• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Xίλιες και μία ...νύχτες με Gray's Anatomy, βοήθεια!!!!!

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Όντως παιδιά θέλει λέει καμιά εικοσαριά επεισόδια για το τούρκικο τα οποία θα γίνουν εβδομαδιαία,
η εκδοχή με το σέξυ σλιπάκι απορρίπτεται γιατί θα με πάρουν τα πιτσιρίκια μου με τις πέτρες:haha:,
να δω ριάλιτι σε αντιπερισπασμό το θεωρώ ακόμη χειρότερο κι απ το σλιπάκι.....
ρε σεις???? μήπως να βρω κι άλλη γυναίκα????:clap:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Όντως παιδιά θέλει λέει καμιά εικοσαριά επεισόδια για το τούρκικο τα οποία θα γίνουν εβδομαδιαία,
η εκδοχή με το σέξυ σλιπάκι απορρίπτεται γιατί θα με πάρουν τα πιτσιρίκια μου με τις πέτρες:haha:,
να δω ριάλιτι σε αντιπερισπασμό το θεωρώ ακόμη χειρότερο κι απ το σλιπάκι.....
Ε πες το ότι εκεί το πήγαινες τόσον καιρό και μας το 'φερνες απ' έξω απ' έξω :haha::haha::haha:

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν.....:)
Πέρα από τα αστεία όμως, πόσοι άραγε έχουν σκεφτεί πως η εμμονή τους με κάτι που τους ευχαριστεί (είτε αυτό λέγεται ποδοσφαιρο,είτε κηνύγι, είτε σήριαλ κλπ κλπ) και η παράλληλη συστηματική κι αβίαστη παραμέληση λόγω αυτού του συντρόφου τους είναι βασική αιτία απιστίας?:rolleyes:

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Κι αν βλέπει και αυτή τις σαπουνόπερες? Τότε πώς θα την παλέψεις την κατάσταση?

Δε λες καλύτερα στη γυναίκα σου ότι ξαναρχίζει το μουντιάλ και ότι αυτή τη φορά θα κρατήσει δύο μήνες? Μπορεί να μπείτε σε διαπραγματεύσεις. :D

XRISTOS71

Member
Επιτέλους οι μάσκες έπεσαν.....:)
Πέρα από τα αστεία όμως, πόσοι άραγε έχουν σκεφτεί πως η εμμονή τους με κάτι που τους ευχαριστεί (είτε αυτό λέγεται ποδοσφαιρο,είτε κηνύγι, είτε σήριαλ κλπ κλπ) και η παράλληλη συστηματική κι αβίαστη παραμέληση λόγω αυτού του συντρόφου τους είναι βασική αιτία απιστίας?:rolleyes:

ξεχνα άλλη γυναίκα ! και αυτη τα ιδια θα σου κάνει ...... ψαξου για κανα άνδρα :bleh::haha:
Η
γινε Κυνηγός η ψαράς που σου προτεινε και ο traveladdict
ειναι εξάλου και το τελειο άλλοθι για αυτους που θελουν να το παίζουν κοκορίκοι και δεν μπορουν να βγαινουν βραδυ απο το σπίτι τους :haha:

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Μπουρ-μπουρ-μπουρ
Μπουρ-μπουρ-μπουρ
Δεν γουστάρω τον Ονούρ!

traveladdict

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Η γινε Κυνηγός η ψαράς που σου προτεινε και ο traveladdict
ειναι εξάλου και το τελειο άλλοθι για αυτους που θελουν να το παίζουν κοκορίκοι και δεν μπορουν να βγαινουν βραδυ απο το σπίτι τους :haha:
Νιόπαντροι:
Λέει ο άντρας: Κοίτα δεν πρόκειται να αλλάξω τις συνήθειες μου τώρα που παντρεύτηκα. Τα φιλαράκια μου πάνω απ'όλα.

Τις Δευτέρες δεν θάμαι σπίτι γιατί πάω με τους φίλους μου για καφέ.
Τις Τρίτες δεν θάμαι σπίτι γιατί πάω με τους φίλους μου στο Λαζόπουλο.
Τις Τετάρτες δεν θάμαι σπίτι γιατί πάω με τους φίλους μου για ψάρεμα.
Τις Πέμπτες δεν θάμαι σπίτι γιατί πάω με τους φίλους μου για γυμναστήριο.
Τις Παρασκευές δεν θάμαι σπίτι γιατί πάω με τους φίλους μου για πρέφα.
Τα Σάββατα δεν θάμαι σπίτι γιατί πάω με τους φίλους μου για σινεμά.
Τις Κυριακές δεν θάμαι σπίτι γιατί πάω με τους φίλους μου για ποδόσφαιρο.

Απαντάει η γυναίκα.
Κάνε ότι θέλεις, δεν έχω πορόβλημα.
Πάντως εγώ κάθε Τρίτη - Πέμπτη - Σάββατο γαμ...έμαι, είτε είσαι σπίτι είτε όχι.

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Oι αντρες δεν εχετε συνθετη σκεψη που λεει και μια ψυχη εδω μεσα.

Αφου εχεις παιδακια πειραξε κανα καλωδιο για να μην δουλευει η τηλεοραση και πες τα παιδια κατι εκαναν και την χαλασαν.

Αν δεν θες να χαλασεις την τηλεοραση καθε Τριτη πηγαινε βολτα με τους φιλους σου. Προσοχη μην διευκρινισεις αν ειναι φιλοι ή φιλες. Σιγουρα θα ταρακουνηθει και θα αφησει τον καναπε.

XRISTOS71

Member
Ένα ζευγάρι, ήταν νιόπαντρο, μόλις δύο εβδομάδων. Ο σύζυγος, αν και πολύ ερωτευμένος, ανυπομονούσε να πάει στην πόλη και να διασκεδάσει με τους παλιούς του φίλους, και λέει στη νέα γυναίκα του:
- Γλύκα, θα βγω έξω και θα γυρίσω σύντομα.
- Που θα πας λουκουμάκι μου; ρώτησε η γυναίκα του.
- Πάω εδώ δίπλα σε ένα μπαρ, κούκλα μου για μια μπίρα.
Τότε η γυναίκα του, του λέει:
- Θέλεις μπίρα αγάπη μου;
Πάει στο ψυγείο, ανοίγει την πόρτα, και του δείχνει 25 διαφορετικά είδη μπίρας, από 12 διαφορετικές χώρες Γερμανία, Ολλανδία, Ιαπωνία, Ινδία, κ.λ.π. Ο σύζυγος δεν ξέρει τι να κάνει, και το μόνο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί είναι:
- Ναι, τρελιάρα μου αλλά το μπαρ, ξέρεις, έχει το παγωμένο ποτήρι.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει την πρόταση του, όταν η γυναίκα του τον διακόπτει, και του λέει:
- Θέλεις παγωμένο ποτήρι, πασά μου;
Πάει στην κατάψυξη και βγάζει ένα τεράστιο ποτήρι μπύρας, τόσο παγωμένο που κρύωνε που το κρατούσε. Ο σύζυγος, έδειχνε λιγάκι χλωμός, και λέει:
- Αγαπούλα μου, στο μπαρ όμως έχουν αυτά τα ορεκτικά, που είναι αληθινά νοστιμότατα. Δε θα αργήσω. Θα γυρίσω αμέσως. Στο υπόσχομαι. Εντάξει;
- Θέλεις ορεκτικά τσαχπινογαργαλιάρη μου; λέει η γυναίκα του. Ανοίγει τον φούρνο, και βγάζει έξω 15 πιάτα διαφορετικών ορεκτικών φτερούγες κοτόπουλου, χοιρινό κρέας, κ.λπ.
Ο σύζυγος τότε επιχειρεί την τελευταία του προσπάθεια.
- Μα σουλτάνα μου, στο μπαρ φωνάζουν, λένε άσχημα λόγια και τέτοια. Έχει χαβαλέ και μου έχει λείψει αυτό.
- Θέλεις ν’ ακούσεις άσχημα λόγια πρόστυχε άντρα; Ορίστε πιες τη κωλομπίρα σου και φάε τα γαμ....να σνακς σου, γιατί δεν πρόκειται να πας πουθενά! Το ‘πιασες Λαλάκα ;;;

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Ένα ζευγάρι, ήταν νιόπαντρο, μόλις δύο εβδομάδων. Ο σύζυγος, αν και πολύ ερωτευμένος, ανυπομονούσε να πάει στην πόλη και να διασκεδάσει με τους παλιούς του φίλους, και λέει στη νέα γυναίκα του:
- Γλύκα, θα βγω έξω και θα γυρίσω σύντομα.
- Που θα πας λουκουμάκι μου; ρώτησε η γυναίκα του.
- Πάω εδώ δίπλα σε ένα μπαρ, κούκλα μου για μια μπίρα.
Τότε η γυναίκα του, του λέει:
- Θέλεις μπίρα αγάπη μου;
Πάει στο ψυγείο, ανοίγει την πόρτα, και του δείχνει 25 διαφορετικά είδη μπίρας, από 12 διαφορετικές χώρες Γερμανία, Ολλανδία, Ιαπωνία, Ινδία, κ.λ.π. Ο σύζυγος δεν ξέρει τι να κάνει, και το μόνο πράγμα που μπορεί να σκεφτεί είναι:
- Ναι, τρελιάρα μου αλλά το μπαρ, ξέρεις, έχει το παγωμένο ποτήρι.
Δεν πρόλαβε να τελειώσει την πρόταση του, όταν η γυναίκα του τον διακόπτει, και του λέει:
- Θέλεις παγωμένο ποτήρι, πασά μου;
Πάει στην κατάψυξη και βγάζει ένα τεράστιο ποτήρι μπύρας, τόσο παγωμένο που κρύωνε που το κρατούσε. Ο σύζυγος, έδειχνε λιγάκι χλωμός, και λέει:
- Αγαπούλα μου, στο μπαρ όμως έχουν αυτά τα ορεκτικά, που είναι αληθινά νοστιμότατα. Δε θα αργήσω. Θα γυρίσω αμέσως. Στο υπόσχομαι. Εντάξει;
- Θέλεις ορεκτικά τσαχπινογαργαλιάρη μου; λέει η γυναίκα του. Ανοίγει τον φούρνο, και βγάζει έξω 15 πιάτα διαφορετικών ορεκτικών φτερούγες κοτόπουλου, χοιρινό κρέας, κ.λπ.
Ο σύζυγος τότε επιχειρεί την τελευταία του προσπάθεια.
- Μα σουλτάνα μου, στο μπαρ φωνάζουν, λένε άσχημα λόγια και τέτοια. Έχει χαβαλέ και μου έχει λείψει αυτό.
- Θέλεις ν’ ακούσεις άσχημα λόγια πρόστυχε άντρα; Ορίστε πιες τη κωλομπίρα σου και φάε τα γαμ....να σνακς σου, γιατί δεν πρόκειται να πας πουθενά! Το ‘πιασες Λαλάκα ;;;
χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα:haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh