• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travelstories 2013

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Φοβερό πράγμα ο χάρτης... επειδη και τα 2 ταξιδια κράτησαν 2,5 ώρες, νόμιζα πως Βερολίνο και Μαδρίτη είναι δίπλα...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Για να φύγω απο την πλάκα, νομίζω πως δεν θα συμπληρώσω ποτέ το νέο χάρτη.
:)

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Κι εγω θα συμφωνησω με hydronetta, ισως το καλυτερο για το χαρτη θα ηταν να βαζουμε ετος ή αν αφησουμε κενο την μερα και το μηνα να εμφανιζει μονο το ετος, εβαλα κενο 1999 και το εκανε 30/11/1998-30/11/1998 o_O

papariskonst

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΙΝΑ
Τα videos υπάρχουν?

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Λοιπόν εγώ ενίοτε είμαι βρομόστομος. Το ξέρω, το παλεύω. Τώρα όμως δε θα το τιθασεύσω:
Το νέο μας forum είναι ΓΑΜΑΤΟ!!
Ευχαριστούμε ρε Ντεφ! εντάξει, με τον χάρτη μας τα χάλασες αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι, σε μερικά χρόνια από τώρα οι εξελίξεις στον χώρο του internet θα μας οδηγούσαν σε κάτι καινούριο και σε αυτόν τον τομέα. Θα το συνηθίσουμε (εγώ εν'το μεταξύ έχω περιοριστεί αυστηρά στις πρωτεύουσες νομών γιατί διαφορετικά θέλει πολλά μεροκάματα...)

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το feedback, πιάνω μία μία τις παρατηρήσεις σας και ότι είναι στο χέρι μου το διορθώνω εγώ, ότι χρειάζεται τον προγραμματιστή του το μεταφέρω και βλέπουμε.

Επίσης το site όπως έγραψα και στην αρχή δεν είναι ολοκληρωμένο, λείπουν πράγματα, και ένα από τα πιο σημαντικά είναι η δυνατότητα ενός εργαλείου καταχώρησης και οργάνωσης πληροφοριών που στήνω αυτές τις μέρες, οπότε κάντε λίγη υπομονή και θα το δούμε μαζί και αυτό ;)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όμορφο στο μάτι,δύσκολο στη χρήση.Αυτή ήταν η πρώτη μου αίσθηση,αλλά όλα μια συνήθεια είναι.
Keep up the good job

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Όταν δεν είμαι σε full screen (mozilla) τα tabs της πρώτης σελίδας "αρχική,ταξιδιωτικές ιστορίες κλπ" μετατρέπονται σε dropdown menu.Δεν τη βρίσκω ως την πλέον ενδεδειγμένη λύση.Ίσως βοηθάει σε navigation από φορητές συσκευές,αλλά για κανονικές οθόνες δεν βρίσκω το λόγο.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προφανώς δε θάπρεπε να το κάνει αυτό - σε τι ανάλυση είσαι και το βλέπεις έτσι;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
1024x768 στη μπακατέλα της δουλειάς

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δοκίμασα firefox 1024 x 768 και λειτουργεί κανονικά. Μήπως στο πισί που είσαι έχει καμιά έξτρα μπάρα το λειτουργικό αριστερά/δεξιά ή κάτι άλλο που μικραίνει ακόμα περισσότερο το παράθυρο του browser? Κάτω από 1024 ανάλυση το site "φοράει" αυτόματα το responsive design του.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είπα όταν ΔΕΝ είσαι σε full screen

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com