• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel-wars: Παρίσι vs Ρώμη

Τravel-Wars: Παρίσι vs Ρώμη

• Total voters
    369

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
χαχαχα θα μπαναριστούν ips; ;)

γιατί δε διαγράφονται οι ψήφοι των μελών που δεν έχουν πάει και στα δύο μέρη με βάση τους χάρτες τους για να δούμε ποιό είναι το πραγματικό αποτέλεσμα;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δηλαδή αυτή είναι η δουλειά μας; να κυνηγάμε όσα μέλη δεν είναι ειλικρινή; και πού ξέρω εγώ ποιοι έχουν πάει, ποιοι λένε αλήθεια ή ψέμματα; γι'αυτό το αφήσαμε αυτό λίγο φλου στην αρχή, δεν είναι και τραγικό. Το να γίνεται όμως τέτοια κοροϊδία όπως η σημερινή με τα 2 "μέλη" είναι καταδικαστέο και δε θα το αφήσω έτσι.

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
ας πω κι εγω την αποψουλα μου...γιατι αν δεν το κανω μαλλον θα με δειρετε;).
πηγα και στις δυο, δεν ενθουσιαστικα και με τις 2 οπως! τις ειχα ακουσει μεχρι τοτε, αλλα σας "αρωμα" μου εχει μεινει το μουντο (κατα την επισκεψη μου) Παρίσι. Δεν ξερω γιατι, αλλα η Ρώμη δεν μου εκανε τοσο κλικ... σορυ παιδια! ισως σε κανα ταξιδακι με τους ιταλοφιλους να αναθεωρησω... :clap:
(παντως δεν νομιζω οτι εχει σχεση αν εισαι στους ιταλοφιλους ή στους Παρισόφιλους, για να ψηφισεις... αλλωστε δεν κυνηγαμε το επαθλο:D)

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
αν και περιμένουμε καραβιά αποψινή με την Αλιτάλια, οπως δηλώθηκε δημοσίως, με ψηφοφόρους υπερ της αιώνιας Πόλης, :D
η νίκη της πόλης του Φωτός είναι δεδομένη!!!:cool:

για αυτό ας απολαύσουμε τα επινίκεια με ένα άσμα για την αγαπημένη πόλη του τραβελστορικού λαού!!!

Last edited by a moderator:

liz

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Έχω πάει Παρίσι 3 φορές και Ρώμη μία και ψήφισα το πρώτο γιατί δεν έχω πρόβλημα να πάω ξανά και ξανά - την πόλη αυτή δεν την χορταίνω κι εκεί έχω περάσει μια από τις καλύτερες διακοπές της ζωής μου!(ως τώρα τουλάχιστον). Ε κι αν έχεις μεγαλώσει με Goscinny μια αδυναμία στα γαλλικά την έχεις...

spor_os

Administrator
χαχαχα θα μπαναριστούν ips; ;)
Ως γνωστόν το κάθε μήνυμα συνοδεύεται και από την IP που καταχωρήθηκε.

Αυτή είναι σαν το dna. Δε λέει ψέμματα...

Τώρα αν είναι δυνατόν μέλη να γράφονται ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ για να ψηφίσουν εδώ.
Αυτές είναι πρακτικές που νόμιζω ότι τις είχαμε αφήσει στο παρελθόν.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Mήπως το παρακουράσαμε;
Κύριε διαιτητά, δεν σφυράτε τη λήξη, να πάμε για άλλα;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Σε ένα war χρησιμοποιούνται και αθέμιτα μέσα.
Τέλος πάντων. Πάμε σε κάνα άλλο war ώστε να κράξουμε λίγο καμιά πόλη(Πράγα).

lefteris

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαιντ Λούις - Σικάγο
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος των ΗΠΑ
το θέμα κλειδώνεται προσωρινά μέχρι να λυθεί το θέμα με την τριπλή IP.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Τα δύο ψευτο-μέλη που γράφτηκαν γι'αυτό το σκοπό, όπως και οι ψήφοι τους βέβαια, διαγράφηκαν. Οι ip διευθύνσεις μας έδειξαν ποιο μέλος έκανε την παραπάνω ενέργεια.

Εάν κάτι παρόμοιο ξανασυμβεί από οποιοδήποτε μέλος, τότε αυτό το μέλος θα γίνει μόνιμα ban από το site.

Τέλος, όπως ανέφερε και ο lefteris παραπάνω, δεν υφίσταται απολύτως κανένα θέμα με τις ψήφους των μελών που δεν τις δικαιολογούν με μήνυμα ή που δεν έχουν πάει σε κάποιον από τους προορισμούς.

Το θέμα ανοίγει πάλι, και οποιοδήποτε μήνυμα δεν είναι on-topic θα διαγράφεται, αν κάποιος θέλει διευκρίνηση για οτιδήποτε υπάρχουν και τα pm.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
ΟΚ όλα αυτά, αλλά ο επόμενος πόλεμος πότε ξεκινά?

Πάμε μήπως για ένα Μιλάνο - Ρώμη για το 2-0 ?

Η συνεχίζουν να πιστεύουν η Ρωμαίοι ότι μπορεί να ισχυριστούν κάτι που θα αλλάξει τον τρέχοντα πόλεμο? Εμφανώς χάνουν κατά κράτος σε κριτήρια όπως Αρχιτεκτονική, Ρυμοτομία, Τέχνες & Γράμματα, Φαγητό, Μόδα, Συγκοινωνίες, Ψυχαγωγία ? Σε όλους τους ίδιους τομείς χάνουν επίσης και από το Μιλάνο....

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom