Traveller
Member
Ε δεν είμαστε όλοι έξυπνοι σαν και σένα να τα καταλαβαίνουμε όλα με την πρώτη... γουστάρω πάντως που συνέχεια ασχολείσαι μαζί μου... βρε μπας και με γουστάρεις?πράγματι θέλει μεγάλο ταλέντο!!και μερικοί το έχουν αναπτύξει στο έπακρο εδώ μέσα!
όσο για το κείμενο της apodrasi σε δυσκόλεψε τόσο ένα τόσο δα κειμενάκι?
προτείνω μια επαναληπτική ανάγνωση με μεγαλύτερη συγκέντρωση.λέει πολλά!
Ειλικρινά δεν δίνω δεκάρα αν σε ενοχλεί ή όχι... κι εμένα με ενοχλεί που γράφεις βαθυστόχαστες ψευτοαναλύσεις χωρίς επί της ουσίας να λες τίποτε και απλά το ανέφερα... αν σε πλήγωσα τόσο πολύ βρες κανένα στιβαρό ώμο να κλάψεις...Επικοινωνιακά λάθη στον παρόντα travelwar είναι Traveller (το ρε σας με ενοχλεί),
Λέει ότι το 32 - 18 γίνετε 32 - 21... ευχαριστημένος τώρα? Μην γκρινιάζεις βρε dik-7 γιατί μου θυμίζεις τους ΑΕΚτζίδες που αντί να κοιτάξουν τα χάλια τους τους φταίει η διαιτησία... (όπου χάλια της ΑΕΚ αντικατέστησε χάλια της Πράγας)...Οκτώ εναντίον πέντε.
Κάτι λέει και αυτό!
Γιατί απλά εκεί του έδιναν τα περισσότερα... όταν πήρε πιό πολλά πήγε τρέχοντας στη Βιέννη...Γιατί άραγε διάλεξε την ασήμαντη αυτή πόλη να ανεβάσει την κατά πολλούς σπουδαιότερη όπερά του;
Προς TAVER...
Ρε φίλε μην χαλιέσαι... απλά χαλάρωσε και απόλαυσε... έχουν τεράστια πλάκα και καθόλου χιούμορ...