Πριν γελάσεις θέλεις να μου εξηγήσεις πού το αστείο; Να σου θυμίσω ότι η Νήσος των Μουσείων είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Δεν μπορεί, σε κάτι θα αξίζει.μουσεία? να γελάσω τώρα ή μετά,
Επειδή απ' ότι βλέπω ούτε εσύ έχεις επιχειρήματα (εκτός αν θεωρείς επιχειρήματα τα πλάκα με κάνεις, ας γελάσω, έχετε πλάκα κλπ) πες κι εσύ απλά και ωραία γουστάρω το Λονδίνο και άσε τα υπόλοιπα.να γελάσω τώρα ή μετά [...] δεν μπορεί πλάκα με κάνεις [...] τσιμουδιά λοιπόν [...]
Χαλαρώστε λοιπόν [...] γράψτε ρε παιδιά απλά και ωραία γουστάρουμε το Βερολίνο και αφήστε τα υπόλοιπα, δεν τρώμε σώτο... άλλες πόλεις,άλλα μεγέθη, άλλα κυβικά... κόψτε τις σάχλες να χαρείτε
Και ο πύργος του Λονδίνου είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Όπως επίσης και το Westminister Abbey, το Westminister Palace, η St Margaret's Church, οι Βασιλικοί βοτανικοί κήποι του Kew, και ολόκληρη η περιοχή του Greenwich.Πριν γελάσεις θέλεις να μου εξηγήσεις πού το αστείο; Να σου θυμίσω ότι η Νήσος των Μουσείων είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Δεν μπορεί, σε κάτι θα αξίζει.
Ναι βρε το ξέρω. Ήθελα μόνο να τονίσω ότι και στο Βερολίνο αξίζουν τα μουσεία, δεν είναι τίποτα της πλάκας!Και ο πύργος του Λονδίνου είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Όπως επίσης και το Westminister Abbey, το Westminister Palace, η St Margaret's Church, οι Βασιλικοί βοτανικοί κήποι του Kew, και ολόκληρη η περιοχή του Greenwich.
To Λονδίνο έχει μερικά ακούρεφτα λειβάδια που τα ονομάσανε πάρκα. Το Βερολίνο δεν έχει κάτι αντίστοιχο, αλλά ολόκληρη η πόλη είναι μέσα στο πράσινο. Το Λονδίνο σε καμία περίπτωση δεν έχει τόσο πράσινο.
Τελικά μάλλον έχετε πρόβλημα κατανόησης Ελληνικών... είπα εγώ ότι δεν αξίζουν τα μουσεία του Βερολίνου? Να σας τα κάνω πενηνταράκια μπας και πάρετε μπροστά...Πριν γελάσεις θέλεις να μου εξηγήσεις πού το αστείο; Να σου θυμίσω ότι η Νήσος των Μουσείων είναι μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ. Δεν μπορεί, σε κάτι θα αξίζει.
Έχεις δίκιο που να τα βρω τα επιχειρήματα...Επειδή απ' ότι βλέπω ούτε εσύ έχεις επιχειρήματα (εκτός αν θεωρείς επιχειρήματα τα πλάκα με κάνεις, ας γελάσω, έχετε πλάκα κλπ) πες κι εσύ απλά και ωραία γουστάρω το Λονδίνο και άσε τα υπόλοιπα.
νόμιζα απλώς ότι ψηφίζουμε με βάση τις προσωπικές μας προτιμήσεις και όχι την ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Εδώ όμως κάποιοι προφανώς πιστεύουν ότι υπάρχει μία αλήθεια και όλοι οι άλλοι είμαστε για γέλια. Ας είναι.
όπως; δεν σε αμφισβητώ, αλλά αναρωτιέμαι τι δεν δοκιμασα ακομα
Δε θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα...φαγητό... ότι πιο ψαγμένο στην Ευρώπη από εδώ ξεκίνησε...
όσον αφορά το φαγητό μπορώ να σου πω τουλάχιστον 10 εστιατόρια παγκόσμιας κλάσης και δεκάδες υπέροχα εστιατόρια για όλα τα βαλάντια... μιλάμε για εκπληκτικό φαγητό βασισμένο σε κουζίνες όλου του κόσμου όχι σαχλαμάρες...