• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Αυστρία Vienna Hotels

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τα διάβασα αλλά ελπίζω και σε κάποια άλλη πρόταση γιατί η Βιέννη έιναι ακριβή και δεν μπορώ να διαθέσω πολλά λεφτά.
ΟΚ, λοιπόν, κοίταξε αυτό:

Booking.com: Sommerhotel Wieden, Βιέννη, Αυστρία - 233 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!

Έχω μείνει και το βρήκα ικανοποιητικό (χωρίς "φρου-φρου κι αρώματα") και σε πολύ βολική (κεντρική) τοποθεσία (5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό, 10-15 λεπτά με τα πόδια από την Όπερα, 100μ. από σταθμό μετρό). Διαθέτει και υπηρεσία μεταφοράς προς αεροδρόμιο με μεγάλο ΙΧ (ίδιο κόστος με το τραίνο - αν είστε 4 άτομα). Για την τιμή του, νομίζω ότι είναι value for money.

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Σ'ευχαριστώ πολύ babaduma.Εμένα με νοιάζει να είναι καθαρό και σχετικά κοντά σε μετρό.Απλά επειδή θέλουμε να πάμε και Βουδαπέστη προσπαθούμε να μειώσουμε το κόστος.

niaou

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υόρκη
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΡΑΖΙΛΙΑ
Kalo fainetai..exei kala sxolia kai to kyriotero...einai konta sto metro...

dimitra_tg

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
γεια σας! υπαρχει καποιος που να εχει μεινει στο intercity? θα ηθελα να μου πει τη διαδρομη κ με ποιο μεσο πηγαινω εκει απο το αεροδρομιο.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
γεια σας! υπαρχει καποιος που να εχει μεινει στο intercity? θα ηθελα να μου πει τη διαδρομη κ με ποιο μεσο πηγαινω εκει απο το αεροδρομιο.
Οι ιστοσελίδες των ξενοδοχείων στην πλειοψηφία τους έχουν χάρτη με το πού ακριβώς βρίσκονται καθώς και οδηγίες προσέγγισής τους.

Αν το ξενοδοχείο σου είναι αυτό - InterCityHotel Wien - Location & arrival, τότε έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Εγω θα διαλεγα το Vienna Hotel(εχει βεβαια 200 ευρω παραπανω!!!) ...Παντως απο τοποθεσια ειναι στην ιδια...μακρια λιγο απ το κεντρο(εκτος ring)...

alkistismaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Δεν με νοιάζει αν είναι μακριά απο κέντρο με νοιάζει να είναι κοντά στο μετρό και δεν μπορώ να δώσω πάνω απο 360 ευρώ για 4 βράδια δυστυχώς.Στη ρώμη που έμενα εκτός κέντρου δεν το μετάνιωσα.
Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου dimitrak

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.605
Μέλη
39.354
Νεότερο μέλος
apostolis papadia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom