• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Βερολίνο vs Ρώμη

Βερολίνο vs Ρώμη

• Total voters
    144

Viaggi

Member
Διαβάζω αυτά τα ωραία σχόλια για τις ευρωπαίες και μου ήρθαν στο μυαλό οι στίχοι ενός τραγουδιού το αείμνηστου Πανούση "Γερμανίδες τουρίστριες που διψάνε για σπέρμα". Αχ Ευρώπη...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ωραια συζητηση για καφενειο με τους μπαρμπαδες στο χωριο παιζοντας δηλωτη.

Μονο θαυμασμος για τη μπαρμπαδιστικη αρρενωποτητα του φορουμ.
Μόνο θλιψη για τη μεσαιωνική συντηρητικουρα των φρεμιναζι, Πολ Ποτ ζεις, εσύ τις οδηγείς.

Ο Ε-μβέρ Χό-τζα τω-ρα
δι-και-ωνε-ται

Δικαίωμα του καθενός είναι να έχει προτιμήσεις και σε άντρες και σε γυναίκες και σε κουρέματα, πέρασε ο Μεσαίωνας, πέθανε ο Τορκεμαδα, μας άφησε ο Νικολαε.

Τους βορειοιταλους (άνδρες γυναικες) τους βρίσκω πολύ ωραίους. Λογικό άλλωστε, γερμανιζουν. Οι νότιοι μου θυμίζουν κακή εκδοχή Ελλήνων και Ισπανών: αγυμναστοι, δασυτριχοι (προσωπικά δε μου αρέσει, αν και ξέρω κόσμο που τρελαίνεται), ξιγκοκοιλουμπες. Για το ντύσιμο τα είπαμε, προσωπικά το ανέμελο χυμαδιο, το φαρδύ παντελόνι, το αβαφο/αχτενιστο μου φαίνεται πολύ μα πολύ πιο ελκυστικό από το πατσαβουρωμα μεικ απ με μυστρι και το τριπποδιπλωμενο ατσαλακωτο μπατζάκι των fashion victims , σε άντρες και γυναίκες.

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Επειδή οι λέξεις διαμορφώνουν την ψυχολογία μας μήπως να τα ονομάζουμε αυτά τα θέματα debate αντί για war;

Τρομάζω πάντως και μόνο στην σκέψη του τι μπορεί να γίνει αν ξεκινήσει κάποιος θέμα " travel war Θεσσαλονίκη vs Αθήνα. Χωρίς κλείδωμα όμως:eek:

Θα αρχίσουν να παίζουν οι εταιρίες στοιχημάτων το "σε πόσες ημέρες πιστεύεται ότι θα ξεκινήσει εμφύλιος;"
Το αντίθετο θα γίνει, θα μπαίνουν οι Αθηνεζοι και θα βρίζουν την πόλη τους ολημερίς κι ολοβραδις.

paefstra

Member
@evaT Ο @Yorgos περιεγραψε με την ορολογια των 90's τους Ιταλους ως Fashion Victims (!!)

Σε λιγο θα μας πει οτι θα κατσει εδω με τη νεολαια :D

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
@Yorgos περιεγραψε με την ορολογια των 90's τους Ιταλους ως Fashion Victims (!!)
φάσιο άικονς είναι τελεία και παύλα!

Για το ντύσιμο τα είπαμε, προσωπικά το ανέμελο χυμαδιο, το φαρδύ παντελόνι, το αβαφο/αχτενιστο μου φαίνεται πολύ μα πολύ πιο ελκυστικό από το πατσαβουρωμα μεικ απ με μυστρι και το τριπποδιπλωμενο ατσάλινο μπατζάκι των fashion victims , σε άντρες και γυναίκες.
τι λες ωρέ;;;;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
φάσιο άικονς είναι τελεία και παύλα!
Αυτό που η βιομηχανία μόδας δηλαδή λέει στα θύματα της να αυτοαποκαλουνται. Σαν τους Ιταλούς κανείς, ο,τι τους προστάζει "η μόδα ". Αν δεν υπακους κιόλας είσαι και παριας στη χωρα της τυφλης ενδυματολογικης προβατοποιησης.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Μολις γουγλαρα, το "Ταγαρι" στα γερμανικα λεγεται Tasche.
νομίζω έπαθε παράκρουση με τα μπατζάκια τνω Ιταλών! και για ποιά προβατοποίηση μιλάει;
Αυτοί ΦΙΑΧΝΟΥΝ μόδα, δεν την αντιγράφουν. Ακόμα και σητν υπερβολή τους, που ναι την έχουν το ντύσιμό τους είναι απαράμιλλο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom