Θα περιμενεις πολυ ακομα....δηλ λιγο πριν την πτηση θα σου πουν ακυρωθηκε, εχει 4 ωρη καθυστερηση κλπ. Οι low cost εχουν καποιο ρίσκο που εχει αναλυθει. Καλη τυχη.Αντιστοιχη ανακοινωση της ryanair υπαρχει;
Η πτηση μου ειναι απο Θεσσαλονικη προς Τσιαμπινο και στην σελιδα τους δεν βλεπω κατι.
Τωρα ειδα την ωρα της πτήσης σου. Ειναι στο ωραριο απεργιας του προσωπικου της ραιαν (14.00-18.00). Εκτιμω θα καθυστερησει για μετα τις 18.00, απιθανο να ακυρωθει. Προετοιμαστειτε αναλογα...Αντιστοιχη ανακοινωση της ryanair υπαρχει;
Η πτηση μου ειναι απο Θεσσαλονικη προς Τσιαμπινο και στην σελιδα τους δεν βλεπω κατι.
Απο που ενημερωθηκες για την απεργια;τι συμπτωση...κι εγω. αλλα με αλλη εταιρεια μια και ειχε ανακοινωθει απο τον περασμενο μηνα η απεργια...
Thanks, επίσης! 12:30 πετάω από Αθήνα, και με έβαλαν στις 7:30 από Ρώμη για Παλέρμο, οπότε εκεί θα το βγάλω το μεσημέριΑν θα εισαι μεσημερι στειλε ενα πμ εκεινη τη μερα να σε ενημερωσω απο πρωτο χερι...καλο ταξιδι.
Καλά δεν πληρώνουν οι αεροπορικές μόνο σε περίπτωση δικής τους υπαιτιότητας. Μου έχει τύχει να μου πληρώσουν τα πάντα λόγω τυφώνα, μία φορά λόγω απεργίας κι άλλη μία λόγω ομίχλης. Στον τυφώνα μάλιστα ήταν πενταστερο με όλα τα γεύματα για πέντε μέρες. Εξαρτάται από την εταιρεία, κάποιες είναι και σοβαρές και γαλαντομες.Είναι η απεργία ευθύνη της εταιρίας ώστε να σου παρέχει μετά τη διαμονή, το φαγητό καθώς και το πηγαινέλα στο αεροδρόμιο;
1. Στα λινκ που ειχαν ηδη αναφερθει φαινεται ακριβως ποια σωματεια κ ποιες ωρες αφορα. Με λιγα λογια κυριως πτησεις 14.00-18.00 θα εχουν θεμα.1.τελικά αφορούν μόνο στα αεροδρόμια. 2.Μπορώ να ζητήσω να φύγω μία μέρα νωρίτερα; Χωρίς να πληρώσω παραπάνω εννοείται...
.
1. Σημασία έχει ότι ακυρώθηκε η πτήση μας, για 24/2 στις 05.55.1. Στα λινκ που ειχαν ηδη αναφερθει φαινεται ακριβως ποια σωματεια κ ποιες ωρες αφορα. Με λιγα λογια κυριως πτησεις 14.00-18.00 θα εχουν θεμα.
2. Μπορεις να ζητησεις οτι προσφερει η εταιρεια και αναφερεται στο λινκ που εβαλες.