Ασε τους λαϊκισμους .... Εσυ αν θες φάε ταρταρνα την κανεις να σου περασει..
View attachment 27622
http://en.wikipedia.org/wiki/Foie_gras_controversy
στη διάθεσή σου..Ευχαριστώ παιδιά που συμβάλλετε στην προσπάθειά μου για δίαιτα...
Ευχαριστώ πολύ (αν και αυτά που αναρτάς τα γνωρίζω ήδη, συνέχισε την καλή δουλειά...).στη διάθεσή σου..
μα δεν ειπα το αντιθετο..ουτε καν παρεθεσα καμμια πληροφορία..εικονες σοκαριστικες για να ανοιξει η ορεξη που οσο και να δεις δεν φτανει..αυτά που αναρτάς τα γνωρίζω ήδη, ....
Μάλλον δεν κατάλαβες: Κάνω δίαιτα και οι φωτογραφίες που ανεβάζεις μου κόβουν την όρεξη, δεν μου την ανοίγουν. Οπότε, όσον αφορά εμένα, ο σκοπός πέτυχε, συνέχισε αν θες για τους άλλους.μα δεν ειπα το αντιθετο..ουτε καν παρεθεσα καμμια πληροφορία..εικονες σοκαριστικες για να ανοιξει η ορεξη που οσο και να δεις δεν φτανει..
Ευαγγελία δυστυχώς η τεχνική δημιουργίας του φουά γκρα έχει μείνει ίδια εδώ και χιλιάδες χρόνια και δεν ταιριάζει στην σημερινή εικόνα του φιλόζωου ανθρώπου. Είναι εντελώς διαφορετικό το να σκοτώνεις ένα ζώο για να το φας απο το να το βασανίζεις λίγο πριν πεθάνει.Είστε εντελώς οφ τοπικ ...
τη bistecca πριν την περιδρομιασετε δεν σφάξατε το ζώο ;
Ας μη μπούμε σε αυτη τη κουβέντα
Συμφωνω απολυτα. Μην ξεχναμε οτι ενα αιωνα πριν η πολη του "φωτος" ηταν γεματη με κρεοπωλεια που διαφημιζαν κιολας την πωληση κρεατος απο σκυλους. Παρισινη κουζινα σου λενε μετα..ολοκληρη Αικατερινη των Μεδικκων χρειαστηκε να παει για να τους βγαλει απο το ερεβος της βαρβαροτητας και της γαστρονομικης ασημαντοτητας.Γνώμη μου είναι πως η παραγωγή φουά γκρά έπρεπε να είναι 10 φορές μεγαλύτερο ταμπού απο το κυνήγι φαλαινών ή το φάγωμα σκύλων.
Εδώ οι Γάλλοι είναι ..[/SIZE]