meli
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ...μηπως στην αγάπη???
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ολος ο κόσμος
Αυτο ακριβως!! Φαντασου...που ουτε καν να να παμε δεν θελουμε...
Επ, μη μου θυμίζεις τα μπέργκερ της ΝΥ γιατί θα αλλάξω τη ψήφο μου....τέτοια μπέργκερ δεν υπάρχουν πουθενά.Ναι,στον πλανητη του χαμπουργκερ....
Για μένα χαλαρά Νέα Υόρκη!
Περπατάς και αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι σε πλατό κινηματογραφικού studio. Ο τεράστιος αριθμός ταινιών και τηλεοπτικών σειρών που έχεις παρακολουθήσει και έχουν γυριστεί στη Νέα Υόρκη, σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι λαμβάνεις μέρος στη σύγχρονη κινηματογραφική μυθοπλασία!
Και βεβαίως ο "αέρας" αλλάζει όταν περνάς τον Ατλαντικό. Στην Ευρώπη αισθάνεσαι ότι υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής, ενώ ακόμα και στην πιο "ευρωπαϊκή" ανατολική ακτή, είσαι σε άλλο πλανήτη...
Τα γνωστά φερέφωνα της κακογουστιάς ξαναχτύπησαν!!! Έλα πες μας πόσα σου έδωσε ο taver για να γράψεις αυτό τον λίβελο ασχετοσύνης...Αν δικαιούμαστε ν ψηφίσουμε κ εμείς π δν έχουμε πάει πουθενά... ψηφίζω τη Νεα Υόρκη. (άλλωστε έχω κολλητούς φίλους εκεί κ προτίθεμαι οσονούπω ν φιλοξενηθώ...λέτε απ αόριστον?????) Ψηφίζω Νέα Υόρκη διότι η ιστορία δν μετράει, σιγά την ιστορία π έχουν αυτές οι πόλεις μπροστά σ τόσες άλλες. Ούτε οι άνθρωποι τους με συγκινούν, ούτε η πολιτική τους, ούτε το "στιλάκι" π αποπνέουν αμφότερες. Ωστόσο, το Λονδίνο παρότι δίπλα μας δν καίγομαι κ αν δν το δω ποτέ (θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ πιο ενδιαφέρουσες Ευρωπαικές πόλεις), για τη Νέα Υόρκη όμως πιστεύω πως είναι κάτι τ πολύ ξεχωριστό π άλλες πόλεις απλώς τ έχουν κοπιάρει, (συχνά πολύ αποτυχημένα βλ. Ντουμπάι). Δν θα μιλήσω για "αύρα", θελκτικότητα, περιβάλλον κτλ διότι δν έχω παέι σ καμία (παρότι η ζυγαριά γέρνει προς ΝΥόρκη), κ αν κ μισώ το όλο "αμερικανε-καπιταλο" dream, θα πω ότι οι συγκεκριμένοι πολύ καλοί φίλοι μ π πλέον ζουν μόνιμα εκεί δεν ξέρω αν θα μπορούσαν ν ανταπεξέλθουν (ο,τι ήθελε σημαίνει αυτό) σ οποιαδήποτε άλλη Ευρωπαική πόλη. Ν. Υόρκη λοιπόν (από καρδιάς όπως είπαν κ κάποιοι) γιατί εκεί ευτύχησαν κ γιατί εκεί ελπίζω ν πάω σύντομα ν τους καμαρώσω!