• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Βερολίνο vs Ρώμη

Βερολίνο vs Ρώμη

• Total voters
    144

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ας το πάμε αλλιώς, σου λένε ΠΡΕΠΕΙ να ξαναπάς σε μια από τις 2 άλλες 5 φορές, σε ποια θα πήγαινες;
Πολύ πολύ εύκολο, έτσι όπως το θέτεις...
V9WL0E.gif

Εγώ είπα να παίξουμε Αργεντινή - Βραζιλία και Μεξικό-Περού. Επίσης ένα Ιορδανία-Αίγυπτος ή κανένα Σεϋχέλλες - Μαυρίκιος. Μη σου πω Ταϊλάνδη-Βιετνάμ και πέσουν κορμιά.
Ναι, αυτά τα χεις δει εσύ κι άλλοι πεντέξι δω μέσα, πως θα κάνουμε συζήτηση; :rolleyes: :haha: :haha:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ξύνομαι για καβγά....Θα πω Ρώμη! Γιατί κατοικείται από Ιταλούς και όχι Γερμανούς; τι δεν φτάνει αυτό;;;
Αυτό είναι κριτήριο;
Γιατί υπάρχουν Ιταλοί στην Ιταλία (μια χαρά ωραίοι) και Ιταλοί στα Ελληνικά νησιά (αυτή η μάστιγα).
Τουλάχιστον οι Γερμανοί είναι φλατ... :haha:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ναι, αυτά τα χεις δει εσύ κι άλλοι πεντέξι δω μέσα, πως θα κάνουμε συζήτηση; :rolleyes: :haha: :haha:
Nαι γιατί αυτοί που ψήφισαν Ρώμη γράφοντας "αχ ναι Ρώωωωμη, ήταν τέλειααααααα, έφαγα κι εγώ παγωτό στην πιάτσα Ναβόνααααα" νομίζεις ότι πήγαν Βερολίνο;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Nαι γιατί αυτοί που ψήφισαν Ρώμη γράφοντας "αχ ναι Ρώωωωμη, ήταν τέλειααααααα, έφαγα κι εγώ παγωτό στην πιάτσα Ναβόνααααα" νομίζεις ότι πήγαν Βερολίνο;
Εγώ μια φορά δε θα ψήφιζα αν είχα πάει μόνο σε μία από τις δύο πόλεις. Δε στέκει και είναι άδικο.
Εδώ έχω πάει και στις δύο και πάλι δε ψηφίζω για τους λόγους που προανέφερα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Γερμανοί μπυροκοιλιάδες vs Ιταλοί. Γελάνε όλες οι κάλτσες με τα πέδιλα στο Βερολίνο!
Oι Ιταλοί δε φοράνε κάλτσες με πέδιλα, από το χαλάουα αν βάλουν κάλτσα θα κολλήσει και δε θα βγαίνει. Στο μεταξύ οι Γερμανοί είναι στατιστικώς από τους πιο αθλητικούς λαούς στην Ευρώπη, οι Ιταλοί πολύ κάτω από το μέσο όρο (οι Έλληνες από τους πιο αγύμναστους, κι ακόμη πιστεύουν το μυθο του "Γερμανού κοιλαρά, μπουχαχα) αλλά ΟΚ, πετάμε κι ένα στερεότυπο χωρίς στοιχεία και κάποιος θα βρεθεί να το χάψει, εδώ βρίσκεται κόσμος και πληρώνει τα μπιζέλια για φιλέτο.

IMG Graph physical activities.png

Last edited:

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Το γεγονός ότι μιλάτε για μπυροκοιλιες και πέδιλα με κάλτσα αναφερόμενοι στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ από μόνο του αρκεί για να ξαναπάτε, γιατί κάτι δε καταλάβατε καλά.

panpan

Member
Το γεγονός ότι μιλάτε για μπυροκοιλιες και πέδιλα με κάλτσα αναφερόμενοι στο ΒΕΡΟΛΙΝΟ από μόνο του αρκεί για να ξαναπάτε, γιατί κάτι δε καταλάβατε καλά.
Γλυκιά μου τους έσφαξες.

Viaggi

Member
Oι Ιταλοί δε φοράνε κάλτσες με πέδιλα, από το χαλάουα αν βάλουν κάλτσα θα κολλήσει και δε θα βγαίνει
Αυτοί οι σαταναδες έχουν πάρει όλες τις αποτριχωτικές και είναι το πόδι της μέσης γερμανίδας σαν τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ; Κοίτα που δεν έχουν ούτε κηπουρούς και έχουν αφήσει τους ... "θαμνους"τους απεριποίητους!

Last edited:

paefstra

Member
Αυτοί οι σαταναδες έχουν πάρει ο λες τις αποτριχωτικές και είναι το πόδι της μέσης γερμανίδας σαν τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ; Κοίτα που δεν έχουν ούτε κηπουρούς και έχουν αφήσει τους ... "θαμνους"τους απεριποίητους!
Respect, υποκλινομαι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα