kabamarou
Member
Συνέχεια διαβάζω για το Βερολίνο όπου τα πάντα είναι πάμφθηνα και τον Νοέμβριο του 19 που πήγα προσωπικά δεν βρήκα τίποτα φθηνό. Στα Starbucks που είχα πάει το πιο οικονομικό που είχε να παραγγείλεις είχε γύρω στα 4€ και δεν είχε ούτε καν wc το μαγαζί. Σε ένα μπέργκεράδικο που δεν είχε ούτε να κάτσεις το πιο οικονομικό μπερκερ έκανε 4€ και όπου έψαχνα για βουρστ με πατάτες είχε τουλάχιστον 4 με 5 ευρώ. Το δε νερό το μικρό το μπουκαλάκι 2€ από έξω. Επειδή είχα πιάσει πάτο οικονομικά τότε από την πολύ την φτηνια του Βερολίνου την έβγαλα με φαγητό από το σπίτι και δεν τούς άφησα φράγκο(για μια ημέρα πήγα)
Για Αλβανία δεν ξέρω αλλά στην Θεσσαλονίκη μπορώ να σου πω πολλά μέρη που μπορείς να πάρεις να φας κάτι στο χέρι με γύρω στα 2€ και να είναι και πεντανόστιμο.
Προφανώς συγκρίνεις εστιατόρια. Για εκεί δεν την έψαξα. Είμαι άλλου τύπου ταξιδιώτης .
Έγραψα για τις προτιμήσεις του περισσότερου κόσμου. Μπορεί και να υπερέχει το Βερολίνο στα μη τοπικά φαγητά.
Γενικά πάντως δεν ταξιδεύω για το φαγητό
Για Αλβανία δεν ξέρω αλλά στην Θεσσαλονίκη μπορώ να σου πω πολλά μέρη που μπορείς να πάρεις να φας κάτι στο χέρι με γύρω στα 2€ και να είναι και πεντανόστιμο.
Προφανώς συγκρίνεις εστιατόρια. Για εκεί δεν την έψαξα. Είμαι άλλου τύπου ταξιδιώτης .
Έγραψα για τις προτιμήσεις του περισσότερου κόσμου. Μπορεί και να υπερέχει το Βερολίνο στα μη τοπικά φαγητά.
Γενικά πάντως δεν ταξιδεύω για το φαγητό
Last edited: