Traveller
Member
Kαι off topic είναι και καθόλου δεν με αφορά το θέμα αλλά ρε apodrasi τον Μήτσο τον Αβραμόπουλο μου θύμησες... θέλει μεγάλο ταλέντο να λες λες λες και στο τέλος να μην λες τίποτε...
Kαι off topic είναι και καθόλου δεν με αφορά το θέμα αλλά ρε apodrasi τον Μήτσο τον Αβραμόπουλο μου θύμησες... θέλει μεγάλο ταλέντο να λες λες λες και στο τέλος να μην λες τίποτε...
Ναι ρε παιδιά να επανέλθουμε. Πότε θα πάμε Πράγα να γκρεμίσουμε και το Αστρονομικό Ρολόι και τη Γέφυρα του Καρόλου και να βοηθήσουμε γενικά στο γκρέμισμα της πολίχνης. Ας μην στεναχωρήσουμε τον GTS και τους φίλους του και να πράξουμε αυτό που δεν έπραξαν οι Αψβούργοι.Εγώ πάλι προτείνω να επανέλθετε στο θέμα μας.
....αν ήξεραν οι Αψβούργοι για την ύβρη αυτή που διαπράττεται, θα διέταζαν την ισοπέδωση της θλιβερής και γκρίζας πολίχνης και των ολιγάριθμων βοσκών της...
Από που κι ως πού? Η σειρά, μεταξύ των 4 πόλεων, είναι ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Παρίσι, Ρώμη, Βιέννη, Πράγα. Απαντώντας σε μια (λίγο εκτός θέματος) ερώτηση για αν πολύ συγκεκριμένα θα είχε νόημα ο "νικητής" να συγκριθεί με το Παρίσι, αποτύπωσα την άποψη μου. Και λοιπόν? Άλλαξε κάτι για τη σύγκριση Βιέννης - Πράγας?taver από πού ν' αρχίσω...με κουράζεις κι έχω και πολλά εγώ. Όφειλες να καταλαβαίνεις περισσότερα. Κακώς όπως λες, κάκιστα ασχολήθηκες και να μην τα ξαναλέμε.
"Τα έχεις πιει" είναι αβροφροσύνη για να επισημάνει κάποιος τις ακόλουθες χοντράδες και σημαίνει ότι σου ξέφυγαν μέσα σε πολύ λίγο χρόνο τα κάτωθι ανεπίτρεπτα για travel-war και για πόλη που υπερασπίζεις ή υπεράσπιζες:
Έγραψες ότι σε πιάσαμε από τα μούτρα, και ότι γι αυτό δε λες "λάθος έκανα". Σου απάντησα ότι δεν σου ζήτησε κανείς κάτι τέτοιο για τον απλούστατο λόγο ότι κανείς δεν προσπαθούσε να σε πείσει. Το τι κατάλαβες, ένας ύψιστος το ξέρει. Στο κάτω κάτω, όπως μου είπε μια φορά ένας δάσκαλος μου στο σχολείο όταν πήγα να κλαφτώ ότι ένα παιδάκι με βάρεσε, η τακτική είναι "βάρα τον κι εσύ", όχι η κλάψα.
- Εγώ, η apodrasi, προσελκύστηκα όπου προσελκύστηκα, πάτε για άλλους ψηφοφόρους τώρα, δεν παίζει ρόλο η δική μου δυσαρέσκεια. Οπορτουνιστική καιροσκοπική δήλωση, αποτρεπτική για μελλοντικούς θετικούς ψηφοφόρους και όχι μόνο γι' αυτούς. (Δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο να πω πως ίσως είχα ψηφίσει πριν από σένα, δεύτερη νομίζω, και μάλιστα την Πράγα, γνωρίζοντας σαφώς τη θέση της σαν outsider μέσα σ' αυτό το site)
Κι από που συμπέρανες ότι δεν τους διάβασα? Από την πρώτη στιγμή διευκρίνησα την υπόθεση που κάνω, με ένα τεράστιο "και του πρώτου". Μόνο αν παραλείψεις το "και" βγαίνει το νόημα που κατάλαβες.
- Ηθελημένη ή μη παραδοχή της μη ανάγνωσης των κανόνων του παρόντος travelwar δείχνει ερασιτεχνική προχειρότητα
Πραγματικά έχω αρχίσει να ανησυχώ για την αντίληψή σου:
- Σύγχυση ως προς το αν είναι όρος ή είναι παράκληση να αιτιολογήσουμε την επιλογή μας, κάτι που ξεκαθαρίστηκε μάλιστα πολλές φορές από τη διαχειριστική ομάδα, και στους δύο wars, είναι ανεπίτρεπτη όταν έχεις την έπαρση να (μη) θέλεις να κάνεις το δάσκαλο σε μεγαλύτερή σου (και όχι μόνο)
YΓ. Αν γινόταν τεχνικα, οι ψήφοι χωρίς ποστ-αιτιολόγηση θα απαγορεύονταν.
Δεν είναι προτροπή. Δε με απασχολεί το τι θα κάνεις, για να με νοιάζει να σε προτρέψω. Σου παρουσιάζω τις επιλογές σου. Μεγάλη (απ' ότι μας αφήνεις να καταλάβουμε) γυναίκα είσαι, μπορείς να κρίνεις και να πράξεις με ευθύνη των πράξεων σου. Το point είναι ξεκάθαρο: δε σε υποχρεώνει κανείς. Το αν το αντιλαμβάνεσαι δεν ξέρω.
- Προτροπή να μην παίρνω μέρος σε wars εφόσον δεν μου αρέσουν δείχνει ενδόμυχη επιθυμία να αποτρέψεις έναν αντίπαλο και για κάποιους σημαίνει ότι φυγομαχείς
Δεν καταλαβαίνω... Τι θέλει να πει ο ποιητής?
- Αγώνας με θεμιτά μέσα και τη δική σου φρασεολογία δεν είναι θεμιτός αγώνας
Μάλλον τελικά χρειάζεται να ανατρέξεις, γιατί άλλα αντ' άλλων κατάλαβες. Κι εδώ.Όσον αφορά την προηγούμενη κουβέντα μας, πάλι δε χρειάζεται να ανατρέξω για να καταλάβω. Θυμάμαι ότι ήθελε καλή προαίρεση για να μην παρεξηγήσεις και για να καταλάβεις ότι η υπογράμμμιση σε συνδυασμό με το "έτσι ακριβώς, τώρα συμφωνώ" (δεν το είδα κι ελπίζω να το μεταφέρω αυτολεξεί) σήμαινε ότι "με τη δική μου προσθήκη στα δικά σου, τώρα συμφωνώ μαζί σου". Ουφ
- Η ευθιξία σου από μένα τουλάχιστο είναι αποδεκτή, όμως το χαριτωμενιές δεν είναι δόκιμος όρος. Επιπλέον ίσως είδες ότι ήταν μόνο αβρότητα. Ίσως υπήρξαν από πλευράς σου κι άλλα ατοπήματα σε αυτό το πολύ μικρό χρονικό διάστημα, μα αναφέρω μόνο όσα θυμάμαι.
Για το υπόλοιπο εκείνο κείμενο δε θα κάνω κανένα περεταίρω σχόλιο, ο αναγνώστης καταλαβαίνει."άνθρωποι που έχετε έρθει εδώ"
οι Αψβούργοι στέλνουν λοιπόν τους στρατηγούς του αυστριακού στρατούΝαι ρε παιδιά να επανέλθουμε. Πότε θα πάμε Πράγα να γκρεμίσουμε και το Αστρονομικό Ρολόι και τη Γέφυρα του Καρόλου και να βοηθήσουμε γενικά στο γκρέμισμα της πολίχνης. Ας μην στεναχωρήσουμε τον GTS και τους φίλους του και να πράξουμε αυτό που δεν έπραξαν οι Αψβούργοι.
Αντε πάμε γερά!!!
Εγώ απορώ με κάποιους(βλέπε ANEL) που υπερασπίζονται τόσο σθεναρά ένα μέρος(Πράγα) χωρίς να έχουν πάει. Τουλάχιστον έτσι θυμάμαι όταν είχε συμπληρωμένο το χάρτη της. Τώρα μπορεί στο ενδιάμεσο να πήγε οπότε της ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων για την αμφισβήτηση...