• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Βερολίνο vs Ρώμη

Βερολίνο vs Ρώμη

• Total voters
    144

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Έχουν πει ότι τεχνικά δεν είναι εφικτό τώρα.Έπρεπε να γίνει από την αρχή.
Γράφτηκε κάπου πιο πίσω ότι δεν είναι τεχνικά δυνατόν γιατί δεν μπήκε από τήν αρχή ως επιλογή.Άν μπεί τώρα πρέπει να ξαναψηφίσουμε.
Ντάξει, αλλά από τη στιγμή που δεχόμαστε ότι είναι τεχνικός περιορισμός κι όχι πραγματικά μυστική ψήφος, δε μπορεί κάποιος mod να τα δεί και να τα κάνει copy-paste σε ένα μήνυμα;

Viaggi

Member
Επιπλέον πριν κάποιους μήνες ψαχνοσουν να το επισκεφθεις
Πριν κάποιους μήνες ρωτούσα για αν είναι εφικτό το Βουδαπέστη Πράγα και μέλος του φόρουμ μου πρότεινε να συνδυάσω Βουδαπέστη με Βιέννη και Πράγα με Βερολίνο. Όπως είπα λοιπόν η επαφή μου με το Βερολίνο ήταν καθαρά για επαγγελματικούς λόγους και σε επόμενο σχόλιο μου θα εξηγήσω περισσότερα, τι δεν μου άρεσε δλδ. Και διόρθωσε με αν είναι λάθος, ψήφισα σκεπτόμενος σε πια από τις δυο πόλεις θα μπορούσα να ζήσω.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ντάξει, αλλά από τη στιγμή που δεχόμαστε ότι είναι τεχνικός περιορισμός κι όχι πραγματικά μυστική ψήφος, δε μπορεί κάποιος mod να τα δεί και να τα κάνει copy-paste σε ένα μήνυμα;
Έχει ξαναγίνει. Οι mods δεν βλέπουμε τίποτα - αλλιώς θα σας τα είχα μαρτυρήσει όλα :D Δεν ξέρω μήπως τα βλέπει ο @Defkalion

panius

Member
Συμφωνω! Να δουμε γιατι το Βερολινο πηγε στο 20 ενω επρεπε να ειναι στο 10. :haha::haha::haha: Καταγγελω νοθεια και απαιτω επανακαταμετρηση!

Viaggi

Member
Προσωπικά λοιπόν (μιας και το "καρφί" εμένα αφορούσε αν έχω πάει) δεν ψήφισα Βερολίνο γιατί αυτές τις λίγες μέρες που έμεινα εκεί, προσπάθησα να βάλω τον εαυτό μου στη θέση του μόνιμου κατοίκου, αν δλδ θα μπορούσα να ζήσω εκεί και φυσικά ο τρόπος ζωής δεν με ικανοποιούσε. Όλα κινούνται στη Γερμανική λογική (σε προγενέστερο σχόλιο μου αναφέρω πως είμαι θαυμαστής της τεχνογνωσίας τους), σαν ένας καλοκουρδισμένος μηχανισμός, που για να τον ακολουθήσεις πρέπει να γίνεις ένα γρανάζι του. Πολύ ωραία τα club λοιπόν και οι ρυθμοί που σε απογειώνουν, αλλά δε μπορείς να πηγαίνεις κάθε μέρα. Σε κανένα σχόλιο μου δεν είπα πόσο άσχημα αξιοθέατα έχει (ίσα ίσα εκθείασα πως υπάρχει μουσείο, προς τιμή τους, που δείχνει τις θηριωδίες του Χίτλερ). Και μιας και ζω σε μία πολύ ιστορική πόλη της Ελλάδας, οι άνθρωποι με αντιμετώπισαν με θαυμασμό και η αλήθεια είναι πως ένιωσα λιγάκι περήφανος! Από την άλλη η Ρώμη είναι ένας ιδιαίτερος σταθμός στη ζωή μου, που δεν αφορά και κάποιον για να τον αναφέρω. Και το Βερολίνο λοιπόν να επισκεφτώ κάποια στιγμή ως τουρίστας, σίγουρα θα το κάνω με ενδιάμεσο σταθμό, πια άλλη, τη Ρώμη!

Επιπλέον πριν κάποιους μήνες ψαχνοσουν να το επισκεφθεις. Λογικό δεν είναι να ρωτάω?
Επειδή όσο μεγαλώνω ξεχνάω, έριξα μια ματιά σε όλα τα θέματα που παρακολουθώ και σε κανένα δεν έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Βερολίνο, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει τεθεί και θέμα. Εκτός αν εννοείς κάποια σχόλια μου στο θέμα "Πρωτοχρονιά Βερολίνο ή Μιλάνο;" που και πάλι δεν έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον για το Βερολίνο. Αν ισχύει το ότι είναι αντίθετο είναι εναντίον μας, να μη σχολιάζω και να αρκούμε να διαβάζω όποιο θέμα νομίζω ότι με ενδιαφέρει. Τέλος πάντων, καλή καρδιά.

Last edited by a moderator:

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
αλλιώς θα σας τα είχα μαρτυρήσει όλα :D
Το ξεψάχνισες, βλέπω, το μουσείο της Στάζι...

Παιδιά, κρύβετε λόγια! Όπως καταλαβαίνετε, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και είναι υπεράνω πάσης υποψίας!

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;

giannismits

Member
Επόμενο Ταξίδι
?

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;