• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Βερολίνο vs Ρώμη

Βερολίνο vs Ρώμη

• Total voters
    144

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έχει ξαναγίνει. Οι mods δεν βλέπουμε τίποτα - αλλιώς θα σας τα είχα μαρτυρήσει όλα :D Δεν ξέρω μήπως τα βλέπει ο @Defkalion
Χμμμ, αν δεν το κάνουμε από την αρχή στη δημιουργία του poll, νομίζω δε γίνεται μετά. Άλλαξα τη σχετική ρύθμιση μέσα στη βάση, αλλά ούτε τώρα νομίζω ότι φαίνονται οι ψήφοι.

marquis

Member
Χμμμ, αν δεν το κάνουμε από την αρχή στη δημιουργία του poll, νομίζω δε γίνεται μετά. Άλλαξα τη σχετική ρύθμιση μέσα στη βάση, αλλά ούτε τώρα νομίζω ότι φαίνονται οι ψήφοι.
Φαίνονται, φαίνονται, τουλάχιστον σε μένα.

Borealis

Member
Εγώ που δεν ψήφισα τα βλέπω μια χαρά!
Το ευχάριστο είναι ότι όλοι στο φόρουμ είναι ειλικρινείς αυτό που υποστηρίζανε στα μνμ τους αυτό ψήφισαν!

STKF

Member
Προσωπικά αν δε δω 38 posts που να μπα πούνε απλά ότι έχουν επισκεφτεί και το Βερολίνο
Απορώ φίλε γιατί τόση δυσπιστία. Το Βερολίνο δεν είναι κάποιος δυσπρόσιτος προορισμός.

και δεν τους άρεσε για τούτο και το άλλο, δεν πείθομαι.
Προσωπικά μου άρεσε και πέρασα πολύ ωραία. Απλά μου αρέσει η Ρώμη περισσότερο.

20160615_202622.jpg
20160616_180958.jpg
20160618_143907.jpg
20160618_221244.jpg

Last edited by a moderator:

Borealis

Member
Δεν νομίζω να τέθηκε στα σοβαρά θέμα για το ποιος πήγε Βερολίνο και να αφορούσε και εσένα! Θα με κάνετε να ανεβάσω ένα ένα τα εκθέματα που θαυμάζει ο Yorgos και μεταξύ μας είναι πραγματικά χάλια.

STKF

Member
Δεν νομίζω να τέθηκε στα σοβαρά θέμα για το ποιος πήγε Βερολίνο και να αφορούσε και εσένα!
Εμένα, μου φάνηκε ότι το εννοούσαν. Επειδή αναφέρθηκε κατ΄επανάληψη.

Θα με κάνετε να ανεβάσω ένα ένα τα εκθέματα που θαυμάζει ο Yorgos και μεταξύ μας είναι πραγματικά χάλια.
Πες μου τι πρέπει να κάνω για να ανεβάσεις τουλάχιστον ένα.:D

Last edited:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Ένας από τους βασικούς παράγοντες να μου αρέσει μια πόλη είναι το συναίσθημα που μου προκαλεί (πάντα βέβαια ως αποτέλεσμα διάφορων εμπειριών)
Το Βερολίνο είναι από τις λίγες πόλεις που δεν μου προκάλεσε θετικό συναίσθημα για πολλούς λόγους εκ των οποίων κάποιοι μπορεί να ήταν και στιγμιαία προσωπικοί. Πάντως το σύνολο ήταν απρόσμενα αρνητικό. Θα του δώσω και άλλη ευκαιρία σίγουρα.
Από την άλλη, τη Ρώμη την έχω επισκεφτεί 5 φορές ως τώρα και πάντα είναι ευχάριστη και απολαυστική.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν νομίζω να τέθηκε στα σοβαρά θέμα για το ποιος πήγε Βερολίνο και να αφορούσε και εσένα! Θα με κάνετε να ανεβάσω ένα ένα τα εκθέματα που θαυμάζει ο Yorgos και μεταξύ μας είναι πραγματικά χάλια.
Χτύπα, δε σε φοβάμαι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα