taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Μπορούμε να βλέπουμε ποιος έχει ψηφίσει τι, όπως στα άλλα travel wars?
Έχουν πει ότι τεχνικά δεν είναι εφικτό τώρα.Έπρεπε να γίνει από την αρχή.Μπορούμε να βλέπουμε ποιος έχει ψηφίσει τι, όπως στα άλλα travel wars?
Γράφτηκε κάπου πιο πίσω ότι δεν είναι τεχνικά δυνατόν γιατί δεν μπήκε από τήν αρχή ως επιλογή.Άν μπεί τώρα πρέπει να ξαναψηφίσουμε.Μπορούμε να βλέπουμε ποιος έχει ψηφίσει τι, όπως στα άλλα travel wars?
Είδες πουθενά να γράφει ότι δεν έχεις δικαίωμα να έχεις άποψη;δε μου επιτρέπετε να έχω άποψη;
Θα ήθελα να μάθω την αφορμή αυτής της περιέργειας...Είδες πουθενά να γράφει ότι δεν έχεις δικαίωμα να έχεις άποψη;
Το τόνισε.'Περιέργεια'.
Αχχχχχ μισές δουλειές βρε παιδί μου! Εγώ στη θέση σου ξαφνικά θα είχα ένα 38.8 πυρετό, κάτι δε θα πήγαινε καλά με το στομάχι μου, θα ζαλιζομουνα και λίγο .... και μια και δύο στα εκθέματα ... όσα προλάβαινα περισσότερα ... πω τι κρίμα! Να ξαναπάς!Ναι. Να κάνω κι εγώ μια "ερασιτεχνική" ερώτηση; Το ότι επισκέφτηκα το Βερολίνο για επαγγελματικούς λόγους και δεν πήγα στα μουσεία του, δε μου επιτρέπετε να έχω άποψη;
Όχι μόνο Γερμανοτσολιάδες,Την παντρεύτηκα κιόλας.!!!!!Για τις 21 ψήφους ημών των Γερμανοτσολιάδων
την πρώτη, την δεύτερη ή την τρίτη???Όχι μόνο Γερμανοτσολιάδες,Την παντρεύτηκα κιόλας.!!!!!
Ναι. Να κάνω κι εγώ μια "ερασιτεχνική" ερώτηση; Το ότι επισκέφτηκα το Βερολίνο για επαγγελματικούς λόγους και δεν πήγα στα μουσεία του, δε μου επιτρέπετε να έχω άποψη;
Είσαι ο war starter, λογικό να τραβάς τα φώτα της δημοσιότητας. Στέλνεις καταιγισμό μηνυμάτων, τα οποία έχω διαβάσει όλα και πουθενά δεν αναφέρεται μισή λέξη για την πόλη του Βερολίνου: πως είναι οι δρόμοι του, τα μμμ, τα πάρκα, τα εστιατόρια και τα μπαρ, ακόμα και οι Βερολινεζοι. Το κλίμα γενικότερα. Και δεν είσαι ο μόνος. Επιπλέον πριν κάποιους μήνες ψαχνοσουν να το επισκεφθεις. Λογικό δεν είναι να ρωτάω?Θα ήθελα να μάθω την αφορμή αυτής της περιέργειας...