγμιαια η φωτογραφια και αμεσως εξαφανιζετε.
Το κοιτάω και αυτό, αναμείνατε εις το ακουστικό σας.Με συγχωρειτε που μπαινω στη μεση , αλλα το δικο μου θεματακι με την αντιστροφη μετρηση θα το φτιαξετε ?
Όταν λέω εγώ οτί είσαι τεράστιος κάτι ξέρω!Όπως λέει και ο sporos όλα είναι εντάξει και στον δικό μου firefox. Μήπως απλά έχεις πατήσει το zoom στον firefox σου;