eleva
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μάλλον Μαγνησία ξανά
- Ταξίδι-Όνειρο
- 12/10/1944
Τα γνωστά φερέφωνα της κακογουστιάς ξαναχτύπησαν!!! Έλα πες μας πόσα σου έδωσε ο taver για να γράψεις αυτό τον λίβελο ασχετοσύνης...
Ρε taver, όσους και να δωροδοκήσεις, όσα λεφτά και να ξοδέψεις για να διαφημίσεις τον ναό του καπιταλιστικού κιτς πάντα θα υπάρχουν οι οπαδοί του ωραίου που θα σε ξεμπροστιάζουν... κράτα τα λεφτά σου θλιβερέ κεφαλαιοκράτη και μην ξεφτυλίζεσαι άλλο... μαζεύεις αθώα κοριτσάκια, τους πουλάς το Αμερικάνικο όνειρο, τους τάζεις λαγούς με πετραχείλια και τα βάζεις να ψηφίζουν την πρωτεύουσα της διαφθοράς, της εκμετάλλευσης , της ασχήμιας... όλοι εμείς οι οπαδοί της Γηραιάς Αλβιώνος, φωτεινοί φάροι αλήθειας, επαγρυπνούμε και πασχίζουμε να επαναφέρουμε τις αθώες κορασίδες στο σωστό δρόμο... eleva κορίτσι μου εγκατέλειψε τους φαύλους και βρες το φως το αληθινό στις μεγαλόπρεπες αγκαλιές του τιμημένου Ηνωμένου Βασιλείου...
Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ...
χΑχαχαχαχχαχαχ!!! Καλά είσαι φοβερός! Είναι δυνατόν ν έχω δωροδοκηθεί????? (αν κ τώρα π τ ξανασκέφτομαι μακάρι ν είχα, μπας κ έκανα κ εγώ η έρμη κάνα ταξιδάκι κ ας μην ήταν καν στο Λονδίνο, ας ήταν ακόμη κ στ Λίβερπουλ π λέει ο λόγος!!) Με τον κύριο taver άλλωστε μια φορά επικοινωνήσαμε εκεί όπου κ διαφωνήσαμε περί τ φοβερού κ τρομερού ζητήματος "επίσκεψη στο ηφαιστείο της Σαντορίνης ή όχι???" (αυτό τουλάχιστον το είδα από κοντά!) Επίσης δήλωσα εξ αρχής ότι τ όλο "american-capital" dream μ αφήνει παγερά αδιάφορη προσωπικά.
Το στιλάκι των ανθρώπων κ η (σχεδόν ανύπαρκτη) ιστορία επίσης. Δεν μπορώ όμως ν μην αναγνωρίσω ότι οι συγκεκριμένοι στενοί φίλοι μ (όπως κ τόσοι άλλοι) εκεί απέκτησαν την ευκαιρία ν ορθοποδήσουν κ πλέον ν με προσκαλούν στα "υπερατλαντικά εδάφη" ν τους δω ή ακόμα ν κάνω κάποτε μια νέα αρχή εκεί (εδώ όμως δεν τσίμπησα, μια χαρά είμαι έτσι όπως είμαι!!!) Τώρα για θέματα ομορφιάς της πόλης, σχεδιασμού, αρχιτεκτονικής είναι καθαρά θέμα γούστου, όπως είπες. Για τ δε θέμα περί "κεφαλαιοκρατίας" σαν ν μ φαίνονται ξαδερφούλια τ δυο τους ,αλλά δε θα τ αναλύσω..
κ πώς δλδ το κείμενό μ να είναι λίβελος..."σχετικότητας" αφού δν έχω πάει???? Τι ν πω, για τα περαιτέρω αφού τις επισκεπτώ τις μητροπόλεις -λένε πάντως ότι κ τ Λονδίνο έχει μεγάλη αίγλη (ίσως είναι ότι εκ πρώτοις δν μ έκανε τόσο κλικ αλλά αυτό δε λέει κ πολλά) όσο για τα κείμενά σ ....απλώς απολαυστικα -υπερβολικά καχύποπτα βέβαια πλην κατατοπιστικότατα!!!!!!