ΕΡΣΗ
Member
Ναι σιγα! Τα ειδαμε τα επιχειρηματα σας.... Καρτεσιανης λογικης!Τεσπα εμεις ειμαστε πιο σκαμπροζοι, εχουμε περισσοτερα επιχειρηματα!!
Ναι σιγα! Τα ειδαμε τα επιχειρηματα σας.... Καρτεσιανης λογικης!Τεσπα εμεις ειμαστε πιο σκαμπροζοι, εχουμε περισσοτερα επιχειρηματα!!
περιμένατε αυτη για να σωθείτε? έχουμε? εσύ που δεν έχεις πάει Ρώμη? Βρούτε!Ρε taver, κι εσύ ΈΡΣΗ μην προσπαθείτε άλλο.
Εδώ έχουμε την ψήφο του αφεντικού!
Πες τα βρε Samion, πες τα γιατί μέχρι εδώ με έχουν φέρει με τα επιχειρήματα που βρίσκουν.δεν τις συγκρινουμε. και οι δύο εκαναν ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΡΩΜΗ..
Δεν κατάλαβα...ποια είναι η ιεροσυλία; Αλίκη και πάλι Αλίκη!Συγγνώμη...
συγκρίνουμε τη Βουγιουκλάκη με την Όντρει Χέπμπορν????
Παρακαλώ ας μη γινόμαστε ιερόσυλοι...
Στην πράξη δυστυχώς...μόνο στα παραμύθια! Ακόμη και στο Παρίσι!Οι ασχημοι δηλαδη δεν εχουν το δικαιωμα να ερωτευονται; Τετοιες ξεπεσμενες ιδεες εχετε και εσεις και η Ρωμη σας...
Ντροπή σου! Δεν το περίμενα αυτό από εσένα!Πιο κοντά απ'ότι περίμενα τις έφερα τελικά, αλλά αν έγραφα κι'άλλα κριτήρια ποιος ξέρει τι θάβγαινε. Η ψήφος μου στη γαλλική πρωτεύουσα, γιατί δεν είναι άλλη μία πόλη όπως οι άλλες, γιατί εκπέμπει λάμψη και μαγεία, γιατί η ατμόσφαιρά της σου μιλάει.
Ναι αλλά δες κάποια επιχειρήματα του αφεντικού...Ρε taver, κι εσύ ΈΡΣΗ μην προσπαθείτε άλλο.
Εδώ έχουμε την ψήφο του αφεντικού!
Τα πιο σημαντικά κατά την γνώμη μου για τον επισκέπτη κάποιας πόλης! Αυτά δεν βλέπουμε κυρίως; Αυτά είναι η ουσία...Αισθητική πόλης: κάτι που μετράω πολύ αφού έχω ψυχολογικά τραύματα από το συνεχή βιασμό της αισθητικής μου περί πόλεων καθημερινά από την Αθήνα. Η Ρώμη έχει πολύ όμορφα μέρη, πιο κοντά στη γήινη πραγματικότητα, πιο καθημερινά, που νιώθω πιο ευπρόσδεκτος. Το Παρίσι είναι πιο "απόμακρο", σα να σου λέει ότι είσαι ένας απλός θνητός και εδώ το μέρος δεν είναι για σένα. Η γενική αισθητική όμως που μου δίνει με αφήνει πάντα με ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη. Ντέρμπι, δύσκολος πόντος για το Παρίσι και 1-0.
Φαγητό: Για άλλους υποκειμενικό κριτήριο, για άλλους αντικειμενικό. Για μένα εύκολη επιλογή, το ανθρώπινο, down-to-earth παραδοσιακό φαγητό της ψαγμένης Ρώμης (και όχι της τουριστικής ή των "ιταλικών" της αθήνας) κερδίζει το μία-στο-τόσο-εξεζητημένο-τέλειο γαλλικό. Πόντος για τη Ρώμη και 1-2.
Γυναίκες: ιταλίδες φορ έβερ, οι άλλες εκεί πάνω δε βλέπονται. 3-3 με διαφορά στήθους
Εκκλησίες: ω μον ντιε, το Παρίσι στριμωγμένο στη γωνία, προσπαθεί με τις πολύ όμορφες εκκλησίες που έχει, αλλά η Ρώμη κερδίζει με κατεβασμένα τα χέρια. 5-4.
μη βιάζεσαι και πάθεις τίποτε..πλησιάζουμε λέμε!!!!!...το σκορ γράφει 60% και κάτι ψιλά υπερ του Παρισιού
εναντι 39% και κατι ψιλά,,, υπερ της Ρώμης
η διαφορά των 21 ποσοστιαίων μονάδων δηλώνει θρίαμβο!!!
εδώ το πασοκ με 10,5 διαφορα απο την ν.δ και ακομη πανυγηρίζει
.......
Υ.Γ. 1.η ψηφοφορία δεν έχει χρονική διάρκεια (ώστε και νέα μέλη να μπορούν να πουν τη γνώμη του και να ψηφίσουν)
Υ.Γ. 2. καταργήσαμε το παραβάν και τους φακέλους (τα αποτέλεσματα καθώς και το τι ψήφισε ο καθένας είναι φανερά)
Λευτέρη μην εκπλαγείς καθόλου αν η ιδέα σου φέρει πολλά καινούρια μέλη στο travelstories!μη βιάζεσαι και πάθεις τίποτε..πλησιάζουμε λέμε!!!!!
11 ψήφοι και 15 μονάδες όχι 21..
να προσγειωθεί με το καλό η 722 και τα ξαναλέμε..
ΜΜΜ ενω εσεις που σε καθε τραγουδι κοτσαρετε και ενα ακορντεον, εχετε ποικιλια!!Ξενερωτες ιταλικες κανσονετες ολες ιδιες μεταξυ τους! Δεν ξεχωριζει η μια απο την αλλη! Σαν και αυτη εχω ακουσει τουλαχιστον αλλες χιλιες παραπλησιες....