kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Ναι Σαιτα ακριβώς έτσι είναι από την σκοπιά σου. Όταν έγραψα κι εγώ για τις διαβάσεις των πεζών, στο νου μου είχα τους Αιγύπτιους που σε κυνηγάνε και στα πεζοδρόμια. Ωραία. Η σκοπιά μου. Δεν το πάμε συγκριτικά όμως εδώ. Ας τα γράψουν αυτά που παραθέτονται εδώ και στους Αιγύπτιους, και στου Γάλλους και στους Βούλγαρους. Αν διάβαζα LP για την Αίγυπτο και δεν έβρισκα ειδική μνεία στην οδήγησή τους, θα το θεωρούσα ελλιπές.ευγε τραβελερ, μια χαρα τα λες. και το παρισι βρωμικο ειναι, ασε η οδηγηση στην ναπολη, για να μην σας πω για τους σουηδους που παρατησαν ΑΜΕΑ και αν δεν ηταν ελληνες να σηκωσουν αλυσιδες θα τους παταγαν τα αλογα. ασε που οι πολιτισμενοι σουηδοι αν κανεις να πληρωσεις σε ευρω σε κατακλεβουν.
Κάτι άλλο που μου έρχεται εμένα είναι η ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει διαγράμμιση, τα βελάκια πορείας στους δρόμους έχουν εξαφανιστεί, στις βοηθητικές λωρίδες για εισαγωγή σε μεγάλους άξονες βρίσκονται σε κάποιες περιπτώσεις παρκαρισμένα, σε εθνικές οδούς υπάρχουν βοηθητικές λωρίδες που εμφανίζονται και εξαφανίζονται από το πουθενά. Και σου λέω τώρα εγώ ότι σε άλλες χώρες του κόσμου όλα τα παραπάνω είναι τρισχειρότερα. Άρα τι οδηγία πρέπει να δώσει το LP; «Εντάξει, συγκριτικά με την Κολομβία τα πράγματα είναι μια χαρά, πάρτε αυτοκίνητο και θα πάνε όλα καλά;» Τι να το κάνω αν είμαι Άγγλος, Γερμανός, Γάλλος, Τσέχος που έχω συνηθίσει όταν οδηγώ να βάζω το αυτοκίνητο σε «ράγες κατεύθυνσης;»