• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Xίλιες και μία ...νύχτες με Gray's Anatomy, βοήθεια!!!!!

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Έχω τη λύση:clap::clap::clap:!!!Και θα την εφαρμόσω στον καλό μου. Ιδού:
Step 1: Κατεβάζω τα υπόλοιπα επεισόδια
Step 2: Tα επιδεικνύω ώστε να δελεάσω τον εθσμένο.
Step 3: Τον βάζω να μου τάξει πράγματα (πχ ταξιδάκι - λέμε τώρα:roll:)
Step 4 και τελευταίο: Toν καθίζω ένα ΣΚ και βάζω τα DVD στο player. (Mπορεί κάποιος να εκμεταλευτεί τις ατέλειωτες ώρες Oνουρσεχραζατιάδας και την απόλυτη γαλήνη που θα επικρατεί για ποικίλλους σκοπούς πχ βόλτα με φιλαράκια κλπ).

Φαντάζομαι ότι η μέθοδος θα είναι αποτελεσματική. Φτάνει να σκεφτεί κανείς ότι εκτός από αυτά που μπορείς να κερδίσεις μετά το "Έχω τα τελευταία επεισόδεια, τι μου δίνεις", το μέλλον θα διαγράφεται ανέφελο χωρίς τους Τούρκικους έρωτες στον ορίζοντα.:haha::haha:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Σωστό είναι να γράψετε όλα τα επεισόδια, θα ξεμπερδεύετε μια ώρα αρχίτερα. Θα τα δουν σε 1-2 μέρες όλα, έτσι πάει αν έχεις κολλήσει με σειρές.

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Μα για να γράψεις ένα επεισόδιο πρέπει πρώτα να παιχτεί εαν δεν κάνω λάθος, οπότε εσύ πιστεύεις ότι θα δεχτεί η καλή μου να δει κονσέρβα Ονούρ και τα φωτομοντέλα γιατρούς του Gray's; Δε νομίζω:roll:

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Να τα κατεβασεις απο το internet!
Α γεια σου. Internet και αγιος ο Θεός.
Και πες ότι ξεκινά και λέει θα δει μόνο ένα επεισόδιο. Λες να χει μες στα χέρια της την συνέχεια και να μην κάτσει να την δει???
Έχει τόση αυτοσυγκράτηση?

MARCANGELO

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ιαπωνία πακέτοοο...
Τελικά ο καλός θεούλης με λυπήθηκε αφού μόλις έμαθα ότι και οι δύο σειρές θα προβάλονται εβδομαδιαία.....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα