τα προηγουμενα ποστ αφορουν τα ιταλικα αεροδρομια κ μονο.Καλησπερα,
Επειδη πεταω απο Αθηνα για Λονδινο με Ραιαν 6/3 (06:05) και επιστροφη 10/3 (18:25)...
Υπαρχει καποια ενημερωση για εκεινες τις μερες;
Απο που μπορω να τα παρακολουθω;;
Ρίχνε καμία ματιά και στο site του Gatwick....Καλησπερα,
Επειδη πεταω απο Αθηνα για Λονδινο με Ραιαν 6/3 (06:05) και επιστροφη 10/3 (18:25)...
Υπαρχει καποια ενημερωση για εκεινες τις μερες;
Απο που μπορω να τα παρακολουθω;;
Σε ευχαριστω για την απαντηση. Απλα ειπατε κατι σε προηγουμενα ποστ και για 8/3 και επειδη εκεινες τις μερες ειναι το ταξιδι μου αγχωθηκα. Δεν καταλαβα οτι αναφεροσασταν μονο για Ιταλια... Γενικα για αλλες χωρες δεν εχει ακουστει ακομα κατι να φανταστωτα προηγουμενα ποστ αφορουν τα ιταλικα αεροδρομια κ μονο.
να παρακολουθεις το σαιτ της εταιρειας και τα ελληνικα, αγγλικα ΜΜΕ.
Στο stansted προσγειωνομαι και απο εκει απογειωνω..Ρίχνε καμία ματιά και στο site του Gatwick....
Η συζητηση αφορα τα ιταλικα αεροδρομια, ειναι σαφες νομιζω.Σε ευχαριστω για την απαντηση. Απλα ειπατε κατι σε προηγουμενα ποστ και για 8/3 και επειδη εκεινες τις μερες ειναι το ταξιδι μου αγχωθηκα. Δεν καταλαβα οτι αναφεροσασταν μονο για Ιταλια... Γενικα για αλλες χωρες δεν εχει ακουστει ακομα κατι να φανταστω
Στο stansted προσγειωνομαι και απο εκει απογειωνω..
OK. Νόμιζα ότι ρωτάς just in case, όχι ότι δεν κατάλαβες πως μιλάμε για Ιταλία....Σε ευχαριστω για την απαντηση. Απλα ειπατε κατι σε προηγουμενα ποστ και για 8/3 και επειδη εκεινες τις μερες ειναι το ταξιδι μου αγχωθηκα. Δεν καταλαβα οτι αναφεροσασταν μονο για Ιταλια... Γενικα για αλλες χωρες δεν εχει ακουστει ακομα κατι να φανταστω
Στο stansted προσγειωνομαι και απο εκει απογειωνω..