• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Λονδίνο Vs Βερολίνο

Λονδίνο Vs Βερολίνο

• Total voters
    153

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Όταν έκανα βόλτα με το λεωφορείο στο Λονδίνο, άκουσα από τη μαγνητοσκοπημένη ξενάγηση " όταν κάποιος βαρεθεί το Λονδίνο, έχει βαρεθεί τη ζωή " :harakiri:. Μόνο και μόνο γι΄αυτό ψήφισα το Βερολίνο κι ας μην έχω πάει ακόμα!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Όταν έκανα βόλτα με το λεωφορείο στο Λονδίνο, άκουσα από τη μαγνητοσκοπημένη ξενάγηση " όταν κάποιος βαρεθεί το Λονδίνο, έχει βαρεθεί τη ζωή " :harakiri:. Μόνο και μόνο γι΄αυτό ψήφισα το Βερολίνο κι ας μην έχω πάει ακόμα!
..Τώρα αν σου πω ότι το επιχείρημά σου δεν με καλύπτει, θα έχω άδικο?<O:p</O:p
Δεν κρατάμε κακιούλες στους Εγγλέζους, άλλο πράμα ψάχνουμε εδώ!;)

Last edited by a moderator:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Αν και έχω ήδη ψηφίσει και καταγράψει την άποψή μου, θέλω να προσθέσω στα συν του Βερολίνου τα υπέροχα Χριστούγεννα με τα ασύγκριτα Weihnachtsmärkte!
Και ναι, έχω κάνει Χριστούγεννα και στο Λονδίνο, προτιμώ το Βερολίνο.

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Θα το ξανα πω. Δεν αρκει να μας γραφετε την προτιμηση σας, πρεπει να ψηφιζετε την πολη της επιλογης σας στο κουτακι πανω απο το αρχικο μηνυμα.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Πολυ ευκολη ψηφοφορια...
Λονδινο,γιατι οσες φορες κι αν εχεις παει,παντα θα δεις κατι καινουργιο....

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ψηφιζω Βερολινο,για τους χαλαρους ρυθμους του και γιατι εχει κατι το μαγικο που σε κερδιζει αμεσως...

nenena

Member
Επόμενο Ταξίδι
αναζητείται
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
..Τώρα αν σου πω ότι το επιχείρημά σου δεν με καλύπτει, θα έχω άδικο?<O:p</O:p
Δεν κρατάμε κακιούλες στους Εγγλέζους, άλλο πράμα ψάχνουμε εδώ!;)

Σαφώς και δεν κρατάμε κακίες, αν το κάναμε άλλωστε η ζυγαριά θα έγερνε προς το υς Γερμανούς:bleh:!
Και αφού δεν σε έπεισα να σου πω λοιπόν όταν θα βαριόμουν το Λονδίνο θα πήγαινα κάπου αλλού μέχρι να βαρεθώ και μετά πάλι αλλού!:haha:

Last edited by a moderator:

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
έκπληκτος παρακολουθώ την μάχη ψήφο-ψήφο του συμπαθέστατου βερολίνου με την πόλη υπερπαραγωγή.... να πάτε να κοιταχτείτε λίγο.... μάλλον είχαμε πολλούς αποκλεισμούς τελευταία από ομάδες του λονδίνου:D

afroditi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
έκπληκτος παρακολουθώ την μάχη ψήφο-ψήφο του συμπαθέστατου βερολίνου με την πόλη υπερπαραγωγή.... να πάτε να κοιταχτείτε λίγο.... μάλλον είχαμε πολλούς αποκλεισμούς τελευταία από ομάδες του λονδίνου:D
:haha:καλό!
κι εγώ την πόλη υπερπαραγωγή ψηφίζω!

Traveller

Member
Τελικά έχετε πολύ πλάκα... ότι σας κατέβει γράφετε...

Πρώτα απόλα να ξεκαθαρίσω ότι καταλαβαίνω απόλυτα όσους έχουν βιώματα και τρελλαίνονται για Βερολίνο... καλά κάνουν... επίσης καταλαβαίνω όσους απλά το γουστάρουν... έχουν δίκιο... το Βερολίνο είναι ωραίο κι εγώ το γουστάρω... αλλά ως εκεί...

Πες τε μας λοιπόν τι ωραίο έχει το Βερολίνο... έχει ωραία πάρκα, έχει ιστορία, έχει αξιοθέατα, έχει φαγητό, έχει μουσεία, είναι μποέμ, έχει μαγαζιά... οκ... ωραία... πάρτε τα τώρα ένα ένα και συγκρίνετε τα με το Λονδίνο... πάρκα? να φάνε και οι κότες, ιστορία και αξιοθέτα? μην λέμε κουλά τώρα, φαγητό? απίστευτο σε ποιότητα και ποικιλία, μουσεία? να γελάσω τώρα ή μετά, μποέμ? τραβάτε μια βόλτα στα μυστήρια στο Ανατολικό και νότιο και πες τε μου, μαγαζιά? δεν μπορεί πλάκα με κάνεις... τσιμουδιά λοιπόν... το μόνο φανερό του προσόν είναι ότι είναι φτηνό... ε και... και το Κισίνεφ φτηνό είναι αλλά δεν το συγκρίνω με το Παρίσι...

Χαλαρώστε λοιπόν... άλλο να λέω ότι το Βερολίνο είναι ωραίο και το γουστάρω κι άλλο να γράφω του κόσμου τις σαχλαμάρες για να αιτιολογίσω την άποψή μου... γράψτε ρε παιδιά απλά και ωραία γουστάρουμε το Βερολίνο και αφήστε τα υπόλοιπα, δεν τρώμε σώτο... άλλες πόλεις,άλλα μεγέθη, άλλα κυβικά... κόψτε τις σάχλες να χαρείτε...

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Λονδίνο γιατί είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πόλη που ανταποκρίνεται στη λέξη μητρόπολη!!!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom