echo2011
Member
- Μηνύματα
- 2.399
- Likes
- 3.587
Ας πω και γω την εμπειρία μου.. Έφαγα προχτές το βράδυ σε ένα μπιστρώ γιατί είχε πολύ καλή θέση και άριστες κριτικές στο tripadvisor. Όντως είχε πολύ ποιοτικό φαγητό αλλά το κυρίως δεν το έφαγα.. Ισχύει αυτό που λες για το κρέας στη γάστρα ακριβώς επειδή αργοψήνεται για πολλές ώρες και έτσι δεν υπάρχει περίπτωση να φας αίμα.. Οι δικοί μου πήραν αρνάκι στη γάστρα και ήταν λουκούμι, εγώ πήρα πάπια και τα φιλετάκια κολυμπούσαν σε σάλτσα από αίμα(στην αρχή νόμιζα πως ήταν ντομάτα).. και αν τα πίεζες με το πιρούνι έβγαζαν κιάλλο αίμα που μύριζε.. Δοκίμασα αλλά δε μου άρεσε και δε θα το επιχειρήσω ξανά..Δεν λέω, δίκιο είχατε εσείς, οι μοσχαρίσιες τους στάζουν αίμα... Αλλά εγώ κόλλησα και νόμιζα οτι τα πάντα τα έχουν άψητα για τα ελληνικά δεδομένα....... Μέγα λάθος, δικό μου, δικό σας, δεν ξέρω... Αλλά έχετε φάει γουρούνόπουλο που ψηνόταν στη γάστρα με κρεμμύδια σε σιγανή φωτιά για τέσσερις ώρες ή την πάπια τους???? Α παπαπα........