• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Travel war Βερολίνο vs Ρώμη

Βερολίνο vs Ρώμη

• Total voters
    144

Viaggi

Member
Μια βροχή τελικά είναι αυτός ο τόπος. Για 2 λόγους έχουν γραφτεί τραγούδια για το Βερολίνο. Για το τείχος της ντροπής και για το ολοκαύτωμα, με λίγα λόγια τραγούδια για μοιρολόϊ. Αν αυτό λοιπόν σας κάνει να νιώθετε πως υπερνικήσατε τη Ρώμη, θα αρκεστώ ν ακούσω το "έχω ένα μυστικό" της Βουγιουκλάκη

Viaggi

Member
Έχεις δίκιο ξέχασα ένα ακόμα λόγο που γράφτηκαν τραγούδια για το Βερολίνο, The Ramones: 'Born to Die in Berlin' που εκφράζει την αγάπη του τραγουδιστή για το Βερολίνο και τα ναρκωτικά.

Viaggi

Member
Ένα από τα καλύτερα studio αυτή τη στιγμή υπάρχει στη Σατορίνη.

Τς τς τς! Ενώ κανείς στη Ρώμη δεν παίρνει ναρκωτικά :bleh:
Μιλάμε για τα τραγούδια που αναφέροντε στο Βερολίνο. Εκτός από τη λέξη Berlin υπάρχουν και άλλες αναφορές σε όχι τόσο ευχάριστες συνήθιες. Εννοείτε πως τα τραγούδια για το Βερολίνο είναι κορυφαία, αλλά όχι γιατί αναφέρουν το όνομα της πόλης, αλλά γιατί προσπαθούν να αντισταθούν στο ιδεολογικό και πολιτικό χάσμα που δημιούργησαν τα σύμβολα της πόλης

Last edited by a moderator:

Borealis

Member
Σας καληνυχτίζω με ένα θλιβερό ρεμίξ από το άθλιο Βερολίνο, ΠΡΟΣΟΧΗ! περιέχει σκληρές σκηνές απεγνωσμένης καλοπέρασης στους δρόμους του Βερολίνου!

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
βρε παιδιά, μία πού τα είπατε όλα, δεν λέτε και στά νέα μέλη που δεν έχουν πάει στην Ρωμη και μάς διαβάζουν τώρα άν είναι ασφαλής περιοχή η Τερμινι για να ξέρουν.:haha::haha:

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αν και μου φαίνεται αστείο να απαντήσω εγώ με ένα τέτοιο nickname, η απάντηση είναι πάντα Ρώμη!! Γιατί... έτσι!! Γιατί όπου στον κόσμο και να βρεθώ πάντα θα θέλω να επιστρέφω στη Ρώμη...τόσο απλά και αληθινά... :)

chrisbd

Member
Τελείως λάθος war θα έλεγα... τελείως διαφορετικές πόλεις.. Η Ρώμη πάει σε war ιστορικά πολιτιστικά κλιματολογικά κλ με Αθήνα πιο πολύ ... και το Βερολίνο ίσως με καμιά Βαρσοβία (δεν έχω πάει) ή κάτι ανάλογο...

Δεν ψηφίζω ... απλά να πω ότι Βερολίνο θα έμενα άνετα γιατί παρόλο που είναι μια σύγρονη πόλη δεν σε πνίγει... είναι απλωμένη πόλη με μεγάλους δρόμους, πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους πάρκα κλ αα και πολύ μπύρα ...

Απο την άλλη η Ρώμη με τα πολύ ωραία μνημεία το Βατικανό και τις φοντάνες ...είναι το μέρος που θα ήθελες να κάνεις βόλτες συνεχώς...

καμία σχέση ανάμεσά τους ... και έτσι καταλήγουμε σε πόλεμο "λουκουμάδων" ..

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ένα Σ/Κ έλλειψα και βρήκα δεκαπεντασέλιδο travel-war. Δεν τα διάβασα όλα, sorry. Άλλωστε μιλάμε για δυο μέτριες-προς-καλές πόλεις, απορώ τι βρήκατε να γράψετε.

Η ψήφος μου είναι σε συμβολικό επίπεδο. Κλασσικούρα και Παπαδαριό vs. Μοντερνισμός, πολυ-πολιτισμικότητα και ελεύθερες ιδέες. Ε, Βερολίνο με τα μπούνια.

Ένα Σ/Κ έλλειψα και βρήκα δεκαπεντασέλιδο travel-war. Δεν τα διάβασα όλα, sorry. Άλλωστε μιλάμε για δυο μέτριες-προς-καλές πόλεις, απορώ τι βρήκατε να γράψετε.

Η ψήφος μου είναι σε συμβολικό επίπεδο. Κλασσικούρα και Παπαδαριό vs. Μοντερνισμός, πολυ-πολιτισμικότητα και ελεύθερες ιδέες. Ε, Βερολίνο με τα μπούνια.
Χεχεχεχε!!! Θεός, πάνω που η κουβέντα είχε εκφυλιστεί, έριξες μπόμπα δυνατή! Να 'σαι καλά Κωστή :)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom