• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

liopyr

Member
Επίσης δεν μπορω να καταλαβω με ποια κριτηρια οι πρωην φιλοι διαχωρισθηκαν η δεν ξερω εγω τι σε ατομα που με ακολουθουν και σε ατομα που ακολουθω. Υπάρχουν ατομα, πρωην φιλοι, που με ακολουθουν και δεν τα ακολουθω και το αντιστροφο.
Δεδομενου οτι ολοι αυτοι δεν μπηκαν σημερα για να φτιαξουν ρυθμισεις θα ηταν καλό να γινει σαφες με ποιο κριτηριο επιλέχθησαν τα ατομα που μας ακολουθουν και ακολουθουμε
Νομίζω πως κατά την μεταφορά οποιοσδήποτε υπήρχε σε friend list στην προηγούμενη πλατφόρμα, τώρα είναι και σε follow list.
Αν δεν βλέπετε κάποιους που ήταν σε friend list σήμερα στο follow list, πιθανόν συμβαίνει επειδή δεν έχουν λογκάρει ακόμα ώστε να γίνει update η λίστα.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Νομίζω πως κατά την μεταφορά οποιοσδήποτε υπήρχε σε friend list στην προηγούμενη πλατφόρμα, τώρα είναι και σε follow list.
Αν δεν βλέπετε κάποιους που ήταν σε friend list σήμερα στο follow list, πιθανόν συμβαίνει επειδή δεν έχουν λογκάρει ακόμα ώστε να γίνει update η λίστα.
Εγω αυτο που λεω ειναι οτι οι φιλοι μου πλεον εχουν διαχωριστει σε ατομα που με ακολουθουν και δεν τα ακολουθω και σε ατομα που τα ακολουθω και δεν με ακολουθουν.
Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει ουτε ενα ατομο που να ειναι και στις δυο λιστες.

liopyr

Member
Εγω αυτο που λεω ειναι οτι οι φιλοι μου πλεον εχουν διαχωριστει σε ατομα που με ακολουθουν και δεν τα ακολουθω και σε ατομα που τα ακολουθω και δεν με ακολουθουν.
Αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει ουτε ενα ατομο που να ειναι και στις δυο λιστες.
Χμ, ναι πράγματι, και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει.
Δεν το έχω ψάξει καθόλου, στα τυφλά υποθέτω πως ο διαχωρισμός εξαρτήθηκε από το ποιος είχε στείλει το friend request στον άλλο.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Χμ, ναι πράγματι, και σε εμένα το ίδιο συμβαίνει.
Δεν το έχω ψάξει καθόλου, στα τυφλά υποθέτω πως ο διαχωρισμός εξαρτήθηκε από το ποιος είχε στείλει το friend request στον άλλο.
Kαι ετσι να ειναι σε εμενα εχου γινει καποια λαθακια.
Νομιζω οτι το καλυτερο ειναι να ενοποιηθουν οι δυο λιστες (αν υπάρχει τεχνικη δυνατοτητα) και να ειναι κοινες και οποιος θελει ας κανει update.
Επισης δεν βρισκω πουθενα στα γκρουπ ποσα και ποια μελη εχουν ουτε και στο προφιλ μας σε ποσα γκρουπ ειμαστε μελη.
Να υποθεσω οτι ουσιαστικα καταργηθηκαν και απλα παρεμειναν τα ηδη υπάρχοντα θεματα τους;

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Καλορίζικο και από εμένα! :)

Μου αρέσει αισθητικά η νέα σελίδα, από εκεί και πέρα θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για να τη συνηθίσω και να εκφέρω άποψη. Προς το παρόν έχω μπερδευτεί λίγο!

Θα συμφωνήσω πάντως με τους προλαλήσαντες για την κάτω μπάρα, ήταν χρήσιμη και τώρα πηγαίνω λίγο ψάχνοντας.

liopyr

Member
Το ψάχνω με την follow list.

Τα group δεν νομίζω πως θα τα ξαναδούμε ξανά σε προφίλ, ας απαντήσει ο Δακης σίγουρα γι'αυτά.

Όσον αφορά την κάτω μπάρα, υπάρχουν συντομεύσεις και ρυθμίσεις στα notifications που μπορούν να σας κάνουν την ζωή πολύ ευκολότερη.
Σκαλίστε τα λίγο, ίσως γραφτεί και κάποιο guide στο μέλλον.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Δε διαχωρίστηκαν οι φίλοι με βάση το ποιος έστειλε friend request, αλλά τα νεώτερα μέλη του site ακολουθούν τα παλιότερα. Ακόμη κι αν δεν έχει γίνει δεκτό το αίτημα φιλίας ή έχουν διαγραφεί από φίλοι, έχουν ιεραρχηθεί σe follow list.
Κάπως όπως τα λέει ο babaduma κι εγώ, ένα μούδιασμα από τον εκσυγχρονισμό, κατανοώ τη θετική πλευρά για το μέλλον του site και για τους νέους χρήστες, δε στέκομαι στα τεχνικά προβλήματα που θα λυθούν (αυτό με τα βραβεία κάπως βαρύ φάνηκε), ωστόσο εύχομαι η διαφορετική νοοτροπία να μην είναι αποτρεπτική για κανέναν, ίδωμεν...
Ερωτήσεις:
Καταλαβαίνω σωστά ότι τα νέα προσωπικά albums θα είναι ορατά σε όλους?
Έχει διαφύγει η επιλογή διαγραφής των προσωπικών μηνυμάτων και των ειδοποιήσεων ή εγώ δεν την είδα?
Ακόμη κι όταν έχεις επιλέξει να μη φαίνεσαι συνδεδεμένος (για να μην κοινοποιείται σε ποιο θέμα βρίσκεσαι ανά πάσα στιγμή), η τελευταία σου δραστηριότητα συνεχίζει να ενημερώνεται και να φαίνεται στο προφίλ?!
Καλορίζικο.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
χρηστες συνδεδεμένοι-αδιάβαστα μηνύματα-τελευταία μηνύματα- στατιστικά που βλέπαμε σε μια σελίδα που τα βλέπαμε με το άνοιγμα, τώρα που βρίσκονται;

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παντως σε πρωτη φαση μου λειπει η κάτω μπαρα.
Idd, ηταν μια ευκολια!
Δεν θελω να γινω κακος λογω ημερων αλλα οπως παρατηρησε ο kalspiros η vario και αλλα μελη οπως η KLEOPATRA εμφανιζονται ως newbies. Δεν καταλαβα πληρωσαν οι κυριες για να κρυψουν χρονια και να μην ειναι veteran; Γιατι αυτες κι οχι εμεις...

Με τους φιλους κι εγω δεν καταλαβαν τι εγινε αλλα πως διαγραφω τους followers;

Κατα τ' αλλα το νεο look ειναι παραξενο πλην ομορφο. Για να το συνηθισω υπολογιζω να μου παρει ενα με δυο χρονια...Χρονια Πολλα!

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Τα παλιά προσωπικά μας μηνύματα έχουν διαγραφεί? Κι αν όχι, πού τα βρίσκουμε?...

(άκυρον, μόλις ευρέθησαν...)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Δεν θελω να γινω κακος λογω ημερων αλλα οπως παρατηρησε ο kalspiros η vario και αλλα μελη οπως η KLEOPATRA εμφανιζονται ως newbies. Δεν καταλαβα πληρωσαν οι κυριες για να κρυψουν χρονια και να μην ειναι veteran; Γιατι αυτες κι οχι εμεις...

Με τους φιλους κι εγω δεν καταλαβαν τι εγινε αλλα πως διαγραφω τους followers;
Είναι και πρωΐ και δεν καταλαβαίνω αν κάνεις πλάκα ή όχι :confused: , πάντως οι χαρακτηρισμοί αυτοί δεν προκύπτουν από την ηλικία μας.

Οι followers σου ήταν στη λίστα των φίλων σου στο παλιό site, γιατί να τους διαγράψεις; Ισχύει αυτό που γράφει ο/η απόδραση

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Έχει διαφύγει η επιλογή διαγραφής των προσωπικών μηνυμάτων και των ειδοποιήσεων ή εγώ δεν την είδα?
Για να διαγράψεις προσωπικό μήνυμα, ανοίγεις το μήνυμα και πατάς "leave conversation" πάνω από το κείμενο. Για τις ειδοποιήσεις δεν βρήκα και εγώ κάτι

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou