• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ερώτηση: μπορούμε τώρα να ρυθμίσουμε πόσες απαντήσεις θα βλέπουμε ανά σελίδα ή είναι στάνταρ 15 σε όλα τα θέματα;
(θέλω να δω πόσες ώρες θα φάω ψάχνοντας το νέο μας look :eek-91:)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι στάνταρ είναι αυτό, πάντα ήταν. :)

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Όχι στάνταρ είναι αυτό, πάντα ήταν. :)
Γιατί νομίζω ότι δεν ήταν πάντα έτσι; Έχω την εντύπωση (πολύ ισχυρή εντύπωση μάλιστα) ότι μπορούσες να επιλέξεις τις απαντήσεις ανά σελίδα. Μάλιστα νομίζω ότι είχα διαλέξει 50 απαντήσεις ή κάτι τέτοιο.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Το mobile app πάει, πέθανε. Το site έχει fully responsive layout που σημαίνει ότι αν το επισκεφθείς από το κινητό σου θα παίζει σαν app. Θα βάλω οδηγίες για το πώς μπορούμε να βγάλουμε shortcut στο κινητό μας.

Για το χάρτη απλά πας στη σελίδα του προφίλ σου και διαλέγεις το αντίστοιχο tab. :)

Για το mobile app χρειάζεται να πληρώνω 500 ευρώ το χρόνο (!) οπότε θα δούμε πώς θα πάει το mobile layout προς το παρόν και βλέπουμε...
ΟΚ, καταλαβαίνω γιατί καταργήθηκε το application, αλλά ήταν απείρως πιο εύχρηστο από ότι είναι τώρα.. Κρίμα. Απλώς μου άρεσε πολύ που μπαίνοντας έβλεπα απευθείας τις νεότερες συζητήσεις κλπ. τώρα από το κινητό χάνω πολύ χρόνο σελίδα/σελίδα/ψάξε/ψάξε να βρω αυτό που με ενδιαφέρει.. Καλά, αφού δε γίνεται αλλιώς δε θα γκρινιάξω άλλο.

Για το χάρτη δε νομίζω ότι θα τον συμπληρώσω.. Δε καταλαβαίνω πως λειτουργεί βρε παιδί μου και μου φαίνεται και χρονοβόρο.. Θα ξαναπροσπαθήσω αλλά δεν εγγυώμαι και πολλά :confused:

Α, και κάτι όχι τόσο σημαντικό αλλά εμένα μου άρεσε που μπορούσα να βλέπω ποιο είναι το επόμενο ταξίδι του κάθε μέλους στα μηνύματά του χωρίς να χρειάζεται να τσεκάρω το προφίλ του για να το δω! Και με την αντίστροφη μέτρηση το ίδιο. Μου άρεσε, πως να το κάνουμε.. Μπορεί να γίνει κάτι γι΄αυτό? Μπα? Καλά.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Και όμως αυτό ακριβώς έχει γίνει, ανάλογα με το ποιος έχει στείλει παλιότερα το friend request. Οπότε δεν κάναμε κάτι εμεις με το χέρι, έτσι μεταφέρθηκαν τα δεδομένα :)
Τις ευχές μας στη Μελβούρνη και στις οικογένειες που πέρασαν το Πάσχα με τον μπαμπά τους στον υπολογιστή.
Def, να με συμπαθάς που επιμένω, ίσως ήταν πρόθεση να διαχωριστούν οι φίλοι όπως περιγράφεις, φυσικά δεν έγινε με το χέρι, αλλά τελικά δεν έγινε και με κριτήριο το friend request, είμαι βέβαιη γιατί δεν έχω στείλει κανένα friend request και όπου τσεκάρω τα νεώτερα μέλη είναι followers. Τσέκαρέ το, αν θες, όχι πως είναι big deal.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Επειδή γράφω αποσπασματικά είπα να κάτσω αναπαυτικά και να μαζέψω λίγο αυτά που σκόρπια έγραψα πρωτύτερα σύν καινούργια που μου ήρθαν στο μυαλό:

Αρχική σελίδα
1. Νομίζω ότι αυτό που ξύνισε πολλούς είναι η έλλειψη χρώματος όπως το παλιότερο. Πολύ παλ αποχρώσεις που δεν το κάνουν ευχάριστο στο μάτι. Βάλτε χρώμα βρε παιδιά μην το φοβάστε!! Δες αυτό: http://www.eurovision.tv
2. Τα 6 κουμπιά που σε παραπέμπουν στα ενδότερα του φόρουμ θα μπορούσαν κι αυτά να είναι πιο ευκρινή χρωματικά.
Ως προς τη κατανομή:
- μπράβο για τις ταξιδιωτικές ιστορίες που μαζεύτηκαν κατά άριστο τρόπο και έχει κανείς άμεση πρόσβαση. Απλά στη λίστα των ιστοριών ανά χώρα μικρύνετε τις εικόνες για να χωράνε περισσότερες.
- κουμπί φόρουμ ΟΚ
-κουμπί μπλουζάκια... μάλλον φάουλ ονομασία. Αναμνηστικά travelstories θα το έλεγα καλύτερα
-κουμπί προσφορές και κρατήσεις ΟΚ
3. Εγώ θα προσέθετα και κουμπί "Πληροφορίες προορισμών" όπου είτε με στυλ αναζήτησης είτε με αναδυόμενο πίνακα χωρών θα έμπαιναν οι ενδιαφερόμενοι για να αντλήσουν τις πληροφορίες που θέλουν. Εκεί θα πρέπει να καταχωρούνται διάσπαρτα ποστ που έχουν εξαιρετικές πληροφορίες και δυστυχώς είναι θαμμένα εδώ κι εκεί
4. Προσωπικά δεν με ενοχλεί η απουσία των στατιστικών κλπ κλπ και προτιμώ τα pm να βρίσκονται στη κεντρική σελίδα του φόρουμ όπως τώρα
Είδα ότι στο τέλος προστέθηκαν 3 στήλες πολύ εξυπηρετικές ειδικά για τα μηνύματα που τρέχουν στο φόρουμ (αυτό με τα tweets δεν το κατάλαβα)

Σελίδα Φόρουμ
1. Πάλι μια από τα ίδια χρωματικά, το ίδιο ισχύει και για τα κουμπιά επιλογών
2. Μπράβο για την επιλογή ανευρεσης μελών
3. Μπράβο για τα προσωπικά άλμπουμ (θα πρέπει όμως με κάποιο τρόπο να συνδεθούν και με τις γκαλερί ώστε να φαίνονται και εκεί) που δεν έχουν περιορισμό στον αριθμό που ανεβάζουμε (παρακαλώ ένα μικρό διακριτικό υδατογράφημα με το λογότυπο του site θα βοηθούσε για πιθανό copywrite φωτογραφιών)
4. Προσωπικά δεν θα έβαζα επωνύμως τα likes. Αντιθέτως θα έβαζα ΚΑΙ dislikes γιατί καλό είναι να δείχνει ο κόσμος που μας διαβάζει αν κάτι του αρέσει ή όχι. Θα μπορούμε να γίνει με το thumb up=thumb down όπως στο youtube. Επίσης θα προσέθετα επιλογή "σας βοήθησε αυτό το ποστ;" βάσει των οποίων θα κρίνεται ένα ποστ αν έχει βοηθήσει κόσμο ή όχι κι έτσι να αναρτάται στις πληροφορίες των προορισμών
5. Το κουμπί "ειδοποιήσεις" δεν ξέρω αν έχει σκοπό. Μπορείς να μπεις στα νεα μηνύματα ή στα θέματα που παρακολουθείς και να δεις αν έχει γραφτεί κάτι καινούργιο. Μάλλον με αγχώνει άνευ λόγου που ανάβει κόκκινο..... γιατί απλά μπορεί κάποιος να έχει κάνει like σε μια φωτό μου
6. Επιλογή βίντεο;;;;;;;

Προφίλ
1. Ωραίο που είναι στην κεντρική σελίδα του φόρουμ, ωραίο που απο κάτω από το αβαταρ φαίνονται τα μέλη online.
2. Εκεί που έχω πολύ μεγάλη διαφωνία είναι στην επιλογή "δραστηριότητες". Διορθώστε με αν κάνω γίνομαι υπερβολικός αλλά μου φαίνεται σαν κουτσομπολιό: τι κανει αυτή τη στιγμή, τι έκανε πριν 5 λεπτά. Εγώ θα το καταργούσα. Κατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν προσφέρει τίποτα μόνο λαβή για σχόλια. Αντιθέτως η ήδη υπάρχουσα επιλογή "μηνύματα" παρέχει στον χρήστη αλλά και σε άλλους να ανατρέξουν σε προηγούμενα ποστ.
3. Ο Χάρτης..... τώρα αν μου βρείτε πόσοι θα μπουν στον κόπο να το συμπληρώσουν θα σας πω μπράβο. Ήμουν υπέρμαχος του παλιού αλλά αφού άλλαξε πάω πάσο. Δεν μπορώ να σου πώ πόσες εργατοώρες χρειάζεται για να συμπληρωθεί αν είναι να βάλεις όλα τα μερη που έχεις πάει. Αποτέλεσμα ένας αχταρμάς πινεζών που μόνο με μεγέθυνση βγάζεις άκρη. Κάνε το κόπο να δεις αυτόν που έφτιαξα για το προφίλ μου). Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ θα ήθελα τα popups με την ονομασία να περιλαμβάνουν και παραπομπή σε αλμπουμ και ταξιδιωτική ιστορία (πχ βλέπε popups σε χάρτες του booking). Αφού αυτό δεν είναι επι του παρόντος εφικτό, η ατέρμονη λίστα δεξιά να γίνει κατ'αλφαβητική σειρά και εκτός από άλμπουμ να συνδεθεί και με ταξιδιωτικές ιστορίες. Επίσης δεν έχει νόημα η ακριβής ημερομηνία του ταξιδιού γιατί λίγοι κρατούν τόσο αναλυτικό ημερολόγιο. Ίσως μόνο το έτος για να ξέρει κανείς αν κάπου πήγε κάποιος σχετικά πρόσφατα ή όχι

Κaι στο τελος αυτό που επισημάνθηκε από άλλους. Το ακατανόητο και ανούσιο "μέλη που ακολουθείτε και μέλη που σας ακολουθούν". Μπορείτε να βάλετε απλώς τη λίστα των φίλων και ποιοί είναι τη δεδομένη στιγμη online

Αυτά εκ μέρους μου προς το παρόν, πάντα με το νου να είναι όσο το δυνατόν πιο όμορφη και εύχρηστη η ιστοσελίδα μας

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Θα με πείτε γκρινιάρα που δεν θέλω να μάθω πάλι κάτι νέο και μου άρεσε πολύ το παλιό;;;;;
Και το νεο με τα like και τα follow κλπ μου θυμίζει facebook... που τοσα χρόνια αρνούμαι να φτιάξω!
Καλά καλά θα το μάθω...... δεν θα γκρινιάξω άλλο! ;)
κι εγώ όπως τα λες. κείνο το μπλε που είχε σε ξεκούραζε κι ήταν χρώμα των ταξιδίων. και κει με του φίλους που αλληλοκηνυγάμε... μοιάζει σαν καμάκι

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Επειδή βλέπω ότι προτείνεται να γίνει η λίστα των τοποθεσιών του χάρτη αλφαβητική, μήπως να υπάρχουν δυο επιλογές για ταξινόμηση: και αλφαβητικά και χρονολογικά (όπως είναι τώρα);

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Καλοριζικο το καινουριο site θελει λιγο το ψαξιμο του,αλλα οι αλλαγες ειναι παντα για καλο.
Εγω σκεφτομαι το αλλο . Δεν μπορει να γινει καποια συνδεση του χαρτη με καποιο αλλο site
(πχ trip advisor,couchsurfing) προκειμενου να μην χρειαζεται να τα γραφουμε ολα απο την αρχη;

liopyr

Member
4. Προσωπικά δεν θα έβαζα επωνύμως τα likes. Αντιθέτως θα έβαζα ΚΑΙ dislikes γιατί καλό είναι να δείχνει ο κόσμος που μας διαβάζει αν κάτι του αρέσει ή όχι. Θα μπορούμε να γίνει με το thumb up=thumb down όπως στο youtube.
Το dislike έχει εφαρμοστεί στο παρελθόν σε αρκετά φόρουμ και κρίθηκε επιεικώς αποτυχημένο.
Μπορεί σε ένα site με εκατομμύρια χρήστες όπως το youtube να δουλεύει, αλλά σε μικρότερες κοινότητες αργά η γρήγορα θα γίνει εργαλείο κατάχρησης από κάποιους που θα το χρησιμοποιούν μόνο και μόνο επειδή δεν συμπαθούν κάποιο συγκεκριμένο μέλος.

5. Το κουμπί "ειδοποιήσεις" δεν ξέρω αν έχει σκοπό. Μπορείς να μπεις στα νεα μηνύματα ή στα θέματα που παρακολουθείς και να δεις αν έχει γραφτεί κάτι καινούργιο. Μάλλον με αγχώνει άνευ λόγου που ανάβει κόκκινο..... γιατί απλά μπορεί κάποιος να έχει κάνει like σε μια φωτό μου

Για τις ειδοποιήσεις, υπάρχουν επιλογές εδώ όπου μπορεί ο καθένας να τις προσαρμόσει όπως τον βολεύουν. ;)

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Κάποιες παρατηρήσεις για τη νέα φωτογραφική gallery, η οποία δείχνει πιο εύχρηστη πλην όμως:
Δεν παίζει slide show "εάν δεν συνδεθώ" παρότι είμαι συνδεδεμένη.
Δε μου επιτρέπει να ανεβάσω νέες φώτος κι όταν δίνω username και password, βγάζει μνμ "invalid loggin".
Τέλος, στη δική μου οθόνη τουλάχιστο, οι φωτογραφία δεν είναι κεντρασισμένη, αλλά μετατοπισμένη δεξιά από τις διαφημίσεις της αριστερής στήλης.
Και σε σας τα ίδια?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος