Πολύ πολύ εύκολο, έτσι όπως το θέτεις...Ας το πάμε αλλιώς, σου λένε ΠΡΕΠΕΙ να ξαναπάς σε μια από τις 2 άλλες 5 φορές, σε ποια θα πήγαινες;
Ναι, αυτά τα χεις δει εσύ κι άλλοι πεντέξι δω μέσα, πως θα κάνουμε συζήτηση;Εγώ είπα να παίξουμε Αργεντινή - Βραζιλία και Μεξικό-Περού. Επίσης ένα Ιορδανία-Αίγυπτος ή κανένα Σεϋχέλλες - Μαυρίκιος. Μη σου πω Ταϊλάνδη-Βιετνάμ και πέσουν κορμιά.
Αυτό είναι κριτήριο;Ξύνομαι για καβγά....Θα πω Ρώμη! Γιατί κατοικείται από Ιταλούς και όχι Γερμανούς; τι δεν φτάνει αυτό;;;
Εγώ μια φορά δε θα ψήφιζα αν είχα πάει μόνο σε μία από τις δύο πόλεις. Δε στέκει και είναι άδικο.
Oι Ιταλοί δε φοράνε κάλτσες με πέδιλα, από το χαλάουα αν βάλουν κάλτσα θα κολλήσει και δε θα βγαίνει. Στο μεταξύ οι Γερμανοί είναι στατιστικώς από τους πιο αθλητικούς λαούς στην Ευρώπη, οι Ιταλοί πολύ κάτω από το μέσο όρο (οι Έλληνες από τους πιο αγύμναστους, κι ακόμη πιστεύουν το μυθο του "Γερμανού κοιλαρά, μπουχαχα) αλλά ΟΚ, πετάμε κι ένα στερεότυπο χωρίς στοιχεία και κάποιος θα βρεθεί να το χάψει, εδώ βρίσκεται κόσμος και πληρώνει τα μπιζέλια για φιλέτο.Γερμανοί μπυροκοιλιάδες vs Ιταλοί. Γελάνε όλες οι κάλτσες με τα πέδιλα στο Βερολίνο!
Γλυκιά μου τους έσφαξες.
Αυτοί οι σαταναδες έχουν πάρει όλες τις αποτριχωτικές και είναι το πόδι της μέσης γερμανίδας σαν τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ; Κοίτα που δεν έχουν ούτε κηπουρούς και έχουν αφήσει τους ... "θαμνους"τους απεριποίητους!Oι Ιταλοί δε φοράνε κάλτσες με πέδιλα, από το χαλάουα αν βάλουν κάλτσα θα κολλήσει και δε θα βγαίνει
Respect, υποκλινομαι!Αυτοί οι σαταναδες έχουν πάρει ο λες τις αποτριχωτικές και είναι το πόδι της μέσης γερμανίδας σαν τον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ; Κοίτα που δεν έχουν ούτε κηπουρούς και έχουν αφήσει τους ... "θαμνους"τους απεριποίητους!