• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Βερολίνο vs Ρώμη

Βερολίνο vs Ρώμη

• Total voters
    144

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ θέλω να μας πει ο @taver αφού οι δυο λατρεμένες πόλεις δεν είναι "τίποτε φοβερές πόλεις", να ονομάσει ας πούμε 5-6 ευρωπαϊκές που του αρέσουν περισσότερο.

(απελπισμένη προσπάθεια επαναφοράς ον τόπικ, έλα πάμεεεεε... μπορούμε)

el de abajo

Member
Από που προκύπτει αυτό και το θεωρείς αυτονόητο? Έχει γίνει καμιά έγκυρη έρευνα? Που και να έχει γίνει αν δεν την γνωρίζεις πως είναι αυτονόητο?
η κλασική απάντηση περί έγκυρων ερευνών και τα σχετικά....το κόβω εδώ...σόρρυ αλλά δεν έχει νοημα περαιτέρω ανάλυση...

Viaggi

Member
απελπισμένη προσπάθεια επαναφοράς ον τόπικ, έλα πάμεεεεε... μπορούμε
Μιας και εγώ ξεκίνησα αυτό το war, η πόλη που θα ήθελα να βάλω απέναντι από το Βερολίνο ήταν η Λισαβόνα, αλλά μιας και άποψη για την Πορτογαλική πρωτεύουσα θα έχω το Σεπτέμβρη πήγα στα σίγουρα και έβαλα τη Ρώμη

el de abajo

Member
Μιας και εγώ ξεκίνησα αυτό το war, η πόλη που θα ήθελα να βάλω απέναντι από το Βερολίνο ήταν η Λισαβόνα, αλλά μιας και άποψη για την Πορτογαλική πρωτεύουσα θα έχω το Σεπτέμβρη πήγα στα σίγουρα και έβαλα τη Ρώμη
το Πόρτο μία κλάση πάνω από Lisboa...πάνε...μην το αδικήσεις

STKF

Member
η κλασική απάντηση περί έγκυρων ερευνών και τα σχετικά....το κόβω εδώ...σόρρυ αλλά δεν έχει νοημα περαιτέρω ανάλυση...
Η κλασική υποτιμητική απάντηση όταν προσπαθείς να περάσεις την άποψή σου ως αυτονόητη, μη επιδεχόμενη αμφισβητήσεως, και διαπιστώνοντας ότι δεν έχεις επιχειρήματα να την στηρίξεις.
Καλό βράδυ!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Από καθαρά "επαγγελματική" περιέργεια: Βερολίνο έχεις πάει;

Και όχι, ούτε η Λισαβόνα ταιριάζει να μπει σε war με το Βερολίνο.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εννοείται! Με καμια Κοπεγχάγη και πολύ του πέφτει! χχαχαχαχααχα!
Καλά και με το Αγρινιο θα δυσκολευόταν αν δεν ήμασταν εμείς οι πληρωμένοι του Σόιμπλε.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγώ θέλω να μας πει ο @taver αφού οι δυο λατρεμένες πόλεις δεν είναι "τίποτε φοβερές πόλεις", να ονομάσει ας πούμε 5-6 ευρωπαϊκές που του αρέσουν περισσότερο.

(απελπισμένη προσπάθεια επαναφοράς ον τόπικ, έλα πάμεεεεε... μπορούμε)
Ε, χαμηλός πήχης, εύκολο. Δε θα βάλω μικρές πόλεις (π.χ. Σαντιάγκο, Τουλούζη κ.α.) στη σύγκριση, είναι μήλα vs. πορτοκάλια. Από μεγάλες, για διαφορετικούς λόγους η καθεμιά και χωρίς σειρά, Αμβούργο, Άμστερνταμ, Παρίσι, Λονδίνο, Κωνσταντινούπολη, Βιέννη, Μιλάνο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom