turms
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΔΝΤ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σκι στην Παταγονια
ομαδα Ε;;;;;
Και εγώ μαζί σου Ρενάτα!!! Και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιοι κρίνουν τους ανθρώπους βάση εθνικότητας και βάζουν έτσι αβίαστα ταμπέλες...εμένα ρε παιδιά γιατί μου αρέσουν όλοι?????
ειλικρινά κανένας δεν με ενοχλεί,μήπως έχω αναισθησία???
Θα ξεκινήσω από τα κάτω προς τα πάνω... πάντα ήμουν ανάποδος...Τώρα, κάτι άλλο. Δεν είπα καθόλου, τίποτα, για συνομωσίες. Εσύ το αναφέρεις... όπου σταθείς κι όπου βρεθείς. Και τώρα ξανά. Σε λίγο θ αρχίσουμε ν αναρωτιώμαστε: "βρε για να επιμένει ο traveller...κάτι θα ξέρει σχετικά με τις συνομωσίες...(γιατί δεν μας λέει λεπτομέρεις για το πολυαγαπημένο του θέμα; )". Ναι βρε traveller, μας βάζεις σε υποψίες ότι ξέρεις περισσότερα...και μας αφήνεις σε άγνοια.
:evil: (Τι θέμα, κι αυτό.....πασχαλιάτικα....) :evil:
Το ξεκαθαρίσαμε πιστεύω αυτό το θέμα , πάμε παρακάτω...Νομίζω ότι για τέτοιου είδους κατευθυνόμενο τουρισμό, με σαφώς μεροληπτικές απόψεις, με σαφή πολιτική σκοπιμότητα, με ρατσιστικές κατευθύνσεις, και κρυπτόμενη υποκίνηση εχθρικών αισθημάτων μεταξύ των αναγνωστών του, είναι πολλά τα 30? η 17?, για κάτι που δεν αξίζει να πιάνει το χώρο της βιβλιοθήκης. Πολύ λιγότερο να το διαβάσει κανείς όλο, η ακόμη και να πάρει λίγες απόψεις για μέρη που θέλει να επισκεφθεί. Οι απόψεις αυτές θα είναι διαστρεβλωμένες με σκοπιμότητα.
Πράγματι μπερδεύτηκες...
Δεν έχω αντίρρηση να δεχτώ σαν υπόθεση εργασίας ότι πράγματι πιθανόν να υπάρχει στις φλέβες μερικών από μας αρχαιοελληνικό αίμα... όπως κι εσύ υποθέτω με την ίδια λογική θα δεχτείς ότι έχουμε και Βουλγάρικο και Ιταλικό και Τουρκικό και Σλαβικό αίμα... οι φυλετικές προσμίξεις των 2.000 ετών που λέγαμε... Βρίσκεις άκρη? Σε τόσα χρόνια, με τόσους πολέμους και τόσες διαφορετικές κατακτήσεις είναι εντελώς αστείο να υποστηρίζει κάποιος καθαρότητα φυλής... Ας αρκεστούμε στην άποψη ότι πρέπει να είμαστε υπερίφανοι που ζούμε στο ίδιο μέρος που άκμασε ο λαμπρός αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα...
Ασφαλώς και οι Αμερικάνοι δεν είναι απόγονοι των Άγγλων αλλά απόγονοι 1.000 διαφορετικών φυλών... με την λογική trapper λοιπόν μπορεί να υποστηρίζουν οι Ευρωπαίοι Αγγλοσάξονες ότι ο Αμερικάνικος πολιτισμός είναι Ευρωπαικός Αγγλοσαξονικός μια που έχει πάρει στοιχεία από αυτόν τον πολιτισμό ... για πες τε το αυτό στους Αμερικάνους και θα σας πάρουν με τα λεμόνια...
...στην χώρα που ζω πριν δεκάδες χιλιάδες χρόνια δημιουργήθηκε ένας αξεπέραστος πολιτισμός...
Ε όχι και χίλια χρόνια πάνω κάτω....επισήμως οι Έλληνες ανιχνεύονται περίπου στις αρχές της 2ης χιλιετίας π.Χ. Άρα μιλάμε μέχρι σήμερα για περίπου 4 χιλ. χρόνια ιστορίας και πολιτισμού (και το ιστορίας σε εισαγωγικά).Ε άσε με να να υπερθεματίσω κι εγώ ρε παιδί μου... χίλια χρόνια πάνω χίλια κάτω θα την βρούμε την άκρη!!!