• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Vienna Hotels

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ανάμεσα σ'αυτο το ξενοδοχείο
Booking.com: Hotel Am Augarten, Vienna, Austria - 933 Guest reviews. Book your hotel now! και σ'αυτό Booking.com: Hotel Vienna, Βιέννη, Αυστρία - 671 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! ποιο θα διαλέγατε;
όποιος μπορεί ας μου απαντήσει γιατί θέλω να το κλείσω σήμερα
Απ' τα δυο που διάλεξες, αν θες να μείνεις σ' αυτήν την περιοχή, είναι χαζομάρα να πληρώσεις τα 200 ευρώ παραπάνω για ένα ξενοδοχείο που είναι δίπλα στο πρώτο. Από 'κει και πέρα, σε κάτι ποστ πιο πριν, σου είχα προτείνει ένα κεντρικό και φτηνό. Το ίδιο έκαναν και άλλοι, σε άλλες περιοχές, όχι πολύ μακρυά απ' το κέντρο. Διαλέγεις κι αποφασίζεις ανάλογα με τα γούστα σου και το τι θες να κάνεις.

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Θα κλείσω στο Intercity hotel που απ οτι είδα έχουν πάει κι άλλα μέλη και το πρότειναν.Θα κλείσω χωρίς πρωινό και αν ξέρει κάποιος ας με διευκολύνει αν θα μπορώ εκεί κοντά να βρώ κάπου να φάω πρωινό ή αν υπάρχει κοντά σουπερ μάρκετ.

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εμείς παίρναμε το Μετρό, κατεβαίναμε στην Karlsplatz, στην όπερα, οπου ακριβώς απέναντι απο την όπερα υπάρχει ένα σουπερμάρκετ Spar. Παίρνεις σαντουιτσάκι, καφέ, χυμό φρέσκο, και μάλιστα κάθεσαι και μέσα και τα τρως αν θές.

Επίσης μην χάσετε το "Schnitzelwirt", στην Neubaugasse 52. Είναι 2 στάσεις μετρό απο το ξενοδοχείο σας!

Καλά να περάσετε και θα περιμένουμε εντυπώσεις!!

Bahari

Member
Θα κλείσω στο Intercity hotel που απ οτι είδα έχουν πάει κι άλλα μέλη και το πρότειναν.Θα κλείσω χωρίς πρωινό και αν ξέρει κάποιος ας με διευκολύνει αν θα μπορώ εκεί κοντά να βρώ κάπου να φάω πρωινό ή αν υπάρχει κοντά σουπερ μάρκετ.
Λοιπόν, το intercity ήταν σούπερ και κυρίως γιατί με σχεδόν 80 ευρώ είχαμε και πρωινό. Ακριβώς απέναντι υπάρχει σούπερ μάρκετ (στο υπόγειο ενός εμπορικού κέντρου) όπου μπορείς να βρεις τα πάντα. Και στον κεντρικό δρόμο (το ξενοδοχείο έχει είσοδο από το πλάι) ακριβώς κάτω από το ξενοδοχείο υπάρχει φούρνος με ένα σωρό λιχουδιές.

Πόσο το βρήκες τη βραδιά;

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
......

απλα να ξερεις οτι το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ειναι ακομα πιο μακρια απο αυτα που εψαχνες ....302 ευρω το εχει για τις μερες που ψαχνει

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Το booking το intercity μου το δίνει 356 ευρώ με δωρεάν ακύρωση χωρίς πρωινό.Ελπίζω μέσα σ'αυτά τα λεφτά να είναι και το πάσο που δίνει όλες τις μέρες διαμονής και γαι όλα τα ΜΜΜ.

Bahari

Member
απλα να ξερεις οτι το συγκεκριμενο ξενοδοχειο ειναι ακομα πιο μακρια απο αυτα που εψαχνες ....302 ευρω το εχει για τις μερες που ψαχνει
Πιθανόν και να είναι, δεν ξέρω. Αλλά σαν περιοχή είναι πολύ καλή. Σφύζει από ζωή όλες τις ώρες. Η Mariahilferstrasse είναι ένας πολύς μεγάλος εμπορικός δρόμος και εκτός του ότι μπορείς να βρεις τα πάντα στο πόδια σου, έχει κόσμο μέχρι αργά το βράδυ. Για την περιοχή που είναι τα άλλα ξενοδοχεία που ψάχνει η alkistismaria δεν γνωρίζω. Πάντως από το intercity μέχρι τη Stephanplatz είναι γύρω στα 10 λεπτά απόσταση (εννοείται με το μετρό).

Το booking το intercity μου το δίνει 356 ευρώ με δωρεάν ακύρωση χωρίς πρωινό.Ελπίζω μέσα σ'αυτά τα λεφτά να είναι και το πάσο που δίνει όλες τις μέρες διαμονής και γαι όλα τα ΜΜΜ.
Δεν γνωρίζω αν ισχύει ακόμα αυτή η προσφορά με το πάσο για όλα τα ΜΜΜ. Καλύτερα να τους στείλεις ένα mail για να το σιγουρέψεις. Επίσης, θα σου πρότεινα να ψάξεις για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο (εφόσον σε ενδιαφέρει βέβαια) και μέσω του hoteltravel.com. Εμείς από εκεί το είχαμε κλείσει με πρωινό, τη στιγμή που το booking μας το έδινε χωρίς πρωινό σε μια "απαγορευτική" (για εμάς) τιμή.

Bahari

Member
Λοιπόν, μόλις είδα τις ημερομηνίες που θα πας και το έψαξα στο hoteltravel. Στο δίνει με 378,40 με πρωινό:lol:

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Το είδα οτι έχει τόσο όσο μου έστειλες.Εσύ έμεινες ευχαριστημένη απο το site που το έκλεισες και ξέρεις τι σημαίνει hotel tax και services;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom