• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Xίλιες και μία ...νύχτες με Gray's Anatomy, βοήθεια!!!!!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Όποτε κάθεται να δει τα σίριαλ της να στρώνεσαι κι εσύ στο PC (μπαίνε στο φόρουμ) και άσε την να φαντάζεται ότι κάνεις chat. Τι στο καλό, η ζήλια δε θα τη βγάλει από τον καναπέ;

(Μοντέρνα εκδοχή της χαρτοπαίχτρας με τη Βλαχοπούλου)

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
ούτε εγώ το βλέπω, προτιμώ την μικρή πάτυ:D
Jesus!Αυτη η Παττυ παλι τι ειν τουτο?Δηλ ξερω τι ειναι αλλα τραβαω τα μαλλια μου.
Εντωμεταξυ τι πορωση με αυτο το τουρκικο!
Ενα αλλο τουρκικο πριν 2-3 χρονια με τη Ναζλι και το Νικο ηταν καλυτερο νομιζω.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Όποτε κάθεται να δει τα σίριαλ της να στρώνεσαι κι εσύ στο PC (μπαίνε στο φόρουμ) και άσε την να φαντάζεται ότι κάνεις chat. Τι στο καλό, η ζήλια δε θα τη βγάλει από τον καναπέ;

(Μοντέρνα εκδοχή της χαρτοπαίχτρας με τη Βλαχοπούλου)
Λοιπον αυτο ειναι ποοολυ σουπερ ιδεα!Well done nera!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Αφροδίτη την πάτυ???? :haha::haha::haha: οκ δεν ανησυχώ πια!!!

Κλεοπάτρα αυτό με την Ναζλί είχα ξεκινήσει λίγο στην αρχή (είχε και την Σύμη μέσα που μου αρέσει) αλλά και πάλι δεν δεν... Κι αυτό τότε το βλέπανε αρκετά αλλά σαν την λύσσα με το τωρινό δεν υπάρχει.... Σεχραζάτ ακούω από δω Σεχραζάτ ακούω από κει.. Και σοβαρές συζητήσεις παρακαλώ για τα δρώμενα του σήριαλ... Ναι ναι μεγάλη πόρωση.... Τι να πω, κάτι θα έχει δεν μπορεί με τέτοια πέραση.....

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
νομίζω έχετε παρεξηγήσει την μικρή πάτυ:rolleyes:
είναι για ρομαντικές ψυχές που μέσα τους κρύβουν μία ...πάτυ:D

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Το ότι μπαίνω στον υπολογιστή την ώρα των επεισοδίων αυτό είναι σίγουρο......
Από την άλλη αν, λέω αν σε καθημερινή βάση είχε εννέα με δώδεκα ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, πως αλήθεια θα αντιδρούσε το συμπαθέστατο γυναικείο φίλο?
Κι ύστερα σου λέει υπάρχει ισότητα.....

XRISTOS71

Member
Το ότι μπαίνω στον υπολογιστή την ώρα των επεισοδίων αυτό είναι σίγουρο......
Από την άλλη αν, λέω αν σε καθημερινή βάση είχε εννέα με δώδεκα ποδόσφαιρο ή μπάσκετ, πως αλήθεια θα αντιδρούσε το συμπαθέστατο γυναικείο φίλο?
Κι ύστερα σου λέει υπάρχει ισότητα.....

αφου στο είπα βάλε nova να σωθείς :haha: και ασε τις ισότητες για άλλους

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
αν σε καθημερινή βάση είχε εννέα με δώδεκα ποδόσφαιρο

μα ποδοσφαιρο εχει κάθε μέρα....εδώ και 10 μερες που εχω μαζευτεί σπιτι μου ο καλός μου σχεδόν καθε απόγευμα με προειδοποιεί "εχει ποδοσφαιρο απόψε"...
ετσι και εγώ αρχισα να παρακολουθώ τον ονούρ που όλο το καλοκαίρι στο εξοχικό το σνομπαρα και φωναζα στην ανηψια μου "ζένια .....τι βλέπεις...δεν το πιστευω...κλείιιστο.."
και για να καταλάβω τι γινεται ...εεε....ειδα και απο το διαδύκτιο...ρώτησα και την ζένια....

spor_os

Administrator
Απλώς να πω ότι στη webtv του ant1 υπάρχουν όσα επεισόδια του τούρκικου έχουν προβληθεί.
Οπότε εκεί συμπληρώνεις τις ελλείψεις σου.

Επίσης επεισόδια υπάρχουν και στο Youtube από τότε που προβαλλόταν η σειρά στο μακεδονία tv.

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
:haha::haha::haha:Τι μου θυμίζετε!!! Το κόλημα που έφαγε ο καλός μου στις αρχές του καλοκαιριού...Και χάναμε και εξόδους για να βλέπει τον Ονουρ και τη Σεχραζατ....Έτσι όμως κέρδισα το ταξιδάκι στην Κωνσταντινούπολη εύκολα και αναίμακτα γιατί μέχρι τότε όταν ανέφερα την Πόλη μου έκανε κόνξες. Οπότε χώνεψα κι εγώ το σήριαλ κι είμαστε κι οι δυο ευτυχισμένοι.
Όσο για Grey's anatomy είναι το φάρμακο για το σιδέρωμα. Πολλά επεισόδεια μαζεμένα και τα ρούχα σιδερώνοντα αυτόματα.:D
Πάντως όσον αφορά τα σήριαλ ευλαβικά παρακολουθώ....μόνο HOUSE MD!

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα