Αλλαγή Server - διακοπή λειτουργίας

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σε μένα ούτε αυτή. Αν θέλει, όποτε θέλει.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μοιάζει είτε να κόβεται σε επίπεδο apache (και μάλλον σχετίζεται με το μήκος του post).

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
HTTP 403 ή μπλοκάρισμα της ΙΡ

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όσοι σας παρουσιάσει πρόβλημα, ποστάρετε 2-3 λέξεις σε αυτό εδώ το θέμα σας παρακαλώ, αμέσως μόλις σας παρουσιαστεί το πρόβλημα. Με βοηθάει να βλέπω τι σκάει και να το διορθώνω.

GTS

Member
Το πήρε το μήνυμα Ντεφ....το τι έλεγε τώρα άστο, κάτι ότι θα έρθουμε να σε δείρουμε κτλ :D

_antonis_

Member
Defkalion said:
Όσοι σας παρουσιάσει πρόβλημα, ποστάρετε 2-3 λέξεις σε αυτό εδώ το θέμα σας παρακαλώ, αμέσως μόλις σας παρουσιαστεί το πρόβλημα. Με βοηθάει να βλέπω τι σκάει και να το διορθώνω.
Εμένα ούτε το HTC,ούτε το Sony Ericsson έχει επιλογή απάντηση,είναι φυσιολογικό;
Οι επιλογές είναι παράθεση,αναφορά,επιλογή,αποστολή πμ.
Τώρα στέλνω απ'το HTC.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε καταλαβαίνω τι μου λες. Το htc σου δείχνει το site όπως είναι και στο web.

Επιλογή "απάντηση" δεν υπάρχει σε κάθε ποστ, μόνο στο τέλος του τόπικ, έτσι δούλευε πάντα. Εκτός αν εννοείτε κάτι άλλο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Το πήρε το μήνυμα Ντεφ....το τι έλεγε τώρα άστο, κάτι ότι θα έρθουμε να σε δείρουμε κτλ :D
Ναι το βρήκα και το διόρθωσα.

Γενικά είναι απλά θέματα security rules που έχει ο νέος server και ο μόνος τρόπος να τα λύσω είναι να μου γράφει σε αυτό εδώ το θέμα όποιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, αμέσως αφού το αντιμετώπισε για να μπορώ να τα κάνω track. :)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
μερικες φορες παω να πατησω σε ενα λινκ για σελιδες εκτος φορουμ και μου πεταει το εξης μηνυμα:

Δεν υπάρχει ο(η): Forum. Αν έχετε ακολουθήσει ένα έγκυρο link, παρακαλώ ενημερώστε τον administrator

edit: τελικα βγαινει σε ολα τα λινκ που εχουν βαλει μελη στο οφ τοπικ, σε αλλα τυχαια θεματα που κοιταξα δεν ειχα θεμα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom