συγνωμη οταν λες πρωτευουσα του σωρου , εννοεις το Βερολινο??
καταλαβαινόμαστε νομίζω και γι αυτο ημουν συνοπτικος. εννοω του σωρου όπως ένα σωρό άλλες ευρωπαικές πρωτεύουσες. όπως Μαδρίτη, Στοκχόλμη, Πράγα, Λισσαβώνα, Βουδαπέστη, Βιέννη..αυτός είναι ο σωρός των πρωτευουσών που ανήκει το Βερολίνο. μετά έχουμε στην Ευρώπη τις 2 μητροπόλεις που όλοι τις ξέρουν και την πρωτεύουσα εκτός ανταγωνισμού που πάλι όλοι την ξέρουν. άδικη η σύγκριση λοιπόν πόλεων από διαφορετικές κατηγορίες.συγνωμη οταν λες πρωτευουσα του σωρου , εννοεις το Βερολινο??
Παρτο πισω ΤΩΡΑ!!
μην αρχισω να λεω για την ΑΖ και το σακουλακι με κ...... που μου σερβιραν!!
(by the way εχεις κλεισει για Βerlin ετσι δεν ειναι?? να μην πας , ειναι του σωρου!!)
Πρωτεύουσα? Όχι, οι Βρυξέλλες είναι του σωρού, κάποιο λάθος κάνεις. Ίσια κατηγορία με κάτι Βαρκελώνες, Ρώμες κλπ.καταλαβαινόμαστε νομίζω και γι αυτο ημουν συνοπτικος. εννοω του σωρου όπως ένα σωρό άλλες ευρωπαικές πρωτεύουσες. όπως Μαδρίτη, Στοκχόλμη, Πράγα, Λισσαβώνα, Βουδαπέστη, Βιέννη..αυτός είναι ο σωρός των πρωτευουσών που ανήκει το Βερολίνο. μετά έχουμε στην Ευρώπη τις 2 μητροπόλεις που όλοι τις ξέρουν και την πρωτεύουσα εκτός ανταγωνισμού που πάλι όλοι την ξέρουν. άδικη η σύγκριση λοιπόν πόλεων από διαφορετικές κατηγορίες.
μικρό οφ τόπικ: όσο για την ΑΖ ρώτα τι σερβίρει η Λουφτ σε πτησεις ως MRS πριν κρίνεις..δεν μας λες καλύτερα αν είχε καθυστέρηση? που εννοείται ότι δεν είχε. πόσο νωρίτερα φτάσατε?
κανένα λάθος δεν κάνω..θα μας το βγάλεις κ με ιστορικό κέντρο σε λίγο. κράτει όλα. στο γκρουπ που είπα ανήκει...ίσως και η Στοκχόλμη να είναι ωραιότερη. αυτή την παίρνω πίσω ναι.Πρωτεύουσα? Όχι, οι Βρυξέλλες είναι του σωρού, κάποιο λάθος κάνεις. Ίσια κατηγορία με κάτι Βαρκελώνες, Ρώμες κλπ.
off topic: Το γεύμα της LH στο FRA-MRS είναι πάντως 5 φορές πιο χορταστικό από το Alisnack, αλλά δεν αντιλαμβάνομαι τι σχέση έχει τώρα αυτό...
Ξαναδιάβασε τι έγραψα (δεν ανέφερα λέξη για το Βερολίνο, κάπου μπερδεύτηκες...)κανένα λάθος δεν κάνω..θα μας το βγάλεις κ με ιστορικό κέντρο σε λίγο. κράτει όλα. στο γκρουπ που είπα ανήκει...ίσως και η Στοκχόλμη να είναι ωραιότερη. αυτή την παίρνω πίσω ναι.
Σωστή η Ευαγγελία!να αφησετε τον κοσμο να ψηφισει
Αντε!