Αυστρία Vienna Hotels

Επόμενο Ταξίδι
Σχέδια για την ώρα...
"http://www.hotelsavoy.at/e_hotel.htm

Είχαμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι στο Savoy το χειμώνα του '09. Το ξενοδοχείο βρισκόταν σε κεντρικό σημείο, σε πολύ κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Museum Quarter, δίπλα στη στάση NEUBAUGASSE (γραμμή U3) και 3 στάσεις από τη πλατεία Αγίου Στεφάνου. Το δωμάτιο (standard) ήταν αρκετά ευρύχωρο, καθαρό, WiFi σύνδεση, με τηλεόραση ΤFΤ, mini bar, θέρμανση που έκανε το χιόνι έξω (πολύ χιόνι!!!!) να περνάει απαρατήρητο. Το πρωινό ήταν πολύ λιτό, το δε δωμάτιο πρωινού ήταν αρκετά μικρό για να εξυπηρετησει τα 43 δωμάτια του ξενοδοχείου με τα τραπέζια λίγα και στριμωγμένα.

Αν δεν έχεις ήδη διαλέξει.........

katsapleouras

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
Ριξε και σε αυτο εδω μια ματια Austria Trend Hotel Messe.Εγω εμεινα πριν από εξι μηνες (απεναντι από το παρκο Vienna Prater)και το προτεινω ανεπιφύλακτα .Το βρηκα προσφορα από booking 45 ευρω την βραδια. 3 λεπτα με τα ποδια από το μετρο που σε παει παντου μεσα στην πολη, καινουργιο και πεντακαθαρο.

ayreonliv

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΕΞΙΚΟ
Την Κυριακή γύρισα από Βιέννη. Εμεινα στο Alpha hotel πολύ καλό κεντρικό, 200 μ. από το σταθμό μετρό (στάση Rathaus) πίσω από το δημαρχείο και σε κοντινή απόσταση από Parliament, Hofbourg, μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης. Το ξενοδοχείο ήταν καθαρό με αρκετά καλό πρωινό και κυρίως ήσυχο. Το μόνο αρνητικό ήταν ότι δεν είχε free wifi internet στο δωμάτιο.

M@RiLou

Member
Ριξε και σε αυτο εδω μια ματια Austria Trend Hotel Messe.Εγω εμεινα πριν από εξι μηνες (απεναντι από το παρκο Vienna Prater)και το προτεινω ανεπιφύλακτα .Το βρηκα προσφορα από booking 45 ευρω την βραδια. 3 λεπτα με τα ποδια από το μετρο που σε παει παντου μεσα στην πολη, καινουργιο και πεντακαθαρο.
Με καθησυχάζει το σχόλιο σου, καθώς κι εγώ μάλλον θα κλείσω ξενοδοχείο κοντά στο Πάρκο, απλώς είχα κολλήσει στο θέμα μήπως με δυσκολεύσει η μετακίνηση προς το κέντρο.:roll:

katsapleouras

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
Εαν το βρεις σε καλη τιμη δηλ 50 γιουρος και κατω κλειστο χωρις δευτερη σκεψη.Για να πας πλατεια Αγ στεφανου περιπου 6-7 λεπτα(συνολο) με το μετρο αφου αλλαξεις γραμμη απο την μωβ(U2) στην κοκκινη (u1).Το κριτηριο για εμενα ηταν το να εχει ευκολη προσβαση στο κεντρο (με το μετρο απλα πας παντου στην βιεννη και σε ελαχιστο χρονο) να ειναι φθηνο γιατι το ηθελα μονο για υπνο αφου εφευγα απο το πρωι και γυριζα νυχτα, καθαρο και σε ασφαλης περιοχη.Οταν με το καλο με βγαλει ξανα ο δρομος Βιεννη(απιστευτη πολη)θα ειναι και παλι η πρωτη επιλογη.Το μονο που με ξαφνιασε ειναι οτι το πρωτο βραδυ που γυρισα περιπου κατα τις 23:00 στον δρομο μεταξυ ξενοδοχειου και παρκου(δεν ερχεσαι σε επαφη εαν ερχεσαι απο το μετρο,εγω το αντιληφθηκα κοιτωντας:shock: απο το παραθυρο του δωματιου) υπαρχουν κοπελες που περιμενουν για.... πελατες;) αλλα πιστεψε με, τιποτα το ανησυχητικο , καμια σχεση με αυτο που εχουμε στο μυαλο μας στους παρακμιακους δρομους της Αθηνας.

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Eμείς για τέλη Νοέμβρη κλείσαμε το InterCity hotel Wien.

για τις ημ/νίες που θες το hoteltravel.com το δίνει 300 ευρώ (4 βράδυα, B/B).... δες ομως και τους όρους ακύρωσης.

- InterCityHotel Wien - Hotel overview

Υ.Γ.
Αν κάποιος έχει μείνει στο Intercity ευπρόσδεκτα και για μας τα σχόλια του....
Τελικά το Intercity hotel που μείναμε ήταν καλύτερο από το αναμενόμενο.... :clap::lol:
Booking.com: InterCityHotel Wien, Vienna, Austria - 122 Guest reviews. Book your hotel now!

Για τέλη Νοεμβρίου, μας πήγε περίπου 80 ευρώ το 2κλινο με πρωινό.

Το ξενοδοχείο ήταν 100μ από κεντρικό σταθμό (Westbahnhof), στη Μarianhiferstrasse 122, Neubau.

Tο δωμάτια άνετο, πεντακάθαρο, το πρωινό και η αίθουσα του, τέλεια !
Επιπλέον στην αίθουσα πρωινού, είχε & αυλή για τους καπνιστές :lol:

Παρατήρησα όμως ότι είχε στη ντουλάπα ένα μικρό ανεμιστήρα, οπότε για τους καλοκαιρινούς μήνες πιθανόν να υπάρχει θεματάκι με την ζέστη...

Το προσωπικό ευγενέστατο και εξυπηρετικότατο (το ίδιο αποκομίσαμε και από τους Βιενέζους γενικά).

Τέλος, για όλη τη βδομάδα που μείναμε, μας έδωσε δωρεάν κάρτα μεταφοράς για όλα τα μέσα συγκοινωνίας:clap:

... θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα...:lol::clap:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
ααα και ένας χάρτης μετρό (προσοχή όμως, κάποιες στάσεις δεν περιλαμβάνονται)

Aψογο χάρτη παραλαμβάνετε και από το γραφείο πληροφοριών στο μετρό (τουλάχιστον στο Westbahnhofn)

awww.vienna.gr_images_metro.jpg

niaou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Τελικά έκλεισα μία προσφορά στο booking.com για το Hilton Plaza Vienna με 338€ οι 4 βραδιές, με προπληρωμή βέβαια.
Θεωρώ ότι αξίζει αν αναλογιστείς ότι σε αυτή τη στιγμή βρίσκεις 3στερο.

Thanks για το χάρτη.

Λέγαμε να πάμε μία μέρα και Μπρατισλάβα.

Τι λέτε?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Να πατε ...ομορφη πολη ..με χρωμα ....ειναι καμια ωρα απο Βιεννη ...εγω θυμαμαι ειχα ευχαριστηθει φαγητο και γλυκα εκει.
Και το λεω γιατι τα γλυκα στη Βιεννη μου ειχαν φανει καπως light ...αγλυκα ...οκ αυτο μπορει να αρεσει σε πολλους ..εγω προσωπικα θελω τα γλυκα υπερπαραγωγη...αν ειναι να την κανεις την αμαρτια ...καντην σωστα:D

niaou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Σωστήηηηη.

Είμαι κι εγώ του γλυκού οπότε σοκολάτα Viennois και γλύκα από Μπρατισλάβα:bleh:

rebellos

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΙΕΝΝΗ
Καλημέρα παιδιά,
Εγω εκλεισα στο Hotel Lucia με 160 ευρω τα 4 βράδια με πρωινο.. Καλο φαινόταν... Θα μείνω κι εγω σχεδον γεμάτες 4 μέρες το Φεβρουαριο, λέτε να κάνω μια Μπρατισλάβα;; Η να μείνω στη Βιέννη;

Bahari

Member
Καλημέρα παιδιά,
Εγω εκλεισα στο Hotel Lucia με 160 ευρω τα 4 βράδια με πρωινο.. Καλο φαινόταν... Θα μείνω κι εγω σχεδον γεμάτες 4 μέρες το Φεβρουαριο, λέτε να κάνω μια Μπρατισλάβα;; Η να μείνω στη Βιέννη;
Γνώμη μου είναι, αν δεν έχεις ξαναπάει στη Βιέννη, να μείνεις όλες τις μέρες εκεί. Έχει τόσα πράγματα να δεις και να κάνεις που 4 μέρες θα τις γεμίσεις άνετα. Τώρα, αν αποφασίσεις να πας Μπρατισλάβα, το τρένο στοιχίζει 14 ευρώ (με το εισιτήριο του τρένου έχεις και δωρεάν μετακινήσεις με όλα τα ΜΜΜ στη Μπρατισλάβα) και αναχωρεί από το Sudbanhof.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom