• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel-wars: Παρίσι vs Ρώμη

Τravel-Wars: Παρίσι vs Ρώμη

• Total voters
    369

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αν και στο λινκ που παρέθεσε ο τριπακιας δεν νομίζω να έλεγε για ταχυφαγία.
Οχι βεβαια. Μονο ταχυφαγια και αλυσιδες βλεπουν μονο οσοι θελουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Οι "ειδικοι" δηλαδη.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Η πλάκα είναι οτι κάνετε λες και ανακαλύψατε τον τροχό επειδή κάποια κυριλέ εστιατόρια σερβίρουν αέρα. Το 80% των εστιατορίων αυτών είναι μάρκετινγκ και innovation. Το 20% είναι ποιότητα. Δεν λέω οτι όλα είναι χάλια...αλλά είναι πουλ-μουρ.

Πάρτε κι ένα πρόσφατο στην Ιαπωνία:
http://mainichi.jp/english/english/newsselect/news/20131025p2g00m0bu069000c.html
Χάλια και τα εστιατόρια της Ιαπωνίας; Μάπα το καρπούζι; Να το ρίξω στα instant noodles του χρόνου λέτε; :haha:

υγ. κάτι άσχετο. Αυτό περί ειδικών που "μένουν" και τα "ρώτησα και έμαθα" είναι χαζομάρες. Οι 20 συγγενείς και φίλοι μου δεν ξέρουν την διαφορά απο a point και cuit. Άντε ρωτήστε τους που θα φάτε καλή μπριζόλα στην Αθήνα επειδή "μένουν" τόσα χρόνια.

Last edited:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αν και στο λινκ που παρέθεσε ο τριπακιας δεν νομίζω να έλεγε για ταχυφαγία.
Οχι βεβαια. Μονο ταχυφαγια και αλυσιδες βλεπουν μονο οσοι θελουν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα. Οι "ειδικοι" δηλαδη.
και καλα ο jimp διακιολογειται..ο συγγραφεας που ξεχναει τι γραφει?...
αυτό δεν εκανε παραθεση ο Traveller? ή το εγραφε ο μεσιε Φουφουτ?

Υπαρχουν περιστατικα οπως αυτο που μια απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες εστιατορίων...
http://www.travelstories.gr/communi...τη-navigo-στην-τσεπη.43874/page-5#post-509965

jimp

Member

Υπαρχουν περιστατικα οπως αυτο που μια απο τις μεγαλυτερες αλυσιδες εστιατορίων...
http://www.travelstories.gr/community/threads/Νεα-Πληροφοριες-Λογια-Περιγραφες-Επισκεψεις-και-αλλες-βλακειες-Με-τη-navigo-στην-τσεπη.43874/page-5#post-509965
Καλά από τα λίγα που είδα στο βιντεάκι τότε και που ξαναείδα τώρα δεν είδα να έχει ταχυφαγία ή αλυσίδες. Απλά εστιατόρια δείχνει.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Καλά από τα λίγα που είδα στο βιντεάκι τότε και που ξαναείδα τώρα δεν είδα να έχει ταχυφαγία ή αλυσίδες. Απλά εστιατόρια δείχνει.
ρωτα το συγγραφεα του λινκ που εγραψε για αλυσίδες.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

http://www.travelstories.gr/community/threads/Νεα-Πληροφοριες-Λογια-Περιγραφες-Επισκεψεις-και-αλλες-βλακειες-Με-τη-navigo-στην-τσεπη.43874/page-5#post-509965
Ειλικρινα δυσκολευομαι υπερβολικα να καταλαβω τη λογικη σου. Τι θες να πεις;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ειλικρινα δυσκολευομαι υπερβολικα να καταλαβω τη λογικη σου. Τι θες να πεις;
ο Traveller εκανε παραθεση το ποστ σου όπου μιλουσες για αλυσιδες. ξαναδιαβασε αυτά που εγραψες. αν δεν τα καταλάβεις δεν πειραζει. πες μας μονο αν το Παρισι εχει καλη ψαροσουπα σαν την Ρωμη.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
jimp εσυ καλα το καταλαβες. Το σκανδαλο αφορα τους παντες. Απο απλα μπιστρο μεχρι γκουρμε εστιατορια. Επειδη μεσα σε ολα που γραφω αναφερω και την πρακτικη μιας αλυσιδας δεν σημαινει πως μιλαμε μονο για αλυσιδες και ταχυφαγια.

Και οι αλλοι το καταλαβαν βεβαια (δεν ειναι τοσο βλακες) απλα θελουν να κανουν το "ξερολοειδες" κομματι τους οπως παντα και λενε ο,τι να 'ναι.

kokoui

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινικη Αμερικη
Το ξαναειπαμε γουστα ειναι αυτά, σε καμία περιπτωση το δικο του καθενος και σωστο. Όμως αυτό που ξερω εγω είναι ότι για οχτω μερες που ημουν Παρισι (όχι με γκρουπ το διευκρινίζω) και ηταν το πρωτο μου (όπως και των περισσότερων) για να ευχαριστηθω φαγητο κατέφυγα στο Hard rock (και οσο θελει ας φωναζει ο traveler). Τωρα θα μου πεις δεν ηξερες δεν ρωταγες???? Τι να πω, δοκιμασα σε καποια bistro όχι τουριστικα αλλα δεν. Εκτοτε εμαθα να ψαχνω στο travelstories και να βρίσκω κατι θησαυρούς τυπου maccheroni.

Εκτος του φαγητου, για να βρεις αξιοπρεπες ξενοδοχειο είναι σαν να παιζεις λοττο, τοσες είναι οι πιθανότητες (εχτος αν τα σκασεις χοντρα). Να περπατησεις το βραδυ και να νιώσεις ασφαλής δεν υπαρχει θεμα. Οι Γάλλοι δεν σκίζονται να σε βοηθησουν (να το πω ευγενικα)… μπορω να βρω και αλλα τοσα. Καποιοι σιγουρα θα το εχουν δει αλλιώς… αν εχουν παει καμια δεκαρια φορες και βαλε αλλα με αυτή την λογικη και στην φουκουσιμα να πας καμια δεκαρια φορες κατι θετικο θα βρεις.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Με λιγωσατε αγαπητέ μου και μου ήρθε μια ακατανικητη επιθυμία για φουά γκρα
ImageUploadedByTapatalk1385546585.161696.jpg

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Guys (και gals...) , το ότι το τόπικ ειναι travel-war δε πάει να πει ότι θα καταφύγουμε σε μπινελίκια ε; είπαμε, πόλεμος αλλά με κάποια όρια. Κρίμα να αρχίσουν να πέφτουν κλειδώματα και ban γι'αυτό.

Συνιστώ ψυχραιμία :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα