http://www.easyjet.com/en/help/preparing-to-fly/latest-travel-informationΚαλησπέρα σας,
Θα ήθελα να σας ρωτήσω τι γίνεται εάν ακυρωθεί η πτήση λόγω απεργίας.
Εχω κλείσει με την easyjet χωρις ταξιδιωτική ασφαλεια και επιπλεον ενω η απεργια εχει ανακοινωθει εδώ και 24 ωρες, χτες το απογευμα μου εστειλαν ενημερωση για να κάνω check in.
Γνωρίζει καποιος αν δικαιουμαι κατι περαιτερω εκτός απο επιστροφη χρηματων?
Ευχαριστώ εκ των προτερων
εχεις επιλογες ή να μεταφέρεις τη ημερομηνια πτησης σου η να σου επιστρεψουν τα χρηματα Αν η ακυρωση πτησης γίνει λογω πχ απεργιας η λογω ασφαλειας ( βομβιστικες επιθεσεις) και δεν ευθυνεται η εταιρια δεν τιθεται θεμα αποζημιωσης που ειναι 200 ευρω για αποστασεις μικρες και 500 ευρω για μακρυτερες.... εμενα η raynair δεν μου εδωσε τη δυνατοτητα μεταφορας ημερομηνιας πτησης στις 21 Απριλη που με βολευε γιατι εχει διπλασια τιμη το εισητηριο και ετσι εβγαλα καινουργια ..Τι προβλέπεται σε αυτή την περίπτωση; Ποια τα δικαιώματα μας; Ειδικά όσων κλείνουμε με εταιρίες τύπου ρυαναιρ.
Για φαγητό υπήρχε κάλυψη;SOS ! Καλησπέρα. Ηταν να επιστρέψω με TK απο Αμστερνταμ στην Αθήνα με στάση στην Κωνσταντινουπολη ( εφτασα στην Πόλη ξημερώματα πέμπτης ) αλλά λογο της απεργίας δέν πεταξα με τη πρωινή πτήση της πέμπτης αλλά ούτε κ με την μεσημέριανη, μου δώσανε νέα πτήση για την παρασκευή το πρωί με την Aegean, για την ολη ταλαιπωρία μου παρείχαν 2 νύχτες σε ξενοδοχείο,
Ποιος γνωρίζει τη αλλο δικαιουμαι και πως θα το διεκδικήσω απο την ΤΚ όταν γυρίσω με το καλό στην Αθήνα?
ΟχιΓια φαγητό υπήρχε κάλυψη;
Μάλλον μόνον τα έξοδα φαγητού(και αυτά δεν είναι σίγουρο) μπορείς να ζητήσεις.Η ακύρωση της πτήσης δεν είναι ευθύνη της εταιρείας πού πρόσφερε την βασική κάλυψη(διαμονή) και σε προώθησε το συντομότερο στον τελικό σου προορισμό.
Ας κοιταει τον εαυτο της πρωτα που αφηνει εξαγριωμενους κατοικους κ δημαρχους οπου παραταει πτησεις..οπως ελεγε και ο Γκαιμπελς ας μιλανε για σενα κι ας λένε οτι θελουν...Υπογραφές κατά των απεργιών συλλέγει η Ryanair
http://www.newsfish.gr/koinonia/67229/ypografes-kata-ton-apergion-syllegei-i-ryanair