Κι εγω θα συμφωνησω με hydronetta, ισως το καλυτερο για το χαρτη θα ηταν να βαζουμε ετος ή αν αφησουμε κενο την μερα και το μηνα να εμφανιζει μονο το ετος, εβαλα κενο 1999 και το εκανε 30/11/1998-30/11/1998
Λοιπόν εγώ ενίοτε είμαι βρομόστομος. Το ξέρω, το παλεύω. Τώρα όμως δε θα το τιθασεύσω:
Το νέο μας forum είναι ΓΑΜΑΤΟ!!
Ευχαριστούμε ρε Ντεφ! εντάξει, με τον χάρτη μας τα χάλασες αλλά είτε το θέλουμε είτε όχι, σε μερικά χρόνια από τώρα οι εξελίξεις στον χώρο του internet θα μας οδηγούσαν σε κάτι καινούριο και σε αυτόν τον τομέα. Θα το συνηθίσουμε (εγώ εν'το μεταξύ έχω περιοριστεί αυστηρά στις πρωτεύουσες νομών γιατί διαφορετικά θέλει πολλά μεροκάματα...)
Σας ευχαριστώ θερμά όλους για το feedback, πιάνω μία μία τις παρατηρήσεις σας και ότι είναι στο χέρι μου το διορθώνω εγώ, ότι χρειάζεται τον προγραμματιστή του το μεταφέρω και βλέπουμε.
Επίσης το site όπως έγραψα και στην αρχή δεν είναι ολοκληρωμένο, λείπουν πράγματα, και ένα από τα πιο σημαντικά είναι η δυνατότητα ενός εργαλείου καταχώρησης και οργάνωσης πληροφοριών που στήνω αυτές τις μέρες, οπότε κάντε λίγη υπομονή και θα το δούμε μαζί και αυτό
Όταν δεν είμαι σε full screen (mozilla) τα tabs της πρώτης σελίδας "αρχική,ταξιδιωτικές ιστορίες κλπ" μετατρέπονται σε dropdown menu.Δεν τη βρίσκω ως την πλέον ενδεδειγμένη λύση.Ίσως βοηθάει σε navigation από φορητές συσκευές,αλλά για κανονικές οθόνες δεν βρίσκω το λόγο.
Δοκίμασα firefox 1024 x 768 και λειτουργεί κανονικά. Μήπως στο πισί που είσαι έχει καμιά έξτρα μπάρα το λειτουργικό αριστερά/δεξιά ή κάτι άλλο που μικραίνει ακόμα περισσότερο το παράθυρο του browser? Κάτω από 1024 ανάλυση το site "φοράει" αυτόματα το responsive design του.