• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel-wars: Παρίσι vs Ρώμη

Τravel-Wars: Παρίσι vs Ρώμη

• Total voters
    369

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ΜΜΜ ενω εσεις που σε καθε τραγουδι κοτσαρετε και ενα ακορντεον, εχετε ποικιλια!!:haha:
Nα δωσω ενα ντεφιλε μοδας απο Armani,Cucci, Versatse,Moschino,Tziafranko Ferre,Bulgari,Missoni η θα με στειλουν στι πυρ το εξωτερο....οχι να συγκρινουμε δηλαδη !!!!!

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Α ευχαριστούμε ευαγγελία! Είθε το φως της Ile de la Cite και το ύφος της Μονμάρτης να σας φωτίζουν να βρίσκετε πιο dramatic και μποεμ ακούσματα, απ' τα ξενερουά σας!

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Μεταξύ maria30 και ph2, στη δική μου οθόνη, κενή και καταμετρημένη. ...και τα δύο μεσημεριανά που απ' ό,τι βλέπω τσέκαραν κι άλλοι.
Μαλλον κανουν πουλακια τα ματια σας, Παρισοφιλοι, απο την κακία σας!!
Στην δικη μου οθονη ολα ειναι νορμαλ. Τι νομιζετε οτι θα καταφερετε με αυτο, εεεεεε??

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Μαλλον κανουν πουλακια τα ματια σας, Παρισοφιλοι, απο την κακία σας!!
Στην δικη μου οθονη ολα ειναι νορμαλ. Τι νομιζετε οτι θα καταφερετε με αυτο, εεεεεε??
Πες μου γιατί σκάω από περιέργεια και μόνο. Τι βλέπεις εσύ ανάμεσα στα δύο αυτά ονόματα;

GTS

Member
Δε σβήνουν καλύτερα οι διαχειριστές-απολογητές της Παρισινής μπουρζουαζίας τις ψήφους όσων έχουν ψηφίζει και δεν έχουν επισκεφτεί και τις δύο πόλεις? (βλέπε Χρήστος71, ευχαριστώ Χρήστο, ευχαρίστως να σε καταδώσω όποτε άλλοτε θες και η κουκούλα μου δώρο).

Αν και η ήττα της Ρώμης απλά αυξάνει το μεγαλείο της.....

afarm4.static.flickr.com_3170_2924546604_a9702c6547.jpg

Τι συζητάμε ακόμα....το κάλλος (Ρώμη) και ο κάλος...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Φαίνεται η neraida είναι αόρατη, γι'αυτό δε τη βλέπει η apodrasi :D
Μαλλον επειδη ειναι αερικό , την ωρα που εσυ κοιτουσες τις ψηφους εκεινη ειπε να πεταχτει μεχρι την Ρωμη!!:haha::haha:

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Τελικά θα με στείλετε στον οφθαλμίατρο ή μάλλον στον τρελλογιατρό!!!! Κατ' αρχήν απορούσα πώς δεν ψήφισε και κατά δεύτερον την έβλεπα και στους χρήστες on line με σκέτο σταυρό και σταυροκοπιώμουνα. Δεν ξέρω τι μαγικά έχω κάνει εγώ ή η neraida και δεν τη βλέπω!!!
Όμως αυτά είναι μόνο για την τάξη, μια και επί της ουσίας η δυναμική έχει καταγραφεί.
Για "τα μεσημεριανά" (ψήφους και εγγραφές) που δεν έχουν επισκεφτεί καμμία από τις δύο, εγώ δεν μιλάω.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γενικά πάντως βλέπω μια σταθερή προσπάθεια απαξίωσης του οτιδήποτε προσπαθούμε να σας προσφέρουμε.

Επί του προκειμένου, έχουν μπει νέα μέλη με σημερινή ημερομηνία εγγραφής, και ψήφισαν τη Ρώμη, χωρίς καν να έχουν πει ποιοι είναι. Αν νομίζετε ότι έτσι θα μας δίνετε κουράγιο (διότι περί αυτού πρόκειται) να βελτιώνουμε συνεχώς το site, και να βρίσκουμε συνεχώς πράγματα ενδιαφέροντα για σας, συνεχίστε. Το αποτέλεσμα θα δείξει.

ΥΓ. apodrasi, ανάμεσα στα δύο ονόματα που λες, όντως η neraida είναι, δεν ξέρω γιατί δεν τη βλέπεις εσύ, το ψάχνω τώρα.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Είναι επειδή εδώ στοιχειοθετείται προδοσία: Η εν λόγω φίλη παρότι είναι μέλος του γκρουπ "Ερωτευμένοι με το Παρίσι", ψήφισε τη Ρώμη...:mad:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δε πειράζει , αυτά είναι δεκτά, στον έρωτα και τον πόλεμο εξάλλου όλα επιτρέπονται.

Περιμένω να δω αν θα βγουν να μιλήσουν τα 2 "μέλη" που γράφτηκαν σήμερα για να ψηφίσουν τη ρώμη ή αν θα κλειδώσω το topic...

StellAnna

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος επιτέλους!!!!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Μποτσουάνα? Γιατί όχι?
Θέλουμε νίκη ή ήττα γνήσια, όχι κάλπικη
Θέλουμε μάχες μέχρι πτωμάτων, αλλά όχι χαρακωμάτων και εφιαλτών.
Να βγουν οι νεο-ρωμαιόφιλοι και να μιλήσουν, γιατί θα μας πάρουν αμπάριζα οι γαλλοπαρίσιοι και δεν κάνει συνφορμίτες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom