Και το Βερολίνο 14+εκ τουρίστες έχει και μάλιστα μέση διαμονή ίδια με τη Ρώμη. Αλλά δεν είναι γεμάτο με γαστρονομικά tourist traps, ούτε πουλάνε τα μπιζέλια και τα μπρόκολα για μεταξωτές κορδέλες. Απλά οι άνθρωποι δεν είναι εστιατορικοί απατεώνες σαν τους Ρωμαίους.φτηνα ειπες. σε πολη με 20+ εκατ τουριστες ειναι κ πιο ακριβα.εκει που τρωνε οι γνωστες, κοσμοπολιτες, τσολιαδες.
Κόσμος τρώει και στα τουριστικά σημεία, όχι γαϊδούρια, άλλο αν έτσι το βλέπουν οι Ρωμαίοι και το έχουν αποδεχθεί οι Ιταλόπληκτοι. Ας είμαστε ειλικρινείς, πάει κανείς στη Ρώμη και τρώει για να μην πεινάσει ή ξέρει ότι θα του πιάσουν τον κ... για κάτι οριακά υποφερτό.εκει που τρωει ο κοσμος εχει 6-7€.
Ουουουουουου. Διώχτε τον κύριο. Εδώ είναι war κύριε, όχι συνέντευξη της Λάτση στο Ενώπιον Ενωπίω. Βγάλε νύχια, διάλεξε πλευρά, χρησιμοποίησε το φτυάρι σου. Το Ζαμπούνη τον κάνουμε στα άλλα νήματα, όχι στα wars.
Δε χωνεύεται όντως , μόνοι σας τα λέτε, άλλωστε για να χωνέψεις πρέπει και να χορτάσεις, δύσκολο με αραντσίνι μεγέθους αβγού κολιμπρί. Όσο για το αποτέλεσμα σαφές είναι, αφαίρεσε όσους δεν έχουν πάει Βερολίνο και τα ξαναλέμε.
Ε καλά, όλες οι ψηφοφορίες με το προσωπικό γούστο έχουν να κάνουν. Ας το πάμε αλλιώς, σου λένε ΠΡΕΠΕΙ να ξαναπάς σε μια από τις 2 άλλες 5 φορές, σε ποια θα πήγαινες;Διαβάζω με ενδιαφέρον πάντα αλλά αποφεύγω να ψηφίσω επίσης.
Έχω πάει και στις δύο πόλεις πρόσφατα και τις θεωρώ εντελώς διαφορετικές, με τη σύγκριση να μην υφίσταται πρακτικά, μου κάνει πολύ περίεργο. Θα είχε νόημα ένα Ρώμη - Παρίσι, αυτό όμως όχι τόσο μιας κι έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του καθενός.
Ελπίζω να ξαναπάω και στις δύο περισσότερο.
Εγω το είπα ψηλέ ότι δεν υπάρχει σύγκριση και με κατηγόρησαν.Διαβάζω με ενδιαφέρον πάντα αλλά αποφεύγω να ψηφίσω επίσης.
Έχω πάει και στις δύο πόλεις πρόσφατα και τις θεωρώ εντελώς διαφορετικές, με τη σύγκριση να μην υφίσταται πρακτικά, μου κάνει πολύ περίεργο. Θα είχε νόημα ένα Ρώμη - Παρίσι, αυτό όμως όχι τόσο μιας κι έχει να κάνει με το προσωπικό γούστο του καθενός.
Ελπίζω να ξαναπάω και στις δύο περισσότερο.
Ελεος με τις γριες. Είπαμε έχουν ζουμί αλλά τις στιψαμε.Έλεος με τις αποικίες…. Ας μείνουμε στην γηραιά….
Δε χωνεύεται όντως , μόνοι σας τα λέτε, άλλωστε για να χωνέψεις πρέπει και να χορτάσεις, δύσκολο με αραντσίνι μεγέθους αβγού κολιμπρί. Όσο για το αποτέλεσμα σαφές είναι, αφαίρεσε όσους δεν έχουν πάει Βερολίνο και τα ξαναλέμε.