Όποιος θέλει να δει βασίλισσες, όλων των χρωμάτων και των ηλικιών, μπορεί να πάει στη Μύκονο. Είναι γεμάτη αυτή την περίοδο...
Πράγματι έχεις δίκιο!
Όποιος θέλει να δει βασίλισσες, όλων των χρωμάτων και των ηλικιών, μπορεί να πάει στη Μύκονο. Είναι γεμάτη αυτή την περίοδο...
τι μου θύμισες τώρα!!!,
Κανεις -και κυριως καμμια - δεν εχει αναφερει το ενδυματολογικο μερος.
...Στην Νεα Υορκη εχουν καρναβαλι 12 μηνες το χρονο....Ευτυχια!
Γιατί, δεν έχει?Εμένα με θλίβει πως θα μπορούσε να έχει εμφανέστατη και απτή ιστορία η Νέα Υόρκη και θάφτηκε στο βωμό του "bigger-faster-richer".
Φίλε yorgos με όλο το σεβασμό, θα μου επιτρέψεις ένα σχόλιο.Σε μια χωρα χωρις ιστορια, σε μια πολη που σημασια εχει το "τωρα",
Δεν είναι ότι δεν έχει ιστορία, έχει τόση όση έχει και η Κούβα, η Βραζιλία ή η Κολομβία. Δηλαδή πόσο περισσότερη ιστορία έχει η Αβάνα από τη Νέα Υόρκη; Δεν είναι ότι έχει 15 αιώνες παραπάνω, ωστόσο σε κάθε βήμα μυρίζεις την ιστορία της... Απλά στη ΝΥ την ιστορία τους την κατέστρεψαν τελείως, δομικά, αισθητικά και πολιτιστικά κι αυτό είναι το θλιβερό.
Από εκεί και πέρα, προφανώς και η ιστορία δεν είναι ο απόλυτος καταλύτης για όλους μας, ο καθένας έχει τα γούστα του.
Εμένα με θλίβει πως θα μπορούσε να έχει εμφανέστατη και απτή ιστορία η Νέα Υόρκη και θάφτηκε στο βωμό του "bigger-faster-richer".
Care to elaborate Mr ZephX ???Σαν άτομο που έχει ζήσει και στις 2 πόλεις, το Λονδίνο κερδίζει με αρκετά μεγάλη διαφορά.
Όπως έγραψε και το New Yorker (και μου κόλλησε)..."In short, New York is cardiganed Woody Allen and London is party-dressed Lily Allen."
Τι ψήφισες δηλαδή; Δεν πάει πουθενά το μυαλό μου...Καλα υπηρχε τετοιο war και μου το κρυβατε; Για ενα διαστημα ειχα αυτην την υπογραφη : "It' s amazing how London can speak right to my heart"
Χρειαζεται να πω τι ψηφισα;