Δαγκωτά! Στο δε Μπουένος Άιες-Αβάνα από τώρα ψηφίζω βρωμοαέρηδες.
Χμμμ, αν δεν το κάνουμε από την αρχή στη δημιουργία του poll, νομίζω δε γίνεται μετά. Άλλαξα τη σχετική ρύθμιση μέσα στη βάση, αλλά ούτε τώρα νομίζω ότι φαίνονται οι ψήφοι.Έχει ξαναγίνει. Οι mods δεν βλέπουμε τίποτα - αλλιώς θα σας τα είχα μαρτυρήσει όλα Δεν ξέρω μήπως τα βλέπει ο @Defkalion
Φαίνονται, φαίνονται, τουλάχιστον σε μένα.Χμμμ, αν δεν το κάνουμε από την αρχή στη δημιουργία του poll, νομίζω δε γίνεται μετά. Άλλαξα τη σχετική ρύθμιση μέσα στη βάση, αλλά ούτε τώρα νομίζω ότι φαίνονται οι ψήφοι.
Αναρωτιέμαι μήπως πρέπει να ψηφίσω πρώτα για να τα βλέπω.Φαίνονται, φαίνονται, τουλάχιστον σε μένα.
Απορώ φίλε γιατί τόση δυσπιστία. Το Βερολίνο δεν είναι κάποιος δυσπρόσιτος προορισμός.Προσωπικά αν δε δω 38 posts που να μπα πούνε απλά ότι έχουν επισκεφτεί και το Βερολίνο
Προσωπικά μου άρεσε και πέρασα πολύ ωραία. Απλά μου αρέσει η Ρώμη περισσότερο.και δεν τους άρεσε για τούτο και το άλλο, δεν πείθομαι.
Εμένα, μου φάνηκε ότι το εννοούσαν. Επειδή αναφέρθηκε κατ΄επανάληψη.Δεν νομίζω να τέθηκε στα σοβαρά θέμα για το ποιος πήγε Βερολίνο και να αφορούσε και εσένα!
Πες μου τι πρέπει να κάνω για να ανεβάσεις τουλάχιστον ένα.Θα με κάνετε να ανεβάσω ένα ένα τα εκθέματα που θαυμάζει ο Yorgos και μεταξύ μας είναι πραγματικά χάλια.
Χτύπα, δε σε φοβάμαι.Δεν νομίζω να τέθηκε στα σοβαρά θέμα για το ποιος πήγε Βερολίνο και να αφορούσε και εσένα! Θα με κάνετε να ανεβάσω ένα ένα τα εκθέματα που θαυμάζει ο Yorgos και μεταξύ μας είναι πραγματικά χάλια.