maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Πήγαινε παιδί μου για ύπνο,δουλεύεις αύριο.
Οπότε αν υπάρχει κάποιος mod που θέλει να βοηθήσει ας το πει.. Μπορώ να ανεβάσω τις photos αλλού και να στειλω τα νεα λινκς με τη σειρά που εμφανίζονται και να κάνει αντικατάσταση. Αυτό θα πάρει σίγουρα καιρό, αλλά έστω σιγά σιγά μπορούμε να τις ξαναφτιάξουμε.. Αλλιώς πραγματικά έτσι όπως εμφανίζονται τώρα χωρίς εικόνες είναι τελείως άσκοπη η υπαρξή τους..Ισχύει η απάντηση που έδωσα πιο πάνω.
Fenia και σε σένα μετά την αλλαγή server εμφανιστηκε το πρόβλημα ή από πριν;Και για μένα ισχύει αυτό.
Ευχαριστώ Anny, θα το κάνω από δω και πέρα όταν ξαναγράψω, αλλά στις ιστορίες μου που έχω γράψει ως τώρα πρεπει καποιος να αντικαταστήσει τα λινκς με όσες φωτογραφίες ξανανεβάσω για να φαίνονται μιας και εγώ δεν εχω πρόσβαση για να το διορθώσω...Μπορείς να τις βάλεις στην gallery. Οι οδηγίες βρίσκονται εδώ:
http://www.travelstories.gr/%F0%E5%...F6%F9%F4%EF%E3%F1%E1%F6%E9%EA%DE-gallery.html
Θα φαίνονται σε μικρό τετραγωνάκι μέσα στην ιστορία σου, αλλά αν κλικάρεις πάνω σε αυτές τότε μεγαλώνουν.
Μπορείς να τις βάλεις και σε προσωπικό άλμπουμ και από εκεί να διαλέξεις το μικρό ή το μεγάλο μέγεθος για να μπουν στην ιστορία σου.
Το μειονέκτημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι οι φωτογραφίες που προέρχονται από τα προσωπικά άλμπουμς είναι ορατές μόνο από τα μέλη του forum. Οπότε αν κάποιο μη μέλος διαβάζει την ιστορία σου, τότε δε θα βλέπει καθόλου φωτογραφίες.
Ανέβασε εσύ τις φωτογραφίες και θα τη βρούμε την άκρη.Ευχαριστώ Anny, θα το κάνω από δω και πέρα όταν ξαναγράψω, αλλά στις ιστορίες μου που έχω γράψει ως τώρα πρεπει καποιος να αντικαταστήσει τα λινκς με όσες φωτογραφίες ξανανεβάσω για να φαίνονται μιας και εγώ δεν εχω πρόσβαση για να το διορθώσω...