GKCAPO
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΚΑΝΑΔΑΣ-Η.Π.Α.
χμ...κι αυτή καλή ιδέα!!!! Εγώ όμως συμμετείχα αρκετές φορές στον "cenone" της παραμονής των Χριστουγέννων και ...όποιος δεν το έχει ζήσει δεν μπορεί να το φαντασθεί!!!Κατι τετοιο εννοεις; Δεν εχω αντιρρηση αρκει να μην με εχετε στη θεση του βαρδου. (Παντως κατα την γνωμη μου τραγουδω υπεροχα!) Και ενας εκπροσωπος του Παρισιου καθως και ενας εκπροσωπος της Ρωμης θα εχουν αντιστοιχως τη θεση του σιδερα και του ψαρα!
Ίσως είχα πέσει σε "ειδικές" περιπτώσεις οικογενειών...Διανοείσθε 20 - 30 Ιταλούς σε μια cantina (υπόγειο "κελάρι" δήθεν, 200 τ.μ. όλο τούβλο και πέτρα, με 2 χτιστούς φούρνους, με ινοξ 6 εστίες αερίου, χτιστό ψυγείο, κάβα, τράπεζες "μοναστηριακές", πάγκους, κλπ...) να αρχίζουν περίπου ώρα 16, 24/12 να μαγειρεύουν συνεχώς, επαναλαμβανόμενα πλήρη δείπνα, 5 - 6 φορές μέχρι τα Χριστούγεννα το μεσημέρι??? και βεβαίως να τα καταβροχθίζουν ολοσχερώς!!! Αρχίζουν από το antipasto τελειώνουν με dolce - grappa - καφέ και...πάλι απ' την αρχή. Καλή ιδέα??? Θέλει βέβαια ...Ρώμη ή καλύτερα...πεδιάδα του Πάδου