Travel-Wars #2: Βιέννη vs Πράγα

TRAVEL-WAR #2: Βιέννη vs Πράγα

• Total voters
    151

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μου άρεσε το "δηώσεις ναών"!!! Από το Σιμόπουλο είχα να διαβάσω αυτή τη φράση...ή μήπως πάλι έβαλες μπρος το Google Έρση μου? Να ξέρουμε δηλαδή...
Η ηλικια μου επιτρεπει η μαλλον μου επιβαλλει να εχω πλουσιο λεξιλογιο. Ανηκω στην γενια εκεινη η οποια εκανε αρχαια ελληνικα απο την πρωτη γυμνασιου... και που δε ζοριζεται να διαβαζει Παπαδιαμαντη και Ροιδη (ιδιαιτερα τον τελευταιο τον απαλαμβανω παρα πολυ). Μαλλον απο αυτον θα βρηκα τη λεξη αυτη σε καμια Παπισσα...

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Πολυ πλακα εχουν αυτα τα travel wars!!:lol::lol:
Λοιπον,εγω ψηφιζω Βιεννη.
Κι η Πραγα ειναι ωραια,δεν λεω,αλλα αυτο παλι το κλισε "πολη σαν παραμυθι,χριστουγεννιατικο ονειρο" κι άλλα τετοια που επικαλουνται τα τουριστικα γραφεια,για να τραβηξουν πελατες ,πολυ με χαλαει...Και καλα τα ιδια λενε και για αλλου θα μου πειτε..Σωστο,αλλα το θεμα ειναι οτι τους πειθουν για Πραγα. Τοσο πολυ ελληνικα στα στενα της Πραγας δεν εχω ξανακουσει~:D
Ασε παλι που αν διαβασετε σχετικο θεμα.ολοι λενε τα χειροτερα για το θεμα του κοσμου στην Πραγα...
Οποτε Βιεννη!!

ANEL

Member
Βρε καλή μου ANEL τόσοι και τόσοι έγραψαν σε αυτό το topic κι εσύ πάλι ασχολήθηκες μόνο μαζί μου... όποιος αγαπάει παιδεύει λένε... με έχουν τρελλάνει από το πρωί στα π.μ οι συμφορμίτες για hot λεπτομέρειες... εγώ βέβαια τα διαψεύδω όλα, αλλά κρατήσου κι εσύ λίγο, εκτίθεσαι...

κατανοώ την αδυναμία σου να γράψεις κάτι πρωτότυπο,αλλά όχι και να με αντιγράφεις!!!!
προσπάθησε να βρεις κάτι δικό σου να πεις,γιατί η φράση"τόσοι και τόσοι έγραψαν σ' αυτό το topic κι εσύ πάλι μαζί μου ασχολήθηκες",ανληκει σε μένα και σου την έχω απευθύνει παλιότερα σε ανάλογη περίπτωση!
(όσο για τα άλλα που αναφέρεις, το θεωρώ κατάντια να ασχοληθώ και γι αυτό δεν το κάνω)

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
ANEL, είχα συμπεράνει πως είσαι το κόκκινο πανί, μα εδώ άλλα βλέπω! Για άσε τις ντροπές! Τέτοια κοσμογυρισμένα τεκνά(αφού δεν έχουν αναπτύξει ακόμα την αφηρημένη σκέψη) δεν κυκλοφορούν πολλά! Στο υπογράφω αυτό και ξέρεις το επαγγελματικό μου περιβάλλον!

Και ποιος σου είπε ότι έγω έγραψα το ως άνω στατιστικό για να πω ότι η διαφορά είναι μικρότερη....
Σωστά! ... όμως κανείς βιεννόφιλος ως τώρα δεν αντιλήφθηκε πως, με τούτο τον καινούριο κανόνα που προσωρινά ασπάστηκαν, η διαφορά συμφέρει τη Βιέννη γιατί γίνεται μεγαλύτερη! Στο συγκεκριμένο snap-shot το σωστό θα ήταν 24 προς 13 (64.86% προς 35.14%) και όχι 32 προς 21 (60.38% προς 39.62%). Ευχαριστείστε με βιεννόφιλοι γιατί το δίκιο είναι δίκιο και το σωστό πρέπει να λέγεται! Μα πού τα βρήκαν αυτά τα μαθηματικά;!
Αλλά αν ασπαστούμε σαν κανόνες τα όσα υποθέτουν κάποια μέλη, σε λίγο θα ακυρωθεί και η ψηφοφορία διότι άκουσον-άκουσον ψηφίζουν χωρίς να μιλάνε!
Για να σοβαρευτούμε λίγο!

Από χθες μέχρι σήμερα βλέπω ένα σχεδόν σερί 7-1 υπέρ της Βιέννης που δεν αντιστοιχεί στην ως τώρα δυναμική. Έτσι οσμίστηκα μια προηγούμενη ιστορία, πιστεύω πως έχουν γνώση -και φαντασία- οι φύλακες!;)

Traveller

Member
Από χθες μέχρι σήμερα βλέπω ένα σχεδόν σερί 7-1 υπέρ της Βιέννης που δεν αντιστοιχεί στην ως τώρα δυναμική. Έτσι οσμίστηκα μια προηγούμενη ιστορία, πιστεύω πως έχουν γνώση -και φαντασία- οι φύλακες!;)
Σατανικό!! τι είσαι εσύ βρε παιδί μου ο αστυνόμος Σαίνης?? Έχεις μύτη εσύ, οσμίστηκες!!! Το σενάριο δηλαδή λέει ότι η διαχείριση καλπονοθεύει κι εμεις που ψηφίσαμε Βιέννη κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να κερδίσουμε την ψηφοφορία χρησιμοποιόντας κάθε τρόπο!!

Μας ανακάλυψες... ο samion μοίρασε Ιταλικά παντελόνια για να σαγηνέψει τα πλήθη, η sapienza έκανε στριπτιζ στην Κωνσταντινούπολη, η Έρση χάρισε τα δαντελωτά της εσώρουχα, ο gts ακύρωσε τον γάμο του για να κάνει προεκλογικό αγώνα, ο Xristos71 έκανε απεργία πείνας κι εγώ πούλησα την ψυχή μου στο διάολο...

Τελικά μιλάμε για πολύ πλάκα... μέχρι τώρα νόμιζα πως είσαστε για τα κλάματα... τώρα είστε μάλλον για γέλια...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
η Έρση χάρισε τα δαντελωτά της εσώρουχα,
Που να κρυφτω και να μην με βλεπετε μετα απο αυτην τον διαμοιρασμο των δαντελενιων ιματιων μου! Μπουργκα εβαλα απο την ντροπη μου και θα αργησω να την βγαλω! :haha:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Μωρέ μπράβο Traveller, είσαι αστέρι, τώρα μάλιστα, τα κατάλαβες όλα!

renata ελπίζω να το διασκεδάζεις.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Που να κρυφτω και να μην με βλεπετε μετα απο αυτην τον διαμοιρασμο των δαντελενιων ιματιων μου! Μπουργκα εβαλα απο την ντροπη μου και θα αργησω να την βγαλω! :haha:
που πατε να κερδιστε ψηφους με τη μπουργκα...βαλτε κανα μινι, κανα στριγκακι , βγαλτε κανα μπουτι εξω...:bleh:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
που πατε να κερδιστε ψηφους με τη μπουργκα...βαλτε κανα μινι, κανα στριγκακι , βγαλτε κανα μπουτι εξω...:bleh:
Βάλτε , βάλτε κανένα στριγκάκι (η Έρση απαλλάσσεται μέχρι να ψηφίσει).
Πάπισσες Ιωάννες στο τέλος τέλος. Ενώ εμείς μια Τσέχα δείχνουμε και καθαρίζουμε!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Oποιος θέλει τώρα ας μη ψηφίσει Πράγα.

Επανέρχομαι σε λίγο

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ντροπή σου!!! με κανόνι δε σκοτώνεις μυρμήγκι... (για τη βιέννη το λέω)

XRISTOS71

Member
Βάλτε , βάλτε κανένα στριγκάκι (η Έρση απαλλάσσεται μέχρι να ψηφίσει).
Πάπισσες Ιωάννες στο τέλος τέλος. Ενώ εμείς μια Τσέχα δείχνουμε και καθαρίζουμε!

δείχτε τι πρώτα την τσέχα και μετα μιλήστε όμως και για να σας βοηθήσουμε
δέστε εδω μέσα στην πόλη σας είναι : K5relax - No :haha::haha::haha::haha:

μπάς και πάρετε καμιά ψήφο παραπάνω !!!!!!!!!!!!!!1

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.391
Νεότερο μέλος