Viaggi
Member
Διαβάζω αυτά τα ωραία σχόλια για τις ευρωπαίες και μου ήρθαν στο μυαλό οι στίχοι ενός τραγουδιού το αείμνηστου Πανούση "Γερμανίδες τουρίστριες που διψάνε για σπέρμα". Αχ Ευρώπη...
και άκωλοι.Μα ειναι κομψοτατοι. Οι Ιταλοι χτυπανε πρωτιες ως γκομενακια σε πανευρωπαικο επιπεδο.
Ξυδακι στους ελληνικους καφενεδες.
Edit σε παγκοσμιο επιπεδο
Italians voted best looking but bald, old are OK too
μη τους βάζεις ιδέες! και ας τολμήσουν δηλαδή" travel war Θεσσαλονίκη vs Αθήνα.
Μόνο θλιψη για τη μεσαιωνική συντηρητικουρα των φρεμιναζι, Πολ Ποτ ζεις, εσύ τις οδηγείς.Ωραια συζητηση για καφενειο με τους μπαρμπαδες στο χωριο παιζοντας δηλωτη.
Μονο θαυμασμος για τη μπαρμπαδιστικη αρρενωποτητα του φορουμ.
Το αντίθετο θα γίνει, θα μπαίνουν οι Αθηνεζοι και θα βρίζουν την πόλη τους ολημερίς κι ολοβραδις.Επειδή οι λέξεις διαμορφώνουν την ψυχολογία μας μήπως να τα ονομάζουμε αυτά τα θέματα debate αντί για war;
Τρομάζω πάντως και μόνο στην σκέψη του τι μπορεί να γίνει αν ξεκινήσει κάποιος θέμα " travel war Θεσσαλονίκη vs Αθήνα. Χωρίς κλείδωμα όμως
Θα αρχίσουν να παίζουν οι εταιρίες στοιχημάτων το "σε πόσες ημέρες πιστεύεται ότι θα ξεκινήσει εμφύλιος;"
φάσιο άικονς είναι τελεία και παύλα!@Yorgos περιεγραψε με την ορολογια των 90's τους Ιταλους ως Fashion Victims (!!)
τι λες ωρέ;;;;Για το ντύσιμο τα είπαμε, προσωπικά το ανέμελο χυμαδιο, το φαρδύ παντελόνι, το αβαφο/αχτενιστο μου φαίνεται πολύ μα πολύ πιο ελκυστικό από το πατσαβουρωμα μεικ απ με μυστρι και το τριπποδιπλωμενο ατσάλινο μπατζάκι των fashion victims , σε άντρες και γυναίκες.
Αυτό που η βιομηχανία μόδας δηλαδή λέει στα θύματα της να αυτοαποκαλουνται. Σαν τους Ιταλούς κανείς, ο,τι τους προστάζει "η μόδα ". Αν δεν υπακους κιόλας είσαι και παριας στη χωρα της τυφλης ενδυματολογικης προβατοποιησης.φάσιο άικονς είναι τελεία και παύλα!
Μολις γουγλαρα, το "Ταγαρι" στα γερμανικα λεγεται Tasche.τι λες ωρέ;;;;
νομίζω έπαθε παράκρουση με τα μπατζάκια τνω Ιταλών! και για ποιά προβατοποίηση μιλάει;Μολις γουγλαρα, το "Ταγαρι" στα γερμανικα λεγεται Tasche.