• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι οκ δίκιο έχεις δε το είδα. Έτσι είναι το φυσιολογικό όπως έγραψα παραπάνω. Οτιδήποτε κάτω από 1024 x 768 θα παίζει έτσι.

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Υπάρχει περίπτωση να δούμε υποστήριξη για tapatalk?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κοίτα στο tapatalk network εγώ ευχαρίστως να το βάλω το φόρουμ, αλλά το θέμα είναι να έχουμε δικό μας app (για το οποίο όπως έχω ξαναγράψει το tapatalk ζητάει υπερβολικά πολλά λεφτά)

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Μολις βρηκα τα προσφατα μυνηματα,πολυ βοηθητικα για μια γρηγορη ματια.Νομοζω χρονος χρειαζεται να το συνηθισουμε..Μου αρεσει γενικως.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
1. Νομίζω ότι αυτό που ξύνισε πολλούς είναι η έλλειψη χρώματος όπως το παλιότερο. Πολύ παλ αποχρώσεις που δεν το κάνουν ευχάριστο στο μάτι. Βάλτε χρώμα βρε παιδιά μην το φοβάστε!! Δες αυτό: http://www.eurovision.tv
Εμένα, πάλι, αυτή η "έλλειψη" χρώματος δεν με ενοχλεί. Το κάνει πιο εύκολο στο διάβασμα (έχουμε και μια ηλικία, γαρ... :) ). Φαντάζομαι ότι η παράθεση του λινκ της eurovision έγινε από χιούμορ και μόνο.

(επί του πιεστηρίου: Σπαστικό το νέο σύστημα με τα smilies. Πριν προλάβεις να δεις/βρεις/επιλέξεις αυτό που θες, σε πάει μόνο του πίσω στην προηγούμενη σελίδα. Γιατί; Δεν μπορεί να μένει σταθερό στη σελίδα που βρίσκεσαι και να το μετακινείς εσύ δεξιά ή αριστερά όταν θες; )

Όπως ανέφερε και κάποιος άλλος, θα ήταν καλύτερα να είναι πιο ευδιάκριτος ο διαχωρισμός των μηνυμάτων χρωματικά. Δείτε το λίγο σε κάτι πιο σκούρο ή που να κάνει χρωματική αντίθεση (χωρίς, φυσικά, αυτή να είναι πολύ κραυγαλέα).

2. Τα 6 κουμπιά που σε παραπέμπουν στα ενδότερα του φόρουμ θα μπορούσαν κι αυτά να είναι πιο ευκρινή χρωματικά.
Εδώ συμφωνώ.

4. Προσωπικά δεν με ενοχλεί η απουσία των στατιστικών κλπ κλπ και προτιμώ τα pm να βρίσκονται στη κεντρική σελίδα του φόρουμ όπως τώρα
Διαφωνώ με το πρώτο (μαθηματικός, γαρ), συμφωνώ με το δεύτερο.

παρακαλώ ένα μικρό διακριτικό υδατογράφημα με το λογότυπο του site θα βοηθούσε για πιθανό copywrite φωτογραφιών
Συμφωνώ για το copyright ( ;) )

Επιπλέον:

Εμένα μου λείπουν και τα "πρόσφατα μηνύματα" στη δεξιά στήλη της σελίδας...

2. Εκεί που έχω πολύ μεγάλη διαφωνία είναι στην επιλογή "δραστηριότητες". Διορθώστε με αν κάνω γίνομαι υπερβολικός αλλά μου φαίνεται σαν κουτσομπολιό: τι κανει αυτή τη στιγμή, τι έκανε πριν 5 λεπτά. Εγώ θα το καταργούσα. Κατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν προσφέρει τίποτα μόνο λαβή για σχόλια.
+1
3. Ο Χάρτης..... τώρα αν μου βρείτε πόσοι θα μπουν στον κόπο να το συμπληρώσουν θα σας πω μπράβο. Ήμουν υπέρμαχος του παλιού αλλά αφού άλλαξε πάω πάσο. Δεν μπορώ να σου πώ πόσες εργατοώρες χρειάζεται για να συμπληρωθεί αν είναι να βάλεις όλα τα μέρη που έχεις πάει. Αποτέλεσμα ένας αχταρμάς πινεζών που μόνο με μεγέθυνση βγάζεις άκρη. Κάνε το κόπο να δεις αυτόν που έφτιαξα για το προφίλ μου). Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ θα ήθελα τα popups με την ονομασία να περιλαμβάνουν και παραπομπή σε αλμπουμ και ταξιδιωτική ιστορία (πχ βλέπε popups σε χάρτες του booking). Αφού αυτό δεν είναι επι του παρόντος εφικτό, η ατέρμονη λίστα δεξιά να γίνει κατ'αλφαβητική σειρά και εκτός από άλμπουμ να συνδεθεί και με ταξιδιωτικές ιστορίες. Επίσης δεν έχει νόημα η ακριβής ημερομηνία του ταξιδιού γιατί λίγοι κρατούν τόσο αναλυτικό ημερολόγιο. Ίσως μόνο το έτος για να ξέρει κανείς αν κάπου πήγε κάποιος σχετικά πρόσφατα ή όχι
Τα είπαμε... Εκτός αυτών που αναφέρονται, το αποτέλεσμα το βρίσκω και απωθητικό. Κάτι σαν τον παλιό χάρτη, εμπλουτισμένο με το τελευταίο που αναφέρει ο hydronetta (για το λόγο που αναφέρει) θα το έβρισκα πολύ πιο χρήσιμο.

Κaι στο τελος αυτό που επισημάνθηκε από άλλους. Το ακατανόητο και ανούσιο "μέλη που ακολουθείτε και μέλη που σας ακολουθούν". Μπορείτε να βάλετε απλώς τη λίστα των φίλων και ποιοί είναι τη δεδομένη στιγμή online
Ειλικρινά, δεν μπορώ να καταλάβω για ποιόν λόγο έγινε αυτή η αλλαγή και τα κριτήρια που ακολουθήθηκαν. Την βρίσκω εντελώς ατυχή. Στην προηγούμενη μορφή του σάιτ, οι "φίλοι" ήταν φίλοι χωρίς εισαγωγικά, με την έννοια που ακριβώς έχει η λέξη. Όσον αφορά εμένα, ήταν συνειδητή επιλογή μου, άνθρωποι που στη συντριπτική τους πλειοψηφία τους γνώριζα προσωπικά και με τους πολλούς απ' αυτούς είχαμε (και έχουμε) στενές κοινωνικές επαφές και εκτός φόρουμ. Το ότι ξαφνικά αυτοί οι άνθρωποι έγιναν ακολουθητές, οπαδοί ή δεν ξέρω-κι-εγώ-τι-άλλο (μάλλον ατυχής μεταφορά του - επίσης αποτυχημένου κατ' εμέ - αγγλικού fan, follower ή ό,τι άλλο αντίστοιχο στο facebook, κλπ.) της αφεντιάς μου (ή εγώ της δικής τους) με ενοχλεί και δεν το θέλω.

Δεν ξέρω αν θα γίνει κάτι γι αυτό, αν θα επανέλθει το προηγούμενο "καθεστώς", αλλά αν παραμείνει ως έχει, ζητώ συγγνώμη από τους φίλους μου αλλά θα τους διαγράψω (θα πάψω να τους ακολουθώ) και θα τους ζητούσα να κάνουν κι εκείνοι το ίδιο. Δεν είμαι οπαδός κανενός και "ακολουθώ" μόνον αυτούς που πάμε κάπου μαζί.

- Και κάτι τελευταίο: Υπάρχει κανείς που έχει γράψει πάνω από 9000 μηνύματα ώστε να δικαιολογεί τους 100 επιπλέον πόντους στα "trophies"; Επειδή το ψάχνετε ακόμη, δείτε το κι αυτό αν σας έχει ξεφύγει...

(επί του πιεστηρίου: Γιατί, βρε παιδιά, για να δούμε την προεπισκόπηση του μηνύματός μας πρέπει να πάμε στις "περισσότερες επιλογές" κι από 'κει να το δούμε; )

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Last edited by a moderator:

delmem2233

Member
Πέντε-έξι φορές δοκίμασα να καταχωρήσω πόλη στον χάρτη, έχοντας επιλέξει ακριβείς ημερομηνίες (κάτι που... συγγνώμη κιόλας, με όλο το σεβασμό στον κόπο που καταβλήθηκε για να αλλάξει εικόνα το σάιτ, αλλά... τέλος πάντων...), και κάθε φορά μού βγαίνει η ένδειξη "Please enter a value using 50 characters or fewer". Τι κάνω λάθος;

karfitsa

Member
Γιατι δεν βρισκει την Μαλτα στις επιλογες για τον ταξ.χαρτη?

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Πέντε-έξι φορές δοκίμασα να καταχωρήσω πόλη στον χάρτη, έχοντας επιλέξει ακριβείς ημερομηνίες (κάτι που... συγγνώμη κιόλας, με όλο το σεβασμό στον κόπο που καταβλήθηκε για να αλλάξει εικόνα το σάιτ, αλλά... τέλος πάντων...), και κάθε φορά μού βγαίνει η ένδειξη "Please enter a value using 50 characters or fewer". Τι κάνω λάθος;
Το ίδιο έπαθα και γω σε μερικούς προορσιμούς. Η ανεύρεση συχνά περιέχει πολλές πληροφορίες που δεν μπορούν να χωρέσουν στην ετικέττα. Κάτι πρέπει να γίνει και γιαυτό

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ρίξε μια ματιά στο βίντεο οδηγό που έφτιαξα εδώ:

http://www.travelstories.gr/community/threads/Βίντεο-Οδηγός-Δημιουργία-Χάρτη-και-Σύνδεση-Φωτο-Άλμπουμ.45678/

και αν έχεις ακόμα πρόβλημα πόσταρε εκεί για να το λύσουμε :)

Ή δώστε μου ένα παράδειγμα ώστε να το δοκιμάσω κι'εγώ να δούμε αν είναι πρόβλημα του συστήματος να το λύσουμε ;)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
vagelis.kar

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα