• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Βερολίνο vs Ρώμη

Βερολίνο vs Ρώμη

• Total voters
    144

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μπορούμε να βλέπουμε ποιος έχει ψηφίσει τι, όπως στα άλλα travel wars?

Viaggi

Member
Από καθαρά "επαγγελματική" περιέργεια: Βερολίνο έχεις πάει;
Ναι. Να κάνω κι εγώ μια "ερασιτεχνική" ερώτηση; Το ότι επισκέφτηκα το Βερολίνο για επαγγελματικούς λόγους και δεν πήγα στα μουσεία του, δε μου επιτρέπετε να έχω άποψη;

fotast

Member
Μπορούμε να βλέπουμε ποιος έχει ψηφίσει τι, όπως στα άλλα travel wars?
Γράφτηκε κάπου πιο πίσω ότι δεν είναι τεχνικά δυνατόν γιατί δεν μπήκε από τήν αρχή ως επιλογή.Άν μπεί τώρα πρέπει να ξαναψηφίσουμε.

Προσωπικά αν δε δω 38 posts που να μπα πούνε απλά ότι έχουν επισκεφτεί και το Βερολίνο και δεν τους άρεσε για τούτο και το άλλο, δεν πείθομαι. Για τις 21 ψήφους ημών των Γερμανοτσολιάδων νομίζω ευκολάκι, δεν είμαστε και πολλοί :D

Action

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Ναι. Να κάνω κι εγώ μια "ερασιτεχνική" ερώτηση; Το ότι επισκέφτηκα το Βερολίνο για επαγγελματικούς λόγους και δεν πήγα στα μουσεία του, δε μου επιτρέπετε να έχω άποψη;
Αχχχχχ μισές δουλειές βρε παιδί μου! Εγώ στη θέση σου ξαφνικά θα είχα ένα 38.8 πυρετό, κάτι δε θα πήγαινε καλά με το στομάχι μου, θα ζαλιζομουνα και λίγο .... και μια και δύο στα εκθέματα ... όσα προλάβαινα περισσότερα ... πω τι κρίμα! Να ξαναπάς! ☺

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Θα ήθελα να μάθω την αφορμή αυτής της περιέργειας...
Είσαι ο war starter, λογικό να τραβάς τα φώτα της δημοσιότητας. Στέλνεις καταιγισμό μηνυμάτων, τα οποία έχω διαβάσει όλα και πουθενά δεν αναφέρεται μισή λέξη για την πόλη του Βερολίνου: πως είναι οι δρόμοι του, τα μμμ, τα πάρκα, τα εστιατόρια και τα μπαρ, ακόμα και οι Βερολινεζοι. Το κλίμα γενικότερα. Και δεν είσαι ο μόνος. Επιπλέον πριν κάποιους μήνες ψαχνοσουν να το επισκεφθεις. Λογικό δεν είναι να ρωτάω?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom