• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Βερολίνο vs Ρώμη

Βερολίνο vs Ρώμη

• Total voters
    144

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Σας δικαιολογώ όλους εσάς που δεν χωνεύεται την κουζίνα της Ρώμης γιατί μάλλον δεν μπορείτε να χωνέψετε το αποτέλεσμα του war,
Βερολίνο: 33,3%
Ρώμη: 67,7%
:haha::haha:

D

Delmem38110

Guest
το Βερολίνο το γνώρισα και πριν τη κατάρρευση των τειχών στα νιάτα μου και μετά
την ρώμη την έζησα πολλές φορές.
είναι και οι δυο υπέροχες αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν.
η κάθε μια μόνη της γι αυτό που προσφέρει.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
φτηνα ειπες. σε πολη με 20+ εκατ τουριστες ειναι κ πιο ακριβα.εκει που τρωνε οι γνωστες, κοσμοπολιτες, τσολιαδες.
Και το Βερολίνο 14+εκ τουρίστες έχει και μάλιστα μέση διαμονή ίδια με τη Ρώμη. Αλλά δεν είναι γεμάτο με γαστρονομικά tourist traps, ούτε πουλάνε τα μπιζέλια και τα μπρόκολα για μεταξωτές κορδέλες. Απλά οι άνθρωποι δεν είναι εστιατορικοί απατεώνες σαν τους Ρωμαίους.

εκει που τρωει ο κοσμος εχει 6-7€.
Κόσμος τρώει και στα τουριστικά σημεία, όχι γαϊδούρια, άλλο αν έτσι το βλέπουν οι Ρωμαίοι και το έχουν αποδεχθεί οι Ιταλόπληκτοι. Ας είμαστε ειλικρινείς, πάει κανείς στη Ρώμη και τρώει για να μην πεινάσει ή ξέρει ότι θα του πιάσουν τον κ... για κάτι οριακά υποφερτό.

το Βερολίνο το γνώρισα και πριν τη κατάρρευση των τειχών στα νιάτα μου και μετά
την ρώμη την έζησα πολλές φορές.
είναι και οι δυο υπέροχες αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν.
η κάθε μια μόνη της γι αυτό που προσφέρει.
Ουουουουουου. Διώχτε τον κύριο. Εδώ είναι war κύριε, όχι συνέντευξη της Λάτση στο Ενώπιον Ενωπίω. Βγάλε νύχια, διάλεξε πλευρά, χρησιμοποίησε το φτυάρι σου. Το Ζαμπούνη τον κάνουμε στα άλλα νήματα, όχι στα wars.

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Σας δικαιολογώ όλους εσάς που δεν χωνεύεται την κουζίνα της Ρώμης γιατί μάλλον δεν μπορείτε να χωνέψετε το αποτέλεσμα του war,
Βερολίνο: 33,3%
Ρώμη: 67,7%
:haha::haha:
Δε χωνεύεται όντως :haha: , μόνοι σας τα λέτε, άλλωστε για να χωνέψεις πρέπει και να χορτάσεις, δύσκολο με αραντσίνι μεγέθους αβγού κολιμπρί. Όσο για το αποτέλεσμα σαφές είναι, αφαίρεσε όσους δεν έχουν πάει Βερολίνο και τα ξαναλέμε.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Διαβάζω με ενδιαφέρον πάντα αλλά αποφεύγω να ψηφίσω επίσης.
Έχω πάει και στις δύο πόλεις πρόσφατα και τις θεωρώ εντελώς διαφορετικές, με τη σύγκριση να μην υφίσταται πρακτικά, μου κάνει πολύ περίεργο. Θα είχε νόημα ένα Ρώμη - Παρίσι, αυτό όμως όχι τόσο μιας κι έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του καθενός.

Ελπίζω να ξαναπάω και στις δύο περισσότερο. ;)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Έχω πάει και στις δύο πόλεις πρόσφατα και τις θεωρώ εντελώς διαφορετικές, με τη σύγκριση να μην υφίσταται πρακτικά, μου κάνει πολύ περίεργο. Θα είχε νόημα ένα Ρώμη - Παρίσι, αυτό όμως όχι τόσο μιας κι έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του καθενός.

Ε καλά, όλες οι ψηφοφορίες με το προσωπικό γούστο έχουν να κάνουν. Ας το πάμε αλλιώς, σου λένε ΠΡΕΠΕΙ να ξαναπάς σε μια από τις 2 άλλες 5 φορές, σε ποια θα πήγαινες;

D

Delmem38110

Guest

Εγω το είπα ψηλέ ότι δεν υπάρχει σύγκριση και με κατηγόρησαν.
δεν κολλάνε για πόλεμο αυτές οι πόλεις. Πάμε παρακάτω.
βαλτε Ρώμη μιλανο. Ρώμη Βιέννη Βερολίνο σαν φρανσισκο
βαλτε κάτι άλλο βρε παιδί μου.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγω το είπα ψηλέ ότι δεν υπάρχει σύγκριση και με κατηγόρησαν.
δεν κολλάνε για πόλεμο αυτές οι πόλεις. Πάμε παρακάτω.
βαλτε Ρώμη μιλανο. Ρώμη Βιέννη Βερολίνο σαν φρανσισκο
βαλτε κάτι άλλο βρε παιδί μου.
Ρώμη Μιλάνο τι να συγκρίνουμε βρε παιδιά; Ένα ναό με μια πόλη;

Εγώ είπα να παίξουμε Αργεντινή - Βραζιλία και Μεξικό-Περού. Επίσης ένα Ιορδανία-Αίγυπτος ή κανένα Σεϋχέλλες - Μαυρίκιος. Μη σου πω Ταϊλάνδη-Βιετνάμ και πέσουν κορμιά.

D

Delmem38110

Guest
Ρώμη Μιλάνο τι να συγκρίνουμε βρε παιδιά; Ένα ναό με μια πόλη;

Εγώ είπα να παίξουμε Αργεντινή - Βραζιλία και Μεξικό-Περού. Επίσης ένα Ιορδανία-Αίγυπτος ή κανένα Σεϋχέλλες - Μαυρίκιος. Μη σου πω Ταϊλάνδη-Βιετνάμ και πέσουν κορμιά.
Έλεος με τις αποικίες…. Ας μείνουμε στην γηραιά….

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Δε χωνεύεται όντως :haha: , μόνοι σας τα λέτε, άλλωστε για να χωνέψεις πρέπει και να χορτάσεις, δύσκολο με αραντσίνι μεγέθους αβγού κολιμπρί. Όσο για το αποτέλεσμα σαφές είναι, αφαίρεσε όσους δεν έχουν πάει Βερολίνο και τα ξαναλέμε.

Εντάξει, εκτός από την χώνεψη υπάρχει και η συμπόνια σε αυτό το φόρουμ :haha: .

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom