Taver μ' αρεσει πολυ η ΝΥ και πανω κατω τα εχει αυτα που εγραψα για το Λονδινο που σαφως μ' αρεσει περισσοτερο.Κάποιος, σε ένα άλλο θέμα, εξήγησε ότι μυστικά προτιμά τη Νέα Υόρκη...:
Καλα, ζητα εσυ καμμια πληροφορια για Λονδινο και θα σε φτιαξω...+1 και από εμένα η NY άσχετα αν σε λίγες μέρες πάω Λονδίνο
Θα του πούμε εμείςΚαλα, ζητα εσυ καμμια πληροφορια για Λονδινο και θα σε φτιαξω...
Κι εγω θα του πω αλλα λαθος πραγματα...Θα του πούμε εμείς
Αν και οφ τόπικ το ερώτημα, απαντώ και ας σβηστεί.θα ηθελα τη γνωμη σας για το μουσειο φυσικης ιστοριας στην Αμερική σε σχέση με αυτό του Λονδίνου;;; Είναι και στο Λονδίνο τοσο καλο όσο και της Αμερικης;
Καλα τα λες αλλα γιατι οφ τοπικ;Αν και οφ τόπικ το ερώτημα, απαντώ και ας σβηστεί.
Μάλλον του Λονδίνου υπερτερεί τόσο αρχιτεκτονικά (σίγουρα) και στη επιστημονική οργάνωση του υλικού. Το αμερικάνικο εκμεταλεύεται καλύτερα τα μουλτιμέντια αλλά και τον ατέλειωτο θυσαυρό της αμερικής στα παλαιοντολογικά. Τελικό συμπέρασμα: μετά από λίγα χρόνια δεν θα θυμάσαι τι είδες στο ένα και τι στο άλλο.
Μα το Λονδινο εχει το ιδανικο background για καθε τυπο ταινιας. Αυτο οφειλεται στο πολυσκηνικο και ασυνηθιστο για το ματι του μεσου δυτικου περιβαλλον του. Δηλαδη στην διαφορετικοτητα των περιοχων του που το καθιστουν ικανο να χρησιμοποιηθει τοσο για ταινιες εποχης, ρομαντικες και κομεντι, οσο και για δρασης, πολεμικες ή και επιστημονικης φαντασιας...Για να επανέλθω ον τόπικ, μάλλον πρέπει να παραδεχθούμε ότι η Νέα Υόρκη ήταν άτυχη στις κινηματογραφικές της εμφανίσεις και στις καθημερινές κοινωνικες ταινίες και στις επικές αλλά (και αυτό περίεργο) και στις ταινίες δράσης σε αντίθεση με το Λονδίνο που έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες αριστουργήματα.
εισαι σίγουρος? μηπως ηταν το Canary Wharf?Εγώ πάντως θέλω ν'αλλάξω τη ψήφο μου. Έχω δει τη ΝΥ στον ύπνο μου πάνω από τέσσερις φορές τους τελευταίους μήνες. Κάτι σημαίνει αυτό...